Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jebi se gambi sad deluje kao da sam prepisao cigane od tebe
https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=2632#post_3860276
A vis to je čudno, nisam imao nikakvu satisfakciju od toga ko što sam mislio da oću.
A onom govnaru ne bi pomogao da ga transportuju za Jasenovac.
E ali uvalis joj cigansko dete, nema gore osvete ahaha, jebo tetovaze! Jos je izlozis da ces priznati, da ne bi abortirala, a kad se rodi svi ceo zivot misle da se jebala sa cigancinom smrdljivom hahaha
Hahaha koji predlozi
Ovo za cigance mi se sviđa, bolje nego kondilomi. Sry Ps
Paklen plan, ponosan sam na sebe priznajem xd
Sta sori pa ja sam predlozio to za cigance
uradi to sa ciganima, priznaj dete, prebij ga i posle reci da si mislio da je tvoje i onda dnk dokazes da nije
Najzad će biti koristi od Stevče
Haha delite zadluge
jbg brzo sam čitao vidim sad
HAhahah Prove
Mojne da prizna da cigance ima njegovo prezime lol
Иди у емисију ДНК, нек јој карамела саопшти вести.
Ahahaha i kod Vojtehovske u emisiju posle
karamela vodi sve za ljubav
Ahahah zamisli to tek, na tvu da kazu nije otac mister nego cigan neki ahaha
Znao sam da ova tema ima potencijala
Па нека мали цига рођени иде после 20 год и у све за љубав да траже мистера.
Ali pazi sad upgrejd plana: uvalis joj cigojnera malog kazes da je volis da priznajes dete i oces da je zenis jer si je celog zivota voleo zakazes sve vencanje za mesec dana pred oltarom kazes NE JER SI KURVA STO SE JEBALA S CIGANOM I MOJIM BIVSIM PRIJATELJEM ona je vec peti mesec i abortusa nema plus joj jebes kevu pred rodbinama i drugaricama koje ce da prepricavaju to dok ne istrune u ilovaci
Сања Маринковић води све за љубав ХД