Prijava

Covek koga nikad nisam i nikad necu moci da slusam jer kostunica doktor vojislav sto kaze canak, covek je prazna vreca, potpuno odsustvo..svega..

Krv na usi udara

1. Nisu ali su ih isplacivali od prodaje drzavnih firmi i imovine koje su prodavali ispod cene. I ugradjivali se naravno.

2. Nisu ali su isplacivane fiktivno(ljudima koji su imali zemljiste ali nisu prisli tim njivama koje su u parlogu decenijama a ne godinama. Ili su ih davali u arendu drugima pa su em dobijali korist od onoga ko ih je uzeo u rad em subvencije i gorivo za svog golfa). I ugradjivali se naravno.

Da, toga je bilo i mogu da licno posvedocim na par primera. Dato je milijardu tipa, sto melona su pokrali, 900 melona seljacima kroz premije. Sada kurac seljacima, ali vazno je da ne kradu, jel tako

Ti si naravno strucnjak da znas cenu necega 2008 kad se ekonomija raspada. Od svega stoji samo da nisu.

3. O ovome je glupo i pricati, strane investicije su se sastojale od toga da stranac dodje u indjiju dobije livadu dzabe, poklone mu dozvole da napravi montaznu "fabriku" i dobije subvencije da zaposli radnike koje iznose onoliko koliko je plata svih tih radnika za dve godine. Kad dve godine prodju rasklopi svoju montaznu fabriku i odnese je kod drugih debila.

Sve i da je tako, ulaganja su bila po nekim izvorima 6 puta veca nego pod SNS-om koji koristi apsolutno isti sistem kao DOS. Tako da se slazem, glupo je i pricati.

4. Da su ostali na vlasti isto bi to potpisali ali ne bih sa tobom o ovoj temi

Bas zato sto nisu hteli da potpisu su izgubili vlast. Idem, ne mogu vise...

Skozer mene jankela podseca na lika koji je dosao da recituje nesto, fazon dosao majstor s pesmicom na desankine dane xd

A ono, tako nekako

Video sam da covek ima neke silne nagrade, ordenje sta ja znam, dok Vucic od svega ima, ispravite me ako gresim, firmu na ime njegovog brata otvorenu na osnovu izgubljene licne karte

E to je za mene parada ponizavajuceg izgovora

Jebiga bata ima sve firme sto su mu pale na pamet, a ostale samo reketira otprilike. Ako mu treba nesto.

Sta ima od ordenja znam da ima za francuski orden za zasluge, sto je smesno zato sto ga francuska vlast odlikuje, a domaca pljuje.

Bombas ti se ponasas kao da ja branim sns, tako ti valjda lakse sve bi gledao kao zvezda partizan. Ja ti samo kazem da si ti popenio da ljudima objasnis da treba da jedno govno zamenimo drugim govnetom jer tvoje govno manje smrdi.

A ovo o cenama nisam rekao ja nego ljudi koji znaju sta pricaju i meni npr ne pada na pamet da protivurecim njima. To bi bilo kao da dodje pini zahavi i kaze pogle debila prodadose klinca za 100k a on vredi 5mil i sad ti dodjes i kazes ko kaze e bas vredi 100k lol

2. Subvencije za poljoprivredu su bile manje nego pre njih i posle njih?

Nemojte o ovome pls boli koliko mi para fali na godišnjen nivou
I da. Sve sam Bliži da glasam za Belog ili Vučića. Beli lokal patriota samo ništa hehe loodak loodi kako ih samo jebe jer ga znam a Vučka jbg da vidim dokle će tj što pre da padnemo u kanal pa 5 oktobar pa da se restartujemo pa idemo malena život je pred nama
Lakše ću sebi da oprostim to neko tipa Jankovića da glasam. Matori ne isplivava čovek tako za 15 dana da se kandiduje za predsednika a da nešto mutno nije iza njega. Jeremija zasnima se na tome vidi šta su oni uradili oni govno ja kralj zajebi me neozbiljni atenšnor čoveče
Beli ipak.

AKO JE DRINA GRANICA, POPICEMO JE

Ponavljam, nas kao gradjane obicne ne bi trebalo da interesuju globalna desavanja

Ne nego cu da posmatram stvari na nivou mesne zajednice.

O oprosti iluminatu nisam vas prepoznao. Sigurno je na tvoju autolimarsku radnju strasno uticao krah Volstrita.

pa ja kad sam 2012 godine glasao za vucica, da ucinim drugu sto nas je skupljao da glasamo, dobili smo ispred skole svi hemiske sa kojima smo morali da zaokruzimo....ne znam kako je funkcionisalo al napomenuto je bilo da BAS SA TOM moramo da zaokruzimo

KOJE TI KRADUCKANJE IMAŠ MAJSTORE???

Jeremija zasnima se na tome vidi šta su oni uradili oni govno ja kralj zajebi me neozbiljni atenšnor čoveče
Beli ipak.

И ја то мислио, ал' онај клип што окачи Дио је ок, ок има ту мана, општих места и срања, али генерално, није небулоза и није само то што ти кажеш, фора је што је изгледа у фазону да тако долази до бирача лакше, што је ок, ако је заиста тако.

Спсобан је Јеремија, само се плашим да је и он говно. Тј. не плашим, боли ме ђока, мени неће променити значајно ситуацију све да Вучић сваки дан јаше сељаке кроз Кнез. Ал' оно, као, лепо их је мало мењати, да се не осиле.

Lakše ću sebi da oprostim to neko tipa Jankovića da glasam. Matori ne isplivava čovek tako za 15 dana da se kandiduje za predsednika a da nešto mutno nije iza njega.

Janković i nije isplivao za 15 dana, pošto se valjda još od novembra ili možda i mesec, dva ranije znalo da će se on kandidovati za predsednika. On je ok lik, ali će ga DS samo iskoristiti i on će na kraju postati kolateralna šteta njihove želje da se koliko-toliko operu preko njegove kičme.
Čak bih i glasao za njega, bez obzira što je u priči i DS, ali kad sam video Zorana Živkovića tu je bilo doviđenja. Taj čovek je stvoren za bejzbol palicu, ja nekulturnije i bahatije stvorenje od njega i pri tom neobrazovano nisam video među našim političarima. Jedino mu Vučić tu parira samo što je picousti makar neke škole završio, dok je Živković obrazovanje sticao otprilike kao i Toma..

Jeremić je govno izdajničko. Glupan je za vreme njegovog ministrovanja prebacio pitanje Kosova u okvir EU gde nemamo jake saveznike i sad nas belosvetski ološi uslovljavaju na svakom koraku da izvršimo ustupke šiptarskom teroristi Tačiju kako bi otvarali neka poglavlja koja će šatro reformisati ovo učmalo i beznadežno društvo.

U pravu si za tu priču oko Kosova Nikolase, samo mislim da je to bilo Tadićevo delo da bi se ušlihtao Evropi, a ne Jeremićevo.

Moguce da je slucajnost, ali jos na sajtu nisam video navijaca Zvezde koji pljuje Vucica. Mislim da je tu odgovor na sva pitanja.

- Sine, a dokle ces da je trpis? Vredja te, ne postuje ni tebe ni tvoje, spava po ceo dan, potrosi boga oca, sramoti te na svakom koraku...

- E, ali dudla kevo, razbija.

Pa ja ga pljujem. Žestoko mi ide na živce brt. Al' smatram da ima i previše realnih stvari zbog kojih ga treba pljuvati, i da nema potrebe da se to kiti dodatno.
Pogotovo ne poređenjem sa neki prošlim govnima.