Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
hahah koliko nemas pojma, ajde resi onda da vidim
Zapravo mislim da je tronožac u pravu ovde, u ovom bombasevom primeru gde su šomi i 4x ja jednaka 1.1 boksera, mislim da se ni sa još jednom poznatom ne može izvući rešenje za sve, koliko me moja matematička gimnazija služi (kojoj još nisam vratio đuliće uveoce, tamo za 30-ak godina ću), a ne služi me.
pala neka dobra picka na trotoar pa joj pridje jedan sirotan bez para da joj pomogne da ustane kad ono carobnica kad on poce plakati sto places upita ga kaze izgubio sam srecu sta mogu da ucinim za tebe mozete li da mi napumpate penis da poludi moja familija
O boktenejebo sta necu doziveti, ne znam sta je srao bonbas znam da je ovaj srao da ne moze 4 nepoznate u 2 jednacine, moze i osamsto pedeset jebenih nepoznatih, je l me jebes coa?
Samo zato sto resenje mozda nije jedinstveno, ne znaci da ne postoji ne majmunisite se jebeno jedan sat u noc ja serem ovde o jebenoj algebri za prvi srednje jebite se
dionisio trenutno gugluje how to solve 2 equations with 4 unknowns ali bez uspeha
хаха, па слажем се са тим да се може срктати и две хиљаде непознатих у пет једначина, али се из две једначине са четири непознате не може добити тачно одређено (е сад да га јебем ако сам употребио прави израз, поодавно је то било, не хватајте се за ово) решење.
углавном, није за ову тему, ово је тема за БРЖЕ БОЉЕ ЈАЧЕ
https://pbs.twimg.com/media/C7y5py7XQAIC4-C.jpg
Hej hej Aco talijo dobrodošao u klub pobednika
па ово ни бошко сам не би одиграо, каква глупост.
иначе, рабине, за оно пребацивање пара (донирање странке) које си помињао, да питају људе који немају везе са странком, чуо сам за још два-три примера од људи у које баш баш имам поверења, исти систем, ја теби ти мени, само ми и даље није јасно зашто цимати непоуздане људе за то уместо својих мамататабабадеда.
мислим то је једино разумно у случају да су апсолутно сви чланови странке и њихове маметатебабедеде већ донирали на тај начин по 40к динара, па није дозвољено више па као дај сад да цимамо другаре који ће то да препричавају около јер су непоуздани, али немогуће да имају толико донација да им је понестало њихових људи за то.
Evo
http://www.1728.org/unknwn4.htm
Ne, nego ne shvata kako neko moze da se javi, a da ne zna ni gde je levo.
Coa, nisi, izraz je jedinstveno, moze da se dobije i tacno odredjeno resenje, koje si pomenuo, samo sto to nije jedino resenje, jer je sistem neodredjen no (n-1) nepoznatih, pa moze imati beskonacno mnogo resenja. Ne znam sta je ovde toliko nemoguce i nejasno, jebena prva srednje.
Al dobro, ovaj stevco_genije kalibar tronozac je isao u skolu dok su jos dobre bile, valjda on zna.
Na primer zato sto moze da se provali da od sina kupujes potrosni materijal a keva uplacuje i donira stranci, ovako petar neki iz priboja uplatio jer voli stranku. Vrlo verovatno je i to da je cela familija u stranci, ali to tvoje ne mora biti, i ne iskljucuje mogucnost ovog prvog.
http://vukajlija.com/forum/teme/71269-predsjednicki-izbori-u-srbiji-2017-sudar-titana?strana=142#post_3740260
haha, ako bolje procitas, to sam i ja rekao, ali sta meni vredi da znam da shomi moze vredeti beskonacno bombasa, meni treba npr. shomy je 0.6 bombasa, a ne shomy jednako beskonacno bombasa
не могу сад да мозгам о једначинама кад сам се с тим последњи пут јебавао у четвртом гимназије и интегралним једначинама, поштено јебе ми се сад, само сам написао шта ми је "на прву лопту" логичније. :)
више ме занима ово о чему сам рабину писао, зашто за донације цимају народ који није сигуран да ће ћутати о тим малверзацијама. или су толико силни да их боли пичка, или ту нико не може да докаже ништа нити да утиче на гласачко тело не знам колико па их опет боли пичка.
Je l nasao neko sajt gde su okaceni onih pola miliona likova koji su davali glas za sns i neko okacio na net, pise sve o njima bukvalno, do toga, "do ovih izbora glasao za bivsu vlast, rekao vise nece", i "ramiza kaze treba ulja i secera, da je neko odveze do izbornog mesta, i glasace cela familija".
Ni to nije tacno, ni ono prvo "ne moze to" sto si napisao nacrtao sam ti, citaj vise puta ako ne razumes, nemoj smarati vise.
Osim ako u tvom selu ne moze znaci ima beskonacno resenja, a ne nemoguce.
Cigani pokušajte da rešite jednačinu u eksel tabelama nekako tu se dobro snalazite
хахахах тај списак бих волео да видим.
заправо мислим да не би био проблем да и мама и тата и баба и деда донирају по 40к странци, јер (ваљда, погледаћу сутра) свако може да донира до 40к (нека висина просечне плате) без да мора да се оправдава то тамо при евиденцији финансирања странке и осталог.
Ne znam do kog novca, mozda je isto kao za uplatu na racun, ali ovo je sasvim solidan nacin da bi srali a zasto, a ovo ono, ako se nesto usavrsava u Srbiji, to jesu malverzacije :)