Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Prosli put kad su pokupili podatke od fazon 5 miliona srba, nikom nista, niko nije odgovarao jer je zastareo predmet je l tako, sad 10 puta manje, kapiram da se ni nece cimati tuzilac da pise prijavu i to, sta kurac.

Al bilo u vestima (onim ciaskim) i bukvalno citirali neke od imena, i napomena, tu se pominje ramiza i to hahaha

2. Ni to nije tacno, ni ono prvo "ne moze to" sto si napisao nacrtao sam ti, citaj vise puta ako ne razumes, nemoj smarati vise.

Osim ako u tvom selu ne moze znaci ima beskonacno resenja, a ne nemoguce.

Evo necu srati vise, samo da kazem, to jeste NEODREDJEN sistem, nije nemoguc, niti sam to rekao, samo sam rekao da je neresiv u smislu ne moze da se nadje jedinstveno resenje, a to je poenta u svakoj praksi, koji ce ti kurac saznanje da nesto ima beskonacno resenja

3. Dušan1001 srdi se vidim...

4. to rade svi u svakom sistemu, jebote ne možeš kmečati za nešto što bi i ti radio, jedino što volim kod žutih je što strpaju Cecu u zatvor, a kod ovih je elita

5. Dobro. Ne bih to volio

6. Evo necu srati vise, samo da kazem, to jeste NEODREDJEN sistem, nije nemoguc, niti sam to rekao, samo sam rekao da je neresiv u smislu ne moze da se nadje jedinstveno resenje, a to je poenta u svakoj praksi, koji ce ti kurac saznanje da nesto ima beskonacno resenja

Nisi to rekao ne lazi, i najjace je reci pa to sam mislio. Naprotiv, ima do jaja primene to sto ti mislis za koji ce ti kurac, al buduci da ovo jos nisi sve pokopcao kako sta, ne bih da sirim pricu.

7. Jebem li ga Coa, verovatno su pitali clanove da nadju pouzdane ljude, pa me ortak pitao. A mozda je i to sto kazes, mocni su i boli ih kurac.
    Pa jbt cela afera oko andreja vucica i fantomskih firmi se zavrsila tako sto je izasao premijer i rekao da je njegovom bati neko eto ukrao licnu kartu, mukica. Sta ih boli kurac za ovo.

8. U izvini Gause onda

Ima primene tek kad od tih beskonacno resenja odaberes jedno i onda resis ceo sistem u zavisnosti od toga, samo saznanje da jedna promenljiva ima beskonacno resenja nema nikakvu prakticnu primenu, samo dobijas jos zavisnih promenljivih

9. Secam se kad je bilo na fejsbuk stranici kurira glasanje za predsednicke kandidate, morali da prave po 20 laznih naloga lol
    Smarali ih da stave po par slika na profile da izgleda ubedljivije, loodi su.

Ne znam sta ostali misle, ali meni su zuti bili gospoda za ove.

10. Ovi prilično funkcionisu kao sekta.

11. E a ima neka slika ove zene vukove dobre picke kako pije vino/sampanjac a rekla da nije casu vina popila x godina. Mislim bilo bi cudno da joj nesto ne iskopaju jelda xd

12. Legende su Kićanović, Divac, Đorđević, Danilović, Rebrača, Berić, Dule Vujočević, Doktor Nikolić.

Sila i moranje su jedno, srce je drugo. Ti to ne možeš razumeti.

Izvinjavam se što kasnim par sati, ali samo da pitam nešto Bombasa.
    Je li Bombase, da li je legenda Danilović postao predsednik KSS zato što je opozicija Vučiću ili iz nekog drugog razloga? Ne moraš čak ni da se mučiš da odgovoriš, znam ja da je to za avangardu jedna velika glavolomka od koje mozak hoće da se restartuje.
    Nisam znao da je godinu dana igranja u Partizanu i malo više u Zvezdi ili treniranja Partizana i Zvezde dovoljno da se postane legenda Partizana. Da te ne bi zbunjivalo, govorim o Profesoru Nikoliću.

13. ovom zadnjom rečenicom pokazuješ koliko znaš o košarci i koliko znaš zašto je on ustvari legenda... uzmi neku Partizanovu utakmicu iz 91, možeš final four ili neku drugu, pa uhvati iza klupe Partitana na tribinama finog čoveka sa šeširom...

14. Seres da je gledao kosarku?!

15. Korišćenje tog grba sa dvoglavim orlom umesto crvene zvezde petokrake je u najmanju ruku bogohulno.

16. imaš 29 definicija za 6 godina, znači nisi dostojan sagovornik

17. Hah, ovaj spisak 600 intelektualaca i poznatih ličnosti koji podržavaju Vučića...

Kada je spisak od toliko ljudi tu, naravno da će se zadesiti i par njih koje lično poznaješ. Od tih par koje znam, svi sem jednog spadaju u najveću bagru koju sam imao priliku da upoznam, ili da sa njima sarađujem. S posebnim naglaskom na Dragana Životića, al' da ne zvučim tabloidno ako počnem da obrazlažem.

Divnog li spiska.

Ne sporim da ne baš najčistijih likova ima i na onom Jankovićevom spisku (znam dvoje, ona je debil, on je ok), ali ovi ovde, brateee, spisak ljudi kojih se treba kloniti, ako je suditi po ovom mom uzorku (izuzev Ivice Kralja, on je okej lik da ne grešim dušu, samo ne baš najbistriji). Na spisku je i Branko Kockica, kod kojeg je moj kolega služio civilno vojsku, u kontaktu su. On jeste kreten i drogoš, ali koliko se seća, nije podržao ovog. Štaviše, uopšte ga ne gotivi.

Eto tako, mali osvrt.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.