Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ono budi Djokovicev burazer zivi ga ko u cara i ne jedi govna puno
pa kako možeš šmokljo da ga turaš gde ga je nole turao?
Nolov brat joj je zagondžija, nije nolo
pa dobro, nije ni DP loš.
jesam budala, ja zaboravio da smo uspostavili da je nolo aseksualac.
Nije lako biti Nolov brat, bas neizvjesna buducnost, nema ko da te pogura kad zapne u zivotu.. ne do bog nikom
Taj teret, vazda glava na panju, sve oči uprte u te
Verujem da je najbolje biti novakov brat, makar i onaj što mu cela porodica zaboravlja ime ili meša ime s drugim nekim nenovakom kome ipak znaju tačno ime za razliku od ovog čije ime retko kad ubodu iz prve
Je l oovo beše obaj što je bio kod Ognjena i pričao kako su se upoznali, da ga nije zarezivala da postoji dok joj neko nije reko da je Đovakov burazer hahaha
Dobra pička realno, jeste generička farbana plavuša, al dobro.
Jedino joj umesto patke vire pare iz očiju
Nolo uživa na Korčuli, a vi de ste kako te???
Ja sam kući iskr.
Nolo nece igrati na Us openu ali barem necu gledati Ejdusovo bravo nole pokazi hejterima
Zar se toliko ostarilo zap, da se subota veče kući provodi ? (i ja kući iskr)
Najveci teniser svih vremena ali jos veci covek. To je nas Nole.
https://sportal.blic.rs/tenis/novak-djokovic/otac-hamada-medjedovica-za-sportal-otkrio-kako-novak-djokovic-pomaze-i-stvara-novog-asa/2022072412511808957
Ejduse, da li je po vama Novak veći Srbin od Slobodana Miloševića
Ejdus ima slamcicu umesto kurca.
Kako najveći teniser kad nema najviše grend slem titula?
Ni običnih titula nema najviše... škripava priča generalno... A i nema lepotu u igri.
Ni evropljanin najbolji