Ноло

1. Svakako najbolji srpski teniser ikada! U regionu ipak kaska za Ivaniševićem, ono njegovo čudo vimbldonsko 2001., ipak vredi malo više...

2. Eh Patriče Rafteru šta si dozvolio onomad

3. Rafteru Patriče
    Split ti kliče

4. Bas je najbolji sto nema toliko ,,osobenosti,, kao nadal i federer ili leprsavosti znaci on je sve ovo uspeo uz cist rad bez neke emocije i nekog konkretnog oruzja bukvalno na pola gasa znaci
    Gospodin

5. Ovaj tuce ko lud levicom a djoko nema nsita ludacki nego umeren u svemu kao iguman i on u takvim okolnostima siluje obojicu
    Sveti Novak Djokovic

6. Ma super ali nema najviše titula kapirate?

7. Apropo statistike bas sam gledao od ace informacije ,,podkast,, i gostovao nine (milos ninkovic) i bas spominje koliko se gleda samo statistika on je covek npr uvek voleo da dobaci nego da sutira kao kante i ima ,,losu,, statistiku ali je imao veliki uticaj da zvezda osvoji titulu posle 7 godina
    On se sada proglasava za najboljeg svih vremena u australiji ispred del pjera i nekih drugih imena koja su istu ligu igrala
    Takodje imao je godine neigranja zbog povreda
    Tako da je statistika nebitna
    Tu ima milion faktora i samo zaludjenik i onaj sto je sve zive odgledao meceve moze to da isprati, povrede, korone, zrebovi, pehovi, diskvalofikacije, na kraju krajeva i privatni zivot, mediji kurac palac
    Ali iz moje skromne perspektive djokovic je imao najvise jakih sezona, nadal je nepobediv na sljaci na ostalim podlogama nije goat, a federer ono nemojte me zajebavati servira i zakucava ko da pravi krovne konstrukcije a ne da igra beli sport
    Par sezona je nadal bio slab imao je povrede pa je bilo olaksano djolu da bude prvi toliko dugo ako ja pamtim
    Statistiticki ima vise pobeda u medjusobnim duelima protiv fed/nad
    Najkompletniji je igrac nas nolo to je isto jedna cinjenica
    Je l najbolji ja ne znam jer ne pamtim ni ovu eru a kamoli onu pre hrista ali sigurno ozbiljan kandidat

8. Za ukupne titule ok, ali grend slem titule, nemojmo se zajebavati, da nije bilo kovid fasizma ne bi Nadal imao nikakve sanse

9. Na stranu sto mi se gadi Nolo i ljudi koji balave za covekom koji grli drveca i upija energiju iz nepostojece piramide sunca, gledati maksimalan broj titula i na osnovu toga odredjivati ko je goat je debilno.

Chad Bil Rasel goat, 11 prstenova - virgin MJ samo 6

Ni Mesi ni Ronaldo nemaju jos titulu prvaka sveta ali znam, nemoj mi reci, Mbape i random brazilac koji se slepao sa Peleom i Garincom su u klubu goats.

I rest my case

10. Haha ma zajebavaju se sta vam je jbt ne postoji jedna osoba u srbiji koja ne misli da je Nolo No1, bukvalno niti jedna jedina.

11. Ja ne mislim џД

Mislim da je Federer goat, iako nece imati najvise slemova. Po svemu sudeci sto sam video i procitao u najboljim godinama je upravo on igrao najlepsi i tehnicki najpotkovaniiji tenis.

Nadal je isuvise jednodimenzionalan i ostace upamcen samo po dominaciji na sljaci.

Djovak je zivotinja podrijetlom sa ovijeh nasih brda, neunistiv fizicki i psihicki, izdrzljiv i moze da trpi, sto kaze Dobrica Cosic, kao drvece na liticama. Igrom na iscrpljivanje protivnika na sacekuse niko nece biti impresioniran za 30godina.

Kao sto klinci dan danas pustaju MJ i dive se njegovoj jedinstvenosti i eleganciji a ne gledaju hajlajtse Bila Rasela jer vide na wiki da ima 11 prstenova i kazu tata vodi me da upisem kosarku zbog ovog cike u zelenom dresu sto malo podseca na lestera frimana

12. Jedino ce maleni ejdus bacati drkice na djovaka
    I preminule od korone

13. Pišete gluposti, ne možeš da porediš košarku koja je pravi, timski, gospodski sport, sa tenisom koji je pusto individualističko govno. Jebeš ti to ko je igrao nAjLEpšE, radi se o činjenicama i osvojenim turnirima. Pa i taj Bil Rasel po kome rado pišaju zoomeri s razlogom ima 11 prstena u vreme kad mu je protivnik bio Wilt Čembrlejn jebeni. Jednostavno je u svoje vreme bio vrhunski sportaš, + mu se poklopilo da ima krštene saigrače dok je bio u prajmu a ne ko mučenik Wilt. Đovaku se te sitne kockice, koje su u tenisu još bitnije u GOAT diskusiji, nisu poklopile i stoga još uvek nije najbolji ikada.

14. Federer, Nadal, Sampras, Lejver, Borg, Konors i Mekinro... sve veća imena od Novaka iskr.

15. Za ukupne titule ok, ali grend slem titule, nemojmo se zajebavati, da nije bilo kovid fasizma ne bi Nadal imao nikakve sanse

Eh da još našeg nolu nisu gađali raketama, tomahavcima i osiromašenim uranijumom od malih noga. Da je bio vegan od treće godine, počistio bi ove mesoždere ko Kovid penzionere. Da je baba muško zvala bi se Duško.

Ehhh, da Federer nije 2008 imao žljezdanu groznicu...

Na kraju se broje mrtvi i grend slemovi.

16. U 22-godišnjoj karijeri Rafael Nadal imao je 22 ozljede zbog kojih je na Touru propustio ukupno, pazite sad, 1300 dana. Samo dvije godine, 2015. i 2020., protekle su mu bez ijedne ozljede.

Ehhh, kurac, palac, nolo, piramide.

17. haha zap ne zaboravi tipsarevica i davidenka

Shmo a otkud znas da je sa razlogom bio tu? Mislim i Milicic je bio u Detroitu, drugi pik, kidac totalni. Goat materijal. Siguran sam da se dobar zakljucak ne moze napraviti od gledanja njegovih 7 min hajlajtsa na jutjubu osim onog da je rasel solidno crn i skocan cika. Ako je to u timskim sportovima drugacije nemojmo MJ, Pelea, Maradonu i ostale nazivati goatima, to treba ostaviti samo za individualne sportove i gotovo.

Cinjenica je da je pederer pun tih slemova i titula, a to sto igra najlepse ne znaci da plese kao baletan po terenu nego da je, kao sto sam rekao, tehnicki je najpotkovaniji i zato kad igra sve se cini lepo i lako, jer tako to izgleda kada igraju majstori. Jedan dva slema gore dole ne znaci nista, bar meni.

Znaci ovako, samo da probam da skontam, mislim vrv ste u pravu ali ne razumem, vi ste svojim ocima gledali i gledate svu trojicu kako igraju i na danasnji dan 25.07 nadal je goat jer ima najvise slemova a za dva i po meseca kad nolo bude imao slem vise bice on goat i to je to? Nema uzimanja u obzir 1001 faktora, onako surovo brojke ne lazu i конец.

Isto ko klinci za 30,40 god kad uzmu prst pokazu na statistiku i kazu - to je statistika melkora mi a ona je jasna

18. Željno čekam Skauzeruovu univerzalnu skalu za merenje GOAT-nosti.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.