Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Ne trazim nikoga tj trazim sve ostale mislio sam da kopiras samo sve te procene da vidim. Iskreno mislim da je jeremic iznad jankovica

2. Pa nije, cene Jeremica na iznad 14, Jankovica na iznad 16 i Vucica na iznad 48. Ostali su zanemarljivi, kvota na Jankovica 30, na Seselja 200. Ja nikad ne lazem jbg.

3. Pa nisam ti rekao da lazes konju samo sam pitao kako stoje ostali koji je tebi kurac kakav ti je to uslovni refleks defanzive

4. Nisam dobro procitao, ne kopiram, samo sam pogledao ovlas i doneo ispravne zakljucke.

5. Jankovic sasa lize muda nasa

6. Kopiras: odradis copy-paste

Na to sam mislio, oznacis sve i kopi pejst ovde da bacimo pogled

7. Znam sta znaci, samo kazem nisam kopirao vec sam procitao i napisao po kratkorocnom secanju

8. To brt. Daj još neki link ja ne mogu da nađem B92 na guglu

9. Vidiš, decko je trazio kvote i ja sam postavio link.

Da si procitao par komentara video bi i sam, ovako si poleteo kao nesto da prozivas a ispao si glup jbg.

Polako bohić, opusteno, poceo si da se gubis malko.

Bosko Simic

Daj ostale kvote, ko je izmedju vucica i jankovica?

10. Da a ovo ti je inače prvi put a ne iljaditi da mračiš linkovima. Tebi ne treba niko da te proziva

11. Jbt, opet ovaj mrači linkovima.

12. Sad bio u prodavnici, gledam onu mrezu sa novinama, ove uslovno normalnije novine novosti, danas, blic i ostalo nema, to se valjda proda, a informer, srpski telegraf i ostalo smece valjda stampaju ko zna koliko primeraka da izbijaju oci ceo dan na rafovima, cela strana srpskog telegrafa naslovna beli trazi da se deca daju gejevima, ahahaahaha... Sprdnja idioti jebeni, kakav beli kakav kurac, ajoj koliko im smeta svako ko nije naprednjak

13. "Danas" su recimo dužni prodavci da sklanjaju ispod. Ne sme da bude u prvom redu. Možda ga je samo teško bilo ugledati.

14. Bas sam dobro pogledao, nema

15. Kad god ode u Nemacku albanci nesto "jednostrano" proglase. Narode probudi se, najveci izdajnik u istoriji nas je zajahao.

16. Ko.kaze da su prodavci duzni da sklanjaju "danas"?

17. Sumnjam da je neko bio u mojoj radnji i tako nesto rekao radnicima a da mi nisu preneli, idem sad tamo i bas cu da ih pitam i da slikam ono govno gde novine stoje

18. Koju radnju ti drzis?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.