Zašto nijeste tukli pedere?

  1. mi ustvari i ne kontamo da smo odavno stavljeni na listu ISTROLOVANIH

  2. labokv prijatelju želeo bih da pohvalim tvoj zdrav stav na ovoj temi kao i na nekim prethodnim, ozbiljan sam.

  3. Imali smo ovde i autoseksualca

    Ako moze neko da iskopa ovo.

  4. Hvala Gvozd,svakako mi dosadno malo da ubijem vreme

  5. bombas

    Reme sta je to, kad se lozis sam na sebe? Ako si musko da li te to cini pederem?

    Па исто питање би ваљда важило и за жену. Али интересантно питање, ја се тако некад запитам да ли је дркање геј. Буквално свако од нас на овој теми је више пута издркао курац него што ће пет Станија издркати за живота.

    Бени, успео сам да се сетим петорице, али само с једним сам седео више пута у друштву, паметан лик, интересантан саговорник.

    Сетио сам се сад како је Главни питао Путинку јесам ли ја педер, она му рекла: "Не верујем", добро Јелена, нема везе

  6. ollanik koliko dugo moras da ne dodirnes zensku osobu da se ovako ponasas

  7. Jel se meni to cini ili je Nikola kg latentna pederčina!?

  8. Milos-88, nisam ni latentni ni kovalentni, džabe se nadaš

  9. Ja sam da se zabrani parada na 100 god kao u Rusiji i da se donese zakon protiv pedera.

  10. Kurac bismo onda putovali bez viza, al' sta ima veze.

  11. hahah kakva tema, jeste prsli jebem vam oca

  12. Gvozzden,hvala.ja i ti smo glas razuma ovde.
    izjave ove gej ministarke i vucica su najjadnije moguce.ova kaze da je time sto je ona kao ministarka izasla na prajd pokazano da srbija nije konzervativna i homofobicna zemlja.znaci dovoljno je sto je ona izasla da srbija ne bude konzervativna,
    a onaj retard vucic kaze da bi pre isao na svadu bata gasica, kao da ga je neko pitao gde bi on pre isao.misli da ce tako da skupi poene kod vecine koja to ne odobrava.

  13. labokv Vucic je homoseksualac dokazani.

  14. A be, samo ih treba iskulirati još malo. Kako be ne kontate da svaki put kad oćete da ih bijete dajete dodatno gorivo Azeljkovićima i sličnim njuškama, pederima po profesiji?
    Ovako kad nema sranja i ne diže se prašina posle nekog vremena će da im dosadi i će da se vrate svojim životima.
    Ko oće da se jebe sa muškarcima nek se jebe, nek se šetaju, drže za ruke. Sve jedno mi je, ne utiče na moj život. Samo nemoj niko da traži da bude posebno tretiran, zato što eto mukica, voli patku, pa je poseban.
    Prosto rečeno kad od pedera pretanete da pravite veliki problem prestaće da budu problem, vama što to smeta i što oćete da rešavate to batinama vi dobrim delom pogoršavate stvari i krivi ste isto ko gej njuške željne para i pažnje. Bez vas ovi aktivisti i NVO, FEMENI i ostala sranja ne bi mogli da postoje, i duguju vam zahvalnost što baš lepo žive i piju frapućino.

  15. Ali nadam se da ćemo se složiti da bi vas Alfi silovao štapom za bilijar u bulju pošto bi vas onako ostrvski ubio od batina prvo lolo

    Pa ne brt, ne priznajem nikome da bi me razbio dok me stvarno ne razbije. Naravno ako me neko odvali nikad nisam u fazonu da kenjam kao nije ili da trazim neki glup izgovor jednostavno prebio me i to je to. A pogotovo ne bih priznao da bi neko prebio nas dvojicu, koji god taj drugi bio pa eto i hajlender, ne znam dal si se nekad potukao sa dvojicom ali kakvi god da su imaju bas onako sasvim solidnu prednost.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.