Tuče pasa protiv prasadi?

  1. Inače od ovih pezosovih velikih rasa koje je naveo, gledao sam, najgotivniji mi je kangal jer izgleda kao normalan pas a ne kao neki pseći ekvivalent šabančini koja radi na vratima splava, izgleda kao normalan ogromni snažni lik.

    I uvek u paru sa njim ide neki debeli turski brka, sve očekuješ da vidiš koksal babu negde

  2. Веприна дивља би поцепала било ког узгајаног кера, макар керина била тренирана за борбу од кад јој се ћале родио.

    Али они клипови где се вепар брани од две лавице уз реченицу да лавице нису могле да га разјебу као слину је смешан. Вепар се ту бори за живот, а ове две га тестирају да виде колико је лак плен. Што раде и сви велике мачке. Боли њу курац да ризикује повреду или било шта уколико не мора. Веприна заслужује респект, али не претерујмо.
    Исто и са крокодилом и вепром.

    Све у свему, вепар је озбиљна звер.

    Исто неко спомену да не зна за зајебанију звер од свиње после носорога.
    Крокодил, лав, носорог, горила и ово чудовиште
    http://news.nationalgeographic.com/content/dam/news/2016/03/04/grizzly_delisting/01grizzlydelisting.adapt.768.1.jpg

  3. Međed je zlo od ćoeka

  4. najgotivniji mi je kangal jer izgleda kao normalan pas a ne kao neki pseći ekvivalent šabančini koja radi na vratima splava, izgleda kao normalan ogromni snažni lik.

    hahah, a realno kanarska presa bas izgleda kao neki knele sa vrelog beogradckog asvalta

  5. Brt jedino je nosorog raspicko vepra iz udarca. Lav NE SME TEK TAKO DA KRENE NA VEPRA to je rekao burazer iz animal planeta jbg ako mislis da on ne zna onda jebi ga da ti ja pricam. Sa tigrom jebenim se rve vepar pa nemojmo se ljudi zajebavati ako mislite da bi ti bandozi ili kangali pocepali tigra ja se iskljucujem iz rasprave.

    Ovo je moj zakljucak:

    Obicna dzukela vs obicna krmaca > KRMACA
    Bilo koja dzukela vs veprina > VEPRINA

  6. ma ja sam gledao kad bace vepra u okean rastrga 3-4 bele ajkule, a jos je u neprirodnom stanistu, jbg iskrvari posle i vepar al ove prve dve ajkule precvika na pola

  7. tako da slazem se, ni grizli ni tigar nemaju apsolutno nikakve sanse, a kamoli neka dzukela

  8. E kad spomenuste tigra, ko je jaci tigar ili lav? Pricamo o primercima koji su priblizno istih gabarita, iako je valjda najveci primerak npr sibirskog tigra veci i tezi od lava. Ja licno simpatisem vise tigrove ali sam evo sad bas gledao kako se bore tigar i lav u nekoj jami, lav ga pocepao, tigar pokusao da pobegne ali neuspesno.

    Btw sad sam odgledao par random klipova, kakvo rvanje tigra i vepra, evo kucaj tiger cube kill wild boar, lagano ga mali tigric udavi ko pile, mada mislim da bi se i najjaci kangal npr propisno namucio protiv neke ogromne veprine.
    Takodje problem cak i sa divljim svinjama je sto su nekako uvek u defanzivi, nije im u prirodi da napadaju nego iskljucivo da se brane (mladunce) tako da bi najbolje rezultate dala borba zenke div svinje koja brani mladunce, e tad sam gledao kako cak i lavice beze ;)

  9. pa ne znam da li može da se priča o lavu i tigru istog gabarita, tigar je mnogo veći, možda neki ultra gmaz od lava može da dostigne težinu tigra

    čitao sam na vikipediji da su u starom veku često priređivanje borbe lavova i tigrova i da je tigar dobijao oko 90 posto što je zaista i očekivano jer je mnogo jači jbg

  10. sto se tice tigra i lava,tu je onako klanje prilicno usko,lav shapom bije ljuto,tigar zubima,pa ko se bolje snadje

  11. tigar meni ima jednu od najlepših građa, onako, jak je i ima mase ali totalno to nosi lepo, evkivalent među ljudima su mi lajnbekeri u NFL

  12. hahaha od vepra kad zaroni beze orke i ajkule bele

  13. Vas 90 % nije videlo svinju u životu a da nije prase za Božić to smem da se zakunem

  14. Pa ok ali eto na tom klipu sto sam gledao su negde priblizni, cak mi se cini da je pre u pitanju tigrica a ne tigar. Nesto sam i ja nacuo da su u tim borbama pobedjivali cesce tigrovi ali ne bas sa tolikom razlikom, 90% to fazon vise nije ni zanimljivo isprobavati, ja bih onda huskao bpr 2,3 tigra protiv nosoroga i gledao kako ih ovaj baca ko konfete :)

    Edit

    Da i meni je tigar neverovatno skadan, lav je lep zbog grive ali mu je zadnji trap (poz za GTD) nekako nesrazmeno mali u odnosu na prednji, mada tigra dosta izvlace i one prelepe sare..(bez skeca sa gumama molim)

  15. dobro brate ne živimo u njujorku ako živimo u srpskim gradovima ne seri sad lolo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.