OPŠTA MOBILIZACIJA POD BARJAKOM BOBA ROCKA - TREĆI vukajlijaški USTANAK POČINJE!

1. u principu se slazhem sa svim samo da ne jebem vepra i da me ne jebe vepar

2. mister chavez gospodine cavez

3. Pročitajte što to točno piše u textu

4. Jel znaš kolko me boli kurac za sve to.. poenta je da moraš da odeš jer si debil od žene, a to da li će da te ispratimo uz trubače Gvozden varijanta ili uz prekorne poglede Bob Cock varijanta zaista je krajnje nevažno

5. De ode Bob čoveče ne pravi se revolucija tako vraćaj se

6. ahahahaha prekorni pogled ahahahaha

raćoni, ti li si?

7. Zašto nisi prvo smislio lepo nego brzopleto otvorio temu? Ozb sad

8. Ako napiše pusto ostrvo on je

9. Tekst postoji, ali me mrzi

10. Zashto text mrzi te decxko?

11. Izgubio sam volju brzo.. msm čemu brt, pogledaj ko moderiše.. sajt pun balavurdije tupave ko ovaj Sale mladunac neizvučeni.. čemu

12. Pa šta te mrzi ne zajebavaj nas ovde jbg
    Razvodnićeš ovo pa kad neko ozb bude hteo revoluciju biće golo mudo

13. vidis da masa ljudi trazi da ti odes.ili makar da se razmodujes a verujem da ti i ne bi dolazila na sajt kad ne bi bila mod

14. vidis da masa ljudi trazi da ti odes.ili makar da se razmodujes a verujem da ti i ne bi dolazila na sajt kad ne bi bila mod

Ovo sam zaboravio. Potpis

15. Labavi, bez zadnje namere da opstruishem revoluzzion, ti, Bob, olanik i Thilmo niste masa. Felipe je Masa. Puta ubrzanje.

16. Tu je i, Prištevac, Armin, Ombre, Panćera, Crno, Dio, Skočko, Marokanac, itd.. misliš da te neko gotivi od njih

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.