Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Ja ne znam zasto se macujes sa mnom, postoje zvanicni podaci da je srs na opstini zemun prodala blizu 7k placeva(6700 fazon) na kojima je zapoceta gradnja oko 1000 kuca vecinom u busijama i plavim horizontima kod galenike i zemun polja. Ostale su pravljene posle 2000-e godine. Prodaja placeva je pocela 1997e godine verovatno se moze naci i tacan datum jer su novine velika srbija(glasilo srs-a) pravile festu oko toga. Zemljiste u grmovcu, busijama, radio faru i plavim horizontima je prodao seselj licno i lepo sam napisao da ga je prodao nelegalno i po ubrzanom postupku, ja znam sta pricam. Napravljen je projekat za ulice, kanalizaciju i struju koji nikada nije zavrsen jer su radovi prvo obustavljeni zbog bombardovanja 1999-e a onda je doslo i do petooktobarske promene vlasti 2000-e godine jer su resili da se osvete svima iz proslog rezima pa tako i ljudima koji su tu pravili kuce a bili vecinom glasaci srs-a. Dakle: grmovac je gradjen kada su na vlasti bili zuti kako sam i rekao.

2. Edit: surcin je u medjuvremenu opet postao opstina pa je lokalna samouprava u delovima mesta o kojima pricamo a pod njenom su ingerencijom zavrsila projekat(mada ruku na srce nisu ni imali puno posla jer je srs zavrsila vecinu a i nije bila totalna necivilizacija kao grmovac npr) svuda postoji normalna infrastruktura. Sada se udaljavam od ove rasprave jer previse jedes govna i bacas mi tu neke linkpve vikipedije ono stop pls

3. Ali moras priznati da te je naterao da iskucas duzi post nego za marinu, zasluzuje bar pola poena

4. Jebe ga bombas pa ga ne pokriva, danima vec.

5. Бомбаш, као коментаришеш људе који прете смрћу Мироју Јовановићу, а кад се њима запрети истом мером, онда зову полицију?

6. Pa nisam post kucao za njega, za njega je dovoljno jedno "pusi kurac majmune". Pisao sam zbog ostalih ljudi ovuda da ne pomisle da baljezgam kao on jer sumnjam da ce neko proveravati, ne bih ni ja realno xd

Nego je zalosno kad vidis ovako njega i tilma udruzene ko biljanu vilimon i oliveru kovacevic protiv zlog radikala ovde mene a tamo seselja pricaju svoje spike bez obzira na sagovornika i pokusavaju da ga "popisaju" al ne vredi jer je suvi intelekt i baratanje cinjenicama garant uspeha. Bombasu se i moze skinuti kapa za srcanost i muda da krene da me napada, nije mu prvi put, ali pickica tilmo vreba iza coska i ceka bilo koga da me napadne da se prijljuci ne bi li me sutnuo kad padnem jer ne moze da prezali sto ga jebem ko jeti divokozu al ne vredi useravam gde ih stignem.

7. Ахахахаха! Кад си ти први пут чуо за Двери? Ове године?

Ja ne znam o cemu ti pricas covece

8. Pseto, ja se igram ovde sa vama, tj pojedincima.

Udarim malo na sujetu i ego i smejem se kako uvek ali uvek jebeno padnete na to.

Ti se druže trudiš, ali si daleko od intelekta a činjenicama možda i barataš.

Svaki post ti je predug i vidi se kako pokušavaš da ispadneš pametan, baljezgaš, trpaš sve i svašta, a baš zbog toga ispadaš glup. Nešto kao Vendi kad krene da mlati.

Opet, boli me kurac, ja sam ovde da ubijem vreme, ali brate morao sam ovo da ti kazem, ubi u zadnje vreme sa sernjanjem i predugim besmislenim postovima.

9. Znam da se igras sa mnom, slazem se. Ne slazemo se samo u onom delu gde mislis da mi se igras sa mozgom a u stvari mi se igras mudima. A ta maestro spika je totalni krs kao eee ja trolujem samo nisam debil stvarno.

10. Vidi prijatelju dragi, tvrdnja da su zuti zasluzni za grmovac je vrhunac neistine. Oni su samo legalizovali vec svrsen cin 2006 kad su poceli deliti dozvole, struju i sve ostalo. Pa sta je trebalo, da sruse do tada vec ogromno naselje?

11. Ja nisam rekao da su zuti zasluzni za grmovac, bio sam jasan. Opet mi imputiras reci, glup si, pusi kurac, pozz.

12. Taman krenemo da se mačujemo kurčevima ovde ko ima veći mora neko da upadne sa ma xe xe ja se ovde zajebavam i šalim trolujem nekad i tako. Ne govorim za Tilma sad nego generalno on me podseti.

13. Hahaha rabine to je to

14. Brate, ja ne trolujem. Svi ste ovde godinama, ne znam kakvom magijom mozes istrolovati nekog od vas.

Meni je zanimljivo to sto radim i boli me kurac baš.

Sa druge strane, zato i kažem da bih popio pivo sa većinom od vas, tj verovatno sa svima osim sa aleksandromkg, on je ljiga.

15. Pa onda ako uzmeš da guraš nešto guraj do kraja jebo ga ti

16. Mada moram priznati, pseto je u zadnje vreme dosta razuman i stabilan. Da l ga je novorođenče dovelo u stanje razuma il mu žena sad ne daje da pije, nešto ima. Xd

17. Haha ti ces da procenjujes neciju stabilnost botino jedna ne znas tockove na kolima da sacuvas

18. Ne znas da procenis dal je 2k mnogo dati majstoru a pravis psiholoske i ostale analize hahaha

19. samo da kazem da znam vise o svemu u 6 ujutru kad me probude pijanog nego pseto na kokainu u podne

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.