Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Мрзи ме да нагађам да ли изводиш шегу или те опет пребацило, па рекох за сваки случај да те полијем кантом гована. да

2. Kakve kurac legende sta tripujete jebeno
    3 lika ima ovde vredna pažnja
    1. Izijem Flips
    2. Rađard
    3 Olanik i Pezos u nekim svojim svetovima
    Eto 4
    Čuj blek hol jebeni i dzimi i mrmoon
    Pogotovo sto mi je neko rekao da je Džimi peder ako gresim prastaj druže i izvini ako je Bilo sta

3. Ukratko, problem je sto su ljudi kao sto je ovaj Bohor postali vecina. A za to je krivo nepostojanje moderacije.

4. Sisaj bre kurac
    Kakav si loodak ej jebali smo na topovima u tudjim patikama
    Bezi bre druze u kurac

5. Nemojte tako, svi smo legende i dobri drugari, bitno je da se družimo

6. evo vam posteri, moze neki u odabrane?
    https://web.archive.org/web/20160212110314/http://vukajlija.com/recnik/autori/1729/posters?order=time&strana=2

Ljudi odrasli i poceli se baviti ozbiljnim stvarima, mladi nisu dosli jer imaju drugacije nacine razmene informacije bili oni glupi nama ili ne ("vi mladi pojma nemate, sve sto radite je goku rac"). Kakav kurac forum?! Sta je to?

Jedina je istina da je ljudima zao da iskljuce ovog matorog brku sa aparata, a odavno je bez mozdane aktivnosti
    https://x.vukajlija.com/assets/logo-26f1426b52981dabdcb442059b0feb36.png

7. Ја се иначе и у приватном животу окружујем искључиво људима који су ми интелектуално равноправни или паметнији од мене. Ови други су ми досадни, њих сиктеришем.

To znaci da si i ti dosadan ovima sa kojima se druzis ali oni nisu takvi ljudi da te sikterisu. A ako sebe drzis pametnim mozemo pretpostaviti da su ti zivotne odluke i ciljevi pametni sto dalje implicira da su zivotne odluke i ciljevi ljudi sa kojima se druzis pogresne/glupe a to, jbg izvini, znaci da su oni manje inteligentni od tebe.

Mislim pisam vam se po sred elitnih usta svima, jebe mi se i za zapatu i za vas i za sajt ali ne bulazni jbg em ovaj vona bi nobles deo em propao sajt kad si ti prosuo foru da je neka budala umrla...

Uostalom napisao sam vam vec: svi koji su ovde provodili vreme su imali neki problem dal zdravstvene dal mentalne prirode ili su bili jebeni nerdovi izopaceni iz drustva inace ne bi ni bili ovde. Internet je sjajno mesto za biti ono sto nisi i to je i problem, zato se svi i vezu za ovo govno jbg premalo samara pada ovde pa je bezbedno.

Kladim se da je sajt isti oduvek samo je eto manje ljudi jer je prevazidjen kao sto je prevazidjen i tetris i gejm boj itd a ne zato sto su otisli neki velikani hahaha velikani su u stvari najveci idioti koji su najvise vremena gubili na ovom govnetu pa je nekako logicno i da su u stvari najveci slepci koji su ovde kreirali takvu atmosferu da se izrugaju nekom danskom decaku. Ok, debil je, to stoji. Ali prebacimo sutuaciju u rl pa lol razvukao bi danski decak izmedju 4 i 12 legendi sajta jer su klasicni korneliji ili prljave metalike ili asocijalne budale koje ne umeju pertle da vezu ako nije u rpg

8. Pogotovo sto mi je neko rekao da je Džimi peder ako gresim prastaj druže i izvini ako je Bilo sta

Си ти свестан на чему се заснива твоје расуђивање?
    'Неко' ти је рекао да је Џими педер (претпостављам да под тиме подразумеваш да сам хомосексуалац) и због тога ме дисквалификујеш.

Јбт, овде је време стало.

To znaci da si i ti dosadan ovima sa kojima se druzis ali oni nisu takvi ljudi da te sikterisu.

Управо. Лош сам човек, јебига. Сиктеришем људе, ал се зато дружим с добрим људима који нису као ја. Мислим да смо одавно апсолвирали да сам лош човек, па јбт не сахрањује добар човек живу особу да би изазвао пометњу лол. Али какве то сад везе има са пропадањем сајта, ухватио си се за скроз узгредну мисао.

svi koji su ovde provodili vreme su imali neki problem dal zdravstvene dal mentalne prirode ili su bili jebeni nerdovi izopaceni iz drustva inace ne bi ni bili ovde.

Ово је тачно.

Kladim se da je sajt isti oduvek samo je eto manje ljudi jer je prevazidjen kao sto je prevazidjen i tetris i gejm boj itd a ne zato sto su otisli neki velikani

Е видиш, то није тачно.
    Људе на интернету привлачи садржај. Ако је Вукајлија превазиђена, као што јесте, то је зато што нема садржај, а нема га јер нема ко да га пише. Све и да има ко да га пише, нема ко да га бира.

Али вртимо се укруг, још једном онај осећај кад се расправљаш са Зезатором. У међувремену се накотило Зазатора.

9. Управо. Лош сам човек, јебига. Сиктеришем људе, ал се зато дружим с добрим људима који нису као ја. Мислим да смо одавно апсолвирали да сам лош човек, па јбт не сахрањује добар човек живу особу да би изазвао пометњу лол.

Bed boj, bed boj
    Vaćju gona du, vaćju gona du
    Ven dej kam for ju
    Bed boj, bed boj

10. Jebemti zivot tl;dr postovi opet napadajuuuu!

Iskulirajte o cemu god da pisete a kontam da pisete o tome kako je propala vukajlija plaky, koga zabole kurac

11. ahahha legende sajta pa jebem vam majku ludu dokle više?

12. Prebacite se na temu jevdzo od monaka i tamo mu nabijajte negativan publicitet!

13. Vi ste osamdesete, ekipo legendi sajta, povucite se negde kao slonovi pred smrt i overite od lošeg dopa

Odavde mi preuzimamo

14. Vi ste osamdesete, ekipo legendi sajta, povucite se negde kao slonovi pred smrt i overite od lošeg dopa

Odavde mi preuzimamo

То се већ десило, не?

15. Padaju li sajtuše i dalje na tvoj šarm bed boja, mangupe

16. Био би скеч кад би за пет година дошла нека нова генерација дебила који ће ауторе који су сад активни поливати кантом гована и тјерати са сајта.

17. Које сајтуше? Од јутрос сам ту, женско не видех.

18. To će malo teže ići, jer se ne smejemo na ja jemen forice

19. Mislio sam uopšteno, da li si u tom bedboj tripu još uvek, vidim da jesi. Mangupčiću

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.