Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Tako su se ljudi nadali drugom krugu i kad su slobu skidali pa sloba uvek 51 posto hahaha bog

2. Samo, sudeci po nekim dosadasnjim protestima(ono pedersko sa patkicama hahaha itd) ima vucic da bude na vlasti dok ne crkne ili dok ga danilo ne nasledi(mada kapiram da njega to ne zanima) jer on bez paljenja skupstine da ode nece. Ima da ono malo "huligana", radikala, nasih, obrazovaca i 1389 da ljubite u dupe da se smiluju da izadju na protest. A i tad je pitanje dal ce da izadju, fino ih vucic filuje(navijace).

3. Dećam se kad je Neša slina gutao vodu i ponavljao "čitao sam". Hahaha

pa dobro, al tad je bio na nekoj skroz nebitnoj funkciji....posle je naucio da dominira u duelima

4. jer on bez paljenja skupstine da ode nece.

Ofc nema ništa bez novog petog oktobra al to neće biti još min 5 godina a verovatno i više

5. Bio je predsednik narodne skulstine lol

https://youtu.be/rYaM1oL8z-Y

6. Hahaha al deo kad olja kaze "kaze covek da je procitao delove" a slina video da je peovaljen pa grabi casu vode i drhtavim glasom"..ja sam nesto video" ahahhaha pre ja ko!

7. Vi ćete da mi serete šta ja radim šta me plaća .!.

8. .,. dankan
    ./. krivac (dezurni)
    .!. deki

edit spem stop:
    ... vucic

9. Jeste gledali Upitnik kad su bili podpresenici SNS-a, LSV-a i DS-a. Jovanov iz SNS-a pokidao ove. A gde je on jos do Nebojse, o Vucicu da ne pricam. Martinovic isto solidan

10. Pogledajte DJB kadrove, ja nemam reci. Niko osim Raduleta ne ume da govori a i Radule je picketina u dusi. Pogledajte mu izraz lica kombinacija neprijatnosti i straha

https://youtu.be/Rrwq1cVmGoA

11. Jovanov iz SNS-a pokidao ove

Ne mesaj nevaspitanje, ulizistvo, upadanje ljudima u rec sa pravim znanjem.

12. Ajde da cujem koje to kadrove imaju DJB, Dveri?? Smejete se Nebojsi i sns kadrovima a ne znate ni imena ovih drugih kadrova. Ko su DS kadrovi? Svaka stranka se nazalost zasniva na jednom vodji, i ostalim prilepcima koji su kurcina

13. Martinovic isto solidan

Ti toliko loše troluješ da je to za legendu već

14. skocimise de je najbolje trenirati borilacke sportove u ns?

15. pravi se da si beckucnik i cekaj cigancice na borbu zivota i smrti.

16. Selakovic je verovatno jedini kulturan, obrazovan gospodin u kadru SNS-a. Koliko sam se znao zarakijati sa njim u kafani :D '' Inace, bice novi premijer to treba da znate

17. Pa bice. Ne zato sto je sikao sa nikolasom nego zato sto nema ko drugi. Zorana je mogla dok nisu krenuli da je karaju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.