Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Slušaj šipac, to što ti je svaki post vezan za novac, samo dokazuje nedostatak ljudskih kvaliteta, koje hoćeš nadomestiti pričanjem o parama. Transfer me obuzeo kad si slikao one pare na temi kladionica, pa budalaštine da ti predlože auto za 20k evra, al mozes da podneses i 40k evra.
Al neću više da te jebem, samo se vrati u normalu, jebale te pare.
Aj lepo priznaj da si ljubomoran na svakoga ko iole ima para i da mrzis sebe sto si golja i sve je ok. E i da si zavidan da
Brate, ja sasvim solidno zarađujem, tako da ti je ta konstatacija preglupa.
Jedan granjka je za tebe rokfeler licno
I to te boli to te izjeda OCU NA NOVI ZELAND DA OSETIM DOLARE MAKAR I FUS DOLARE NE MORA AMERICKI hahaha zasto bi iko ko pristojno zaradjuje isao na jebeni novi zeland hmmm
Pa voleo bi ti da je tako, al eto, lepo zaradjuem, e sad koja je sledeca stvar sto sam ljubomotan na tebe?
Nema je brate, pricam ti istinu, a ti znas da je tako.
Pa otprilike na sve. Ne na mene decko na svakoga si ljubomoran tj zavistan. Ti ne podnosis kad neko isprica najobicniju dogodovstinu nego odmah lazes da smislis bolju hahaha
Odoh sad. Mada priznajem da je mnogo lepse jebanje kad se gicas malo ;) :pPpPppPppP
Vidiš, meni je drago kad neko koga znam napreduje, bude uspešan, takav sam.
To što pričam za vas šipce nije zavist nego nezadovoljstvo, a pošto se u nišu naselilo mnogo bubašvaba sa kosova, imam milion aegumenata za to.
Najveće bahate seljačine, civilizovana komunikacija im je nula, sve neka dreka, bahatost, a došli sa mnogo para jer su prodali njive, plus imali privilegije kod zaposlenja.
Čaat izucecima.
Dobro, ako si hteo mojim oruzjem da me pobedis, bio si blizu uspeha. Uvukao si me u raspravu. Xd
Pseto sto me mrzis al sad ozb
Nek pobjedi najbolji!
Saša nada naša samo jako
Mozzart je izbacio kvote za izbore, gotovo sigurno se ide u drugi krug po njima, Sasa Jankovic na nesto preko 16 %. Znaci ide na 20 % sig, a Toma grobar je 2012 imao 25% u prvom krugu i uzeo izbore na kraju.... krezavi spavate li nemirno?
Pa da, jer je 16=25 hahahah
Kakvo zaokruzivanje, vene da ti pozavidi
Vene Bogoslov xd
Ljudi se boje da kazu u anketama, barem dvoje od 10 nece reci vec ce reci vladajucu stranku, sta je tu nejasno...
Pa pre ce biti da nece javnonda kazu da su za vucica a da glasaju za njega.
Daj ostale kvote, ko je izmedju vucica i jankovica?
Ako trazis klovna Seselja on je u rangu Belog za sad, negde na petom-sestom mestu