grc, ili istego misic, i predao se. publika zvizdi djokovicu so zapeo da ga pobedi jer su jebeni debili, a najbukvalnije da se opustio na trenutak, da je alkaraz osetio par poena, spici ga adrenalin, i krene da igra, i eto 5. set. nije da je ostao polomljen tipa fizicki pao na 95% kratko ako je grc, a psihicki skroz, i zato izgubio.
iskusno od djokovica, a francuska publika je retardirana.
dobro bre brt, nece mozda da igra do 40. ko federer i djokovic sto ce, .al za 5 god kad djokovic vec odustane a on upadne u prajm, aj mi kazi ko ce da mu bude konkurencija tad. cicipas?
Ma nije precjenjen, za Alkaraza se tacno vidi da je veliki igrac, to sto je izgubio od Novaka ne znaci nista, ko jos nije izgubio od Novaka? :D
Ja kontam on i Siner da ce se hakat, mozda Rune... to je ta najmladja postava. Al zasad ova druga dvojica nisu jos toliko pokazala. Mozda i neko novi, neko ko je sad junior.
Od srednje generacije Medvedev uvijek nezgodan.
Al danas se tacno vidjelo da je susret dvojice vrhunskih. 20 godina je smijesno malo u muskom tenisu, on je prakticno klinac, a vec tako igra.
Ma jbg sta je novax sve pretrpeo u karijeri i uspeo prevazidje bukv nije za poredjenje, da ga je dobio danas ok ovako hvalisati alkaraza je bas teska lejmara
A sto se Noleta tice, cini mi se da mu jos nije blizu penzija.
Sjetite se kako je Federer igrao sa 38 na Wimbledonu 2019. Jest izgubio, ali je igrao fenomenalno.
Nole jos kao nije ni u formi, zezale ga neke povrede, preskocio Ameriku, izgubio u Banja Luci od Lajovica, pa opet dosao u finale i to preko trenutno najzesceg oponenta.
grc, ili istego misic, i predao se. publika zvizdi djokovicu so zapeo da ga pobedi jer su jebeni debili, a najbukvalnije da se opustio na trenutak, da je alkaraz osetio par poena, spici ga adrenalin, i krene da igra, i eto 5. set. nije da je ostao polomljen tipa fizicki pao na 95% kratko ako je grc, a psihicki skroz, i zato izgubio.
iskusno od djokovica, a francuska publika je retardirana.
tata kad igra protiv povređenog protivnika LOL
Smena generacija traje vec 5-6 god i zavrsila se.
Ostala je smena novaka jbg al ide malo teze
Nije grč povreda, već poslijedica fizičke nepripremljenosti.
Tako je najavljivano vec x njih, te onaj dominik tim, te cicipas, te medvedev, zverev a i kad novaxa nema niko nije spec dominantan
jeste ovaj, jer ima 20 god, dok najbolji konkurenti svi imaju 35+. ostale su najavljivali kao mlade chalengere sa po 25+ godina, jebo to.
Ma da al pogledaj konstituciju sa 20, za 5dina lik ce biti pretezak za tenis
занимљвио је да расправљате о тенису као да ће те пратити исти после новаксове пензије ајте молим вас
gde bre, gradjen ko djovak.
627 je u pravu...
Novak lagan ko ptica sa 36dina 77kg na 1,88 ovaj mali sa 20 81kg na 1,85m
dobro bre brt, nece mozda da igra do 40. ko federer i djokovic sto ce, .al za 5 god kad djokovic vec odustane a on upadne u prajm, aj mi kazi ko ce da mu bude konkurencija tad. cicipas?
Daj celte malog u 20oj vataju grcevi po terenu o cemu pricas
dobro aj mi kazi ko ce da bude posle djokovica. ne ocekujes valjda da ce igrati do 50. god?
Pa bice x njix, ostace medo i zverev, alkaraz tu i tamo pojavice se jos neko.
Ne jok alakaraz ce biti bog tenisa a djovax sa 36 ga osisao
Precenjen je mali, isforsiran u medijima jer traze nekog novog nadala sta vec
A inace za novaxa ocekujem do 40 da cepa sigurno, sto se tela tice, osim ako mu dosadi pa batali.
Sto je ok u sustini, vec su mu skinuli 2-3 slama zbog korona idiotarija tako da su mu samo produzili rok trajanja
Ma nije precjenjen, za Alkaraza se tacno vidi da je veliki igrac, to sto je izgubio od Novaka ne znaci nista, ko jos nije izgubio od Novaka? :D
Ja kontam on i Siner da ce se hakat, mozda Rune... to je ta najmladja postava. Al zasad ova druga dvojica nisu jos toliko pokazala. Mozda i neko novi, neko ko je sad junior.
Od srednje generacije Medvedev uvijek nezgodan.
Al danas se tacno vidjelo da je susret dvojice vrhunskih. 20 godina je smijesno malo u muskom tenisu, on je prakticno klinac, a vec tako igra.
Daj jovore pricas kao da nije jos nista uzeo, pa osvojio vec gs ima vec neko iskustvo
Alkaraz ima ozbiljne oscilacije, cimaju ga vec i grcevi itd, sve u svemu dobar je al daleko od buduceg novaka nadala ili fedexa
I Nole se mucio u pocetku, stano bio kilav, od prvog do drugog GS mu proslo 3 godine.
Ma jbg sta je novax sve pretrpeo u karijeri i uspeo prevazidje bukv nije za poredjenje, da ga je dobio danas ok ovako hvalisati alkaraza je bas teska lejmara
A sto se Noleta tice, cini mi se da mu jos nije blizu penzija.
Sjetite se kako je Federer igrao sa 38 na Wimbledonu 2019. Jest izgubio, ali je igrao fenomenalno.
Nole jos kao nije ni u formi, zezale ga neke povrede, preskocio Ameriku, izgubio u Banja Luci od Lajovica, pa opet dosao u finale i to preko trenutno najzesceg oponenta.
Samo da ga zdravlje posluzi moze jos da gura.