Ноло

1. Svet se menja primio bi jos x ovih vakcina samo da mogu u bioskop i putujem

Prilagodljiv treba biti

2. smatraj kako hoces hotula, al nemoj posmatrati svet crno belo jebem te apsolutnog u glavu. svako je u isto vreme caramel i hotul

3. Celte jesmo se lepo dogovorili, no more džepna psihologija.

4. Caramel se istopi kad cuje za tu djavolsku napravu vakcinu.

5. Nolo bataljuje sportsku karijeru, učlanjuje se i zvanično u SNS i eto ga uskoro pri vrhu njihove liste za izbore.

6. Sns-stranka nas svih

7. Nole je avax dok je vule vax, teško profe

8. Hotul vazzie zombie level konsternacije: 100%

TRUE

9. Đoković je stavio sopstvenu karijeru na ovo pitanje, nikom ništa nije jasno, Srbi masovna panika FOTO, VIDEO

10. Đoković zaratio s Ukrajinom zbog crnog vilenjaka, majmun.

11. slusam intevrju na bbc1 kae nece igrati nije bitno nista godine su pred njim ima se vremena. Fedexu upravo otpalo 50% kose nadal presijava

12. Nisu mi jasni oni ljudi koji kažu... pa zar je dozvolio sve to sebi, i spreman je svega da se odrekne SAMO zbog vakcine... zar je to toliko teško SAMO primiti jednu malu vakcinu?

Pa ako je to "SAMO", zar ne bi bilo logičnije pitanje zašto se onda na jednoj takvoj tričariji i sitnici toliko insistira... ako je to SAMO, zašto ga ne puste na miru da igra tenis...

To je isto kao da neko uvede pravilo i kaže da bi učestvovao u turnirima ti MORAŠ APSOLUTNO MORAŠ viknuti "Ja sam magarac"... i onda kažu, koji je on moron, šta sebi dozvoljava, pa to su samo tri riječi, kome škodi izgovaranje riječi... izgovoriš ih u sekundi... i ko ne vikne "Ja sam magarac", taj ne može učestvovati...

(inače nije stvar u vakcini, podržavam vakcinu, ali ne podražavam agresivnost tih vaksera koji iskrivljuju realnost. Čak je poštenije reći, obavezna je vakcinacija, takav je režim brate, jebemo kevu svima koji neće bocu, i ćao... A ne kao nije to ništa... "samo" jedno iglica... a pritom ne vide svoju agresivnost koja se sastoji u tome da jednako tvrdoglavo insistiraju da on to MORA, koliko i on da neće...) znači nije samo Novak tvrdoglav, tvrdoglavi su i ovi što ga tjeraju da se vakciniše, s tom razlikom, da su oni i agresivni, jer Novak ništa nikog ne forsira, samo neće da se povinuje... a oni su i tvrdoglavi i agresivni, jer tjeraju nekog da nešto radi.

13. Njihova agresija je level to je svetsko dobro nauka tekovina normalno je da ces se vakcinises majmune.

Kada odradis to onda si samo primio bocu i eto. Nista tesko.

14. 1 000 je pitanja...

Samo je jedan odgovor:

Što se nije vakcinisao, majmun

15. takvi bi podrzali i postavljanje kamera za prepoznavanje pod izgovorom da moramo u korak sa vremenom.to je tehnoloski napredak eej.ja nemam sta da krijem neka me snima.a onaj ko je protiv toga znaci da je lopov, kriminalac

16. https://www.youtube.com/watch?v=_rgtjnIuCJM
    ovo nas ceka zbog takvih kretena koji se odricu svojih prava

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.