sve to ok, ali sta su oni zapravo uradili za srbiju?
ako cemo da gledamo to kao ExPOSuRe, Djokovic u poslednje vreme uradio da ceo svet sazna ono sto mi vec i znamo, da mozes izlaziras sta god oces za pare kod nas.
ili Jokic, koji sam po sebi kako god, al njegova braca koji izlaze po kamerama samo ucvrscuju sliku koju o nama imaju amerikanci.
ono, nekad moze da se kaze i losa reklama je reklama, ali aj malo da oladimo sa tim sportisti - ambasadori zemlje.
ako cemo da gledamo to kao ExPOSuRe, Djokovic u poslednje vreme uradio da ceo svet sazna ono sto mi vec i znamo, da mozes izlaziras sta god oces za pare kod nas.
ili Jokic, koji sam po sebi kako god, al njegova braca koji izlaze po kamerama samo ucvrscuju sliku koju o nama imaju amerikanci.
Ovo hotulijanci nisu dobacili. Hotulima samo na pameti da se nije vakcinisao.
Ma ne zna covek, ustanovili smo da je tupson, nece se vakcinise fejkuje testove. Vrv ga vesic navuko sta on zna o biznisu i gradjenju nekretnina na top noob lokacijama.
Caramel je sve ono mekhano, sporo, masno sto se preliva, naviklo na udoban i dosadan zivot, previse lenjo da iskoci iz njega, depresivno jer ne ume da ceni to sto mu je dobro, sto kenja po svemu sto moze malo da ga izbaci iz tog camora koji mrzi.
Posto se svet menja i tera njih da se menjaju, mrze svet i sve novo sto taj svet radi, jer misle da mu rade uvek o glavi.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ni blizu Seve. Evo ti podatak iz regiona odmah;
Ko god ne prati košarku nikako ili u zadnjih 10 godina, veze nema ko je Jokić.
Za Djokovica znaju svi i ko je i odakle bez obzira jesu li gledali tenis ikako.
I kakve to veze ima sa Srbijom?
Sonja Petrovic> novax
sve to ok, ali sta su oni zapravo uradili za srbiju?
ono, nekad moze da se kaze i losa reklama je reklama, ali aj malo da oladimo sa tim sportisti - ambasadori zemlje.
Brat novaka đokovića, brat nikole jokića, brat predsednika vučića, dobre su to titule za nositi
Ovo što je kelt napisao da se urami. Unistili su nas
pure gold
Jebali ga tereni, mogao je svakako negde drugde da ih gradi.
Idem po prvu dozu dogorelo
Ovo hotulijanci nisu dobacili. Hotulima samo na pameti da se nije vakcinisao.
Planeta 60-80% hotuli
Caro rizikuješ da raskinemo caramel zbog ove novonastale situacije :)
Prodao buljsona Nolo, isciganio se parekselans.
Caramel je cista hotul fikcija. Ko i avaxi. Sustinski ne postoji. Izmisljeno kao antiteza da bi hotul mogao da dise. Djavo bog level
Klasicno hotulsko drkanje kare.
O tome pricam.
Only noobs and hotuls.
Pao mi je Nolo sad negde na level Trifunovića, malo iznad.
Bukvalno hotulam ocima
Ma ne zna covek, ustanovili smo da je tupson, nece se vakcinise fejkuje testove. Vrv ga vesic navuko sta on zna o biznisu i gradjenju nekretnina na top noob lokacijama.
Odavno pricam da djolex klasicni rolex patriota jbt.
Prvo rolex onda srb
Mada sustinski nebitno sto je pokupio gracko zemljiste, to znaci samo manje narkomana zmija pacova
Caramel je sve ono mekhano, sporo, masno sto se preliva, naviklo na udoban i dosadan zivot, previse lenjo da iskoci iz njega, depresivno jer ne ume da ceni to sto mu je dobro, sto kenja po svemu sto moze malo da ga izbaci iz tog camora koji mrzi.
Posto se svet menja i tera njih da se menjaju, mrze svet i sve novo sto taj svet radi, jer misle da mu rade uvek o glavi.
To je Caramel.
ne mesati sa triforsom
Znaci hotul je sve opozit?
Mozda bolje si rekao hotuli spricani bogovi caramel avax djavoli
Svet se menja vakcinisimo se noob