Ноло

1. sad ce vucic da poentira na ovome prvo, a onda ce narod da mu priredi faraonski docek, vec vidim naslove kako milion srba docekalo djovaka bez ikakvih epidemoloskih mera i uz pevanje nacionalistickih pesama, da nas izgaze jos malo posto se nisu dovoljno popisali

a onda ce djovakovici da preurede malo kalemegdanski park da se utese

pre 20 dana

dobro, promasio sam za faraonski docek, ali da ce vucic to da iskoristi i da ce da preuredi kalemegdan mislim da vise nema spora

2. Svecki vax leader gradi karijeru na sveckom avax leaderu.

3. Zapato, oprosti mi na ispadima..

4. Čekaj bre, šta se dogadja ovde? Prvo - teniser, jede meso, non stop bolestan, podjebava kolege. Onda Pepe Imaz faza, jede zelje, ne nosi krst već nekakav kristal pobedjiva. Zatim - avax priča, vraća krst, pljuje riotinto, bori se za kolege sportiste, ujedinjuje cara i melkove, ide u Ostrog. I sad ovo - big biznis, politika, i to baš prodavanje bulje na veliko.

5. Čekaj bre, šta se dogadja ovde? Prvo - teniser, jede meso, non stop bolestan, podjebava kolege. Onda Pepe Imaz faza, jede zelje, ne nosi krst već nekakav kristal pobedjiva. Zatim - avax priča, vraća krst, pljuje riotinto, bori se za kolege sportiste, ujedinjuje cara i melkove, ide u Ostrog. I sad ovo - big biznis, politika, i to baš prodavanje bulje na veliko.

da ne znam da je ljudina sa grantinim karakterom i ubedjenjima, ko sto kaze cara, pomislio bi da najobicniji oportunista koji se zajebo u proceni u australiji

6. ne krivim ga, ako oce da bude teniski goat mora tako jbg

7. mislim, opsteprihvaceni goat, ne moralni pobednik goat

8. Mislim da je već rečeno na ovoj ili nekoj drugoj temi, moramo da prestanemo da idealizujemo svaki aspekt sportista i njihovu sposobnost da intelektualno razlučuju neke stvari. To su ljudi koji su posvetili ceo život teranju loptice preko mreže, dodavali se sa zidom veliki procenat svojih formativnih godina itd itd. Često uhvatim i sebe tako na primer za konjušara čudim se što daje neke izjave i što se ponaša na određen način ali onda shvatim da je on sa 20 godina otišo u embiej da igra košarku, a i ovde dok je živeo ceo život mu je bila košarka, kakva kurac škola ko zna kakva su tu opravdanja pisana, koliki deo obrazovanja je on propustio i žrtvovao zarad košarke, fakultet misaona imenica. To su veoma prosti ljudi u suštini, čast izuzecima.

9. a ako upadne neki biznis za tatka i bracu, svekrve i tastove, uzu i siru porodicu, nece se mrsti, jbg, treba se dosta toga uhlebi.

10. Novax bio redom kod svih. Samo supcima je cudno sto i kod vucka.

Jok, bio kod vucka dodirnuo ga odma postao sendvicar.

Inace u sportskom smislu novax jeste covek granitnog karaktera.

11. Celt: sig se dopinguje ko i svi

12. budi pametan, poslusaj smoklju, ne idealizuj sportiste. ljude generalno. to je jedno 99.99% nacin da se razocaras u coveka i da ga zamrzis, a uz to ponekad odu i ideje, koje su mozda i bile dobre

13. Pa jeste, granitno je dosledan da nema karakter, i da bi hteo da ga svi vole i da se svima uvuče.
    Srbin i Hrvat
    I za vakcinu i protiv
    Zvezdaš i Partizanovac
    Za vlast i opoziciju
    Za Real i Barsu
    I Srbija i Monako
    najbolja ste publika i na rolangarosu i na US openu

Čekaj...pa što mi zviždite...plakkyy

14. To sto neko ima granitni sporcki karakter ne znaci da ga idealizujem.

15. Za sportski karakter se slažem.
    Van terena je nudla od čoveka IMHO, što i nije tako bitno, ili problem, da debili ne smatraju njegovo mišljenje merodavnim o temama gde ne bi trebalo da bude.

16. Gde bre Celte opšteprihvaćen, pa samo se sve dublje zakopava, na svim poljima.

17. E ali imam na mrežama masu takozvanih prijatelja, koji su stavljali profilnu noloa pre dve nedelje, a istovremeno preziru V žestoko. Pitam se kakva je reakcija

18. Nolo direktno podržao diktatorsku kampanju. Priča o prebacivanju loptice i slabom rasudjivanju pada u vodu, 30 godina već znamo (jer je očigledno jebeno) ko je Džvala i šta predstavlja. Tu nema izgovora nikakvog - stao je iza predsedničkog kandidata.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.