ove uslovno normalnije novine novosti, danas, blic
ove uslovno normalnije novine
normalnije novine
Данас и Блиц треба дићи у ваздух са све запосленима. Исто важи и за Курвар и Нимформер.
Новости су неутралне, а и волим да читам колумне Ранка Дмитровића. Једине и личе на новине, остало је жута штампа. Клошар са Блица су постали испостава Меркелове и Клинтонових. Б92, Прва и Н1 су ипак само Ци Ен ЕН на српском - значи говна, нижа раса.
Иначе, џабе се опозиција радује. Орбан још пре месец дана честитао Вучићу победу на изборима, баба Ангела одлучила да ће Вучић бити председник, сад иде код Путина да мало покупи гласаче Шешељу и Дверима, хистерична опозиција која је прошле године подржавала Радуловића, па до пре пар дана Јанковић, сад масиовно подржава Белог.
Слепци не виде да је кандидатура Белог зицер за Вучића јер и са великом излазношћу већ су спреми гласови са Космета (и то албански) тако да се џабе радујете.
Судбину Србије држе избори у Холандији, Француској и Немачкој. До тада је Вучић је све и свја. Зна то и Шешељ зато и ћути (препорука руског амбасадора).
Scouser
gledao sam nesto malo seselja kad je gostovao na balkan info hah covek u 2min slaze 3puta i opovrgne sta je sam rekao, neverovatan mentalni sklop
meni je zbog toga zanimljiv.on je super za gledati dok nesto sere.
gledao sam nesto malo seselja kad je gostovao na balkan info hah covek u 2min slaze 3puta i opovrgne sta je sam rekao, neverovatan mentalni sklop
Војвода не лаже. Не лаже, Глишић, не лаже Фајгељ, не лаже Паровић. Лаже само Бошко - Чеда Други (или Веља Илић Други, како хоћеш) који је отео странку од њених оснивача. Ови Дверјани да промене име Бошкови сведоци. Људи очекивали од Војводе немире на улицама и сад се приклонили Дверима које немају везе са оним покретом из времена пре Бошковог откривања Америке.
За Војводу, јеб'о те Вучић.
Поздрав од Хлеба! Сви припадници опозиције и они који Војводу називате Вучичћевим човеком, црвеним Војводом и како год, можете да се прихватите да му попушите курац. То стоји у тексту.
https://www.facebook.com/TonusVsSirotinja3/photos/a.1115902841767112.1073741828.1115845298439533/1488830777807648/?type=3&theater Ако сте очекивали да он прави нереде на улицама да би скинуо Вучића, зајебали сте се. Неће то Руси. Не одговара им. То је Чепурин рекао Шешељу још по исласку из Хага. Морају прво да склоне Меркелову и Оланда, да макну Порошенка и поделе Украјину са Пољацима, па тек онда Србија долази на ред. Научите већ једном да не постоји никаква неутралност и да о нашим животима увек одлучују велике силе.
Kako je objavljeno na sajtu kosovske vlade, na osnovu odluke Vlade koju je potpisao Isa Mustafa, sva nepokretna imovina registrovana na ime SFRJ, odnosno Republike Srbije i Autonomne Pokrajine Kosovo, registruje se na ime Republike Kosovo kao vlasnika imovine.
U tu imovinu ulazi imovina državne i vojne administracije i imovina bivših društvenopolitičkih organizacija, rečeno je agenciji Beta u Vladi Kosova.
Ozb te pitam, zanima me.
Štampini kiosci. Pitaj njih. Kod još nekih, ne znam tačno... ako imaš privatnu radnju, jbg, tebi neće ništa reći verovatno.
EDIT: "Moj kiosk", kako već...
Данас и Блиц треба дићи у ваздух са све запосленима. Исто важи и за Курвар и Нимформер.
Новости су неутралне, а и волим да читам колумне Ранка Дмитровића. Једине и личе на новине, остало је жута штампа. Клошар са Блица су постали испостава Меркелове и Клинтонових. Б92, Прва и Н1 су ипак само Ци Ен ЕН на српском - значи говна, нижа раса.
Иначе, џабе се опозиција радује. Орбан још пре месец дана честитао Вучићу победу на изборима, баба Ангела одлучила да ће Вучић бити председник, сад иде код Путина да мало покупи гласаче Шешељу и Дверима, хистерична опозиција која је прошле године подржавала Радуловића, па до пре пар дана Јанковић, сад масиовно подржава Белог.
Слепци не виде да је кандидатура Белог зицер за Вучића јер и са великом излазношћу већ су спреми гласови са Космета (и то албански) тако да се џабе радујете.
Судбину Србије држе избори у Холандији, Француској и Немачкој. До тада је Вучић је све и свја. Зна то и Шешељ зато и ћути (препорука руског амбасадора).
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/263/866/403.gif
:)))))))))
Pa dobro, kapiram da npr miskovic cuva vucica pa im tako naredjuje ili neki drugi takav. Privatne radnje mozda ako su se bacili u politiku
Kojuu radnju drzis pseto?
meni je zbog toga zanimljiv.on je super za gledati dok nesto sere.
Војвода не лаже. Не лаже, Глишић, не лаже Фајгељ, не лаже Паровић. Лаже само Бошко - Чеда Други (или Веља Илић Други, како хоћеш) који је отео странку од њених оснивача. Ови Дверјани да промене име Бошкови сведоци. Људи очекивали од Војводе немире на улицама и сад се приклонили Дверима које немају везе са оним покретом из времена пре Бошковог откривања Америке.
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/263/866/403.gif
kapiram fendere da ces ti glasati za vucica
За Војводу, јеб'о те Вучић.
Поздрав од Хлеба! Сви припадници опозиције и они који Војводу називате Вучичћевим човеком, црвеним Војводом и како год, можете да се прихватите да му попушите курац. То стоји у тексту.
https://www.facebook.com/TonusVsSirotinja3/photos/a.1115902841767112.1073741828.1115845298439533/1488830777807648/?type=3&theater
Ако сте очекивали да он прави нереде на улицама да би скинуо Вучића, зајебали сте се. Неће то Руси. Не одговара им. То је Чепурин рекао Шешељу још по исласку из Хага. Морају прво да склоне Меркелову и Оланда, да макну Порошенка и поделе Украјину са Пољацима, па тек онда Србија долази на ред. Научите већ једном да не постоји никаква неутралност и да о нашим животима увек одлучују велике силе.
Za one koji nisu obavesteni bas, udbin i americki spijun nije nikakav vojvoda
https://www.youtube.com/watch?v=i0t95r8pcaQ
Vrati se Momcilo na Dinaru ponovo-----
prelazili ljudi iz cetnika u partizane,a seki sve obrnuto.
Al nas jebu haha
U tu imovinu ulazi imovina državne i vojne administracije i imovina bivših društvenopolitičkih organizacija, rečeno je agenciji Beta u Vladi Kosova.
jebu nas vec 100 godina.nisi valjda mislio da ce da nam vrate?
ЦЕЛО ЈУТРО СЛАВИМ ИСУ МУСТАФУ! ЂАМАДАНИ ВИЈАВИЈАААААААА
https://www.youtube.com/watch?v=Knik715yYB0
Сад да је Вучић паметан, као што није, па да лепо попише сво земљиште за време цара Душана и да прогласи власништвом Србије. Оде Скадар, оде Драч.