Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. I to je radjeno po ubrzanom postupku. Sve od dobijanja dozvola preko konverzije zemljista do asfaltiranja puteva.

Ovo je npr bolje...daj da damo orden onome ko je projektovao kaludjericu.
    http://i.imgur.com/Eay6iaS.png

2. Mnogo tripujes da se razumes u nesto a u stvari si zutokljunac najobicniji. ZUTOkljunac razumes skec

3. Mozda sam pogresio, cekaj, pricamo li o naselju izmedju simanovaca i batajnice pored autoputa?

4. Demokrate 2010: moras biti clan nase stranke da dobijes posao

Demokrate 2016: mamu im jebem naprednjacku ne mozes da se zaposlis bez partijske knjizice MAMU VAM JEBEM I PARTOKRATIJI

Also demokrate: ahhahaha jedva cekam da skinemo sns sa vlasti znas kad ce naprednjaci da dobiju posao hahahahah

5. Biti demokrata znaci i biti hipokrit i imati duple standarde

6. Koliko godina si imao 2010?

7. Pomesao sam sa Grmovcem valjda

8. Pa grmovac je nastao u vreme kad su zuti bili na vlasti ti sam sebe jebes zutokljunac

9. Samo jos jedan u nizu da zuti nisu ni protiv partokratije ni protiv nepotizma, ni protiv burazerske ekonomije (pominjao je neko ruzicu zivkovica i cedu), da imaju iste principe kao i SNS, da su oni samo KURTA koji je sjasio da uzjase MURTA a sad bi KURTA opet da jase. E pa nece moci

10. Ne bih rekao, mislim da su radikali vladali Zemunom i da su oni zasluzni

11. Pa nisu tada, lepo ti govorim. Znam ko je bio na vlasti jer sam tada i ja spadao u opstinu zemun. Znaci opet mislis i razbacujes se neporverenim cinjenicama nazvacemo ih glupostima. Ne ide ti zutokljunac probaj u cekaonici.

12. Маестро, коначно да и ти кажеш нешто полупаметно.

13. Cekaj, sta ti hoces da kazes ustvari, da radikali nisu bili na vlasti u Zemunu kad je Grmovac poceo da se gradi, ko im je prodao zemlju?

14. Pise dole da je editovano pre 5 meseci od anonimnog korisnika.

15. Нити је нов, нити је без афера. Човек је отео странку од оснивача, користећи веома кваран начин - обрнута психологија.

Pa ti si lud. Dveri je osnovao Bosko sa Branimirom Nesicem. To je njihova organizacija. Ako verujes Vladanu Glisicu, svaka ti cast, dovoljno je pogledati kod koga gostuje i sa kim se druzi da se shvati njegova uloga danas. Cak je poceo i da klevece Boskovu porodicu. Gmizavac.

16. Dveri je osnovao Bosko sa Branimirom Nesicem.

Ахахахаха! Кад си ти први пут чуо за Двери? Ове године?

17. Pseto ne zna osnovne stvari, kaze da su zuti napravili Grmovac. Gde su proturio 30 godina kad nista ne znas ko tele

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.