Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Meni ja jemen bilo smešno, šta.

2. Los si covek ali ne zbog sprdnje da je neko umro. Koliko god to bilo veliko u tvojoj glavi veruj da se ljudi sprdaju na mnogo ruzne/ije nacine. I meni bilo top kad sam ubacio petardu u praznu flasu pa pukla kad sam imao 8 godina.

Uhvatio sam se za misao koja se ne odnosi na stradanje vs legende sajta jer me stradanje i legende ne zanimaju nesto preterano iz razloga koje sam objasnio vec. Ova misao povezana sa onom koja se tice pricama o fudbalu govori da si najobicniji matori prdonja koji tripuje da je bolji od 97 posto ostalog covecanstva. Ja te ne poznajem niti sam ikada imao komunikaciju sa tobom, cak nismo ni u usto vreme provodili vreme ovde ali iz iskustva znam da je procenat onih koji misle da su superiorni a u stvari su skart koji ne doprinosi drustvu tezi stotki

Sto se tice fudbala vec sam vodio raspravu o tome sa valdemarom jer je i on istog misljenja i mogu samo da vam kazem da serete, nema potrebe da sirim. Ja ne kapiram balet i smatram da je sranje ali eto neki ga svrstavaju u umetnost i ako se nadjem na mestu gde mnogo njih prica o baletu necu im reci HAHA BALET GLUPI STE KO KURAC. Postavljate stvari tipa ako te zanimaju govna dinosaurusa onda si intelektualac a ako te zanima sport onda si glup. Na stranu to sto se mozda neko bavi nuklearnom fizikom pa dodje ovde da prica o sportu jer mu je intelektualne price preko glave(vrv nije slucaj i ne moramo toliko daleko).

Pa ja mislim da je tacno i eto moj tata jaci od tvog. Za nekoga ko sebe smatra inteligentnim argumenti su ti kerov kurac. Ali ipak cu ti odgovoriti jer volim da se raspravljam: prevazidjen je. Pisani tekst je prevazidjen. Onda su nastali posteri pa prevazidjeni. Pa reakcije kao boom e sad je doslo do toga da danasnje klince ne da mrzi da pisu ili da kopaju slike ili prave gifove nego se hvataju proverenih gifova/slika koji nastaju mimovi da bi sto manje morali da razmisljaju i eto sad je mim prava stvar.

Mislim ok je sve, ako vam je drago da mislite da ste neke legende necega neka vas leba ne trazite ali je cinjenica da ko se ovde ne pojavi dva meseca svi zaborave da je i postojao. A i da nije tako kome puca kurac za bilo koga a ne za neke debile na nekom sajtu.

3. Ehhhhhh kad se sjetim kako je bilo pre sa legendama sajta. a ja sam samo dečak mali bijo, iz daljine gledao njihovu veličanstvenost i divio se nedostižnom

4. Kako onda objašnjavaš razlog zbog kojeg si sebe doveo u situaciju zbog koje je tema i otvorena

5. Al prilično sam siguran da niko za sebe i bližnje mu odavde nije upotrebio izraz LEGENDE SAJTA, osim kad evidentno troluje. Svi su više išli na neku nostalgiju, pažljivo birajući reči

6. Eh Kašofe, niko im nije mogao prići, čak ni gambi koji je godinama podvriskivao na džimijeve zmiine blekove postove onako podižući suknju obema rukama sa strane

7. @zapata Sto i dalje ne znaci da ne smatra tako, samo nece tako napisati/reci

8. Pa uglavnom im je to stavljano u usta (lolol) niko to sam nije rekao, a odakle znaš ko šta misli zapravo o sebi. Ja sebe mrzim jako itd

9. Al prilično sam siguran da niko za sebe i bližnje mu odavde nije upotrebio izraz LEGENDE SAJTA, osim kad evidentno troluje. Svi su više išli na neku nostalgiju, pažljivo birajući reči

Реално.
    Али људи имају своје когнитивне филтере, па ето умишљају.

Као овај ПС што каже да 'ја себе сматрам интелигентним', а у ствари је само погрешно протумачио моје речи да 'се дружим са паметнијим људима од себе'. Свако тумачи туђе постове онако како он жели. Ова тема је један велики мискомјуникејшн. О овоме би Лем написао добар роман, а Тарсковски режирао лол

10. Vidi se po nacinu obracanja, evo kod dzimija ocigledno.

Pa evo ajde da te pitam: da li iskreno smatras za sebe sa si jedna od 50 legendi sajta?

11. Upoznao sam dosta vukajlijaša i među većim facama sam, neaš ti tu šta. Imaš još dobrih likova

12. Pa onda je gambi vrlo privilegovan, ja žudim za tim da u mene udje istinska legenda sajta svojim ozbiljnim ali kad je vreme za šalu duhovitim kurcem

13. Evo da pitam i tebe dzimi jedno prosto pitanje: da li smatras da si inteligentan?

14. когнитивне филтери - - -хаххаха мајко мила

15. Evo da pitam i tebe dzimi jedno prosto pitanje: da li smatras da si inteligentan?

Питање је шта је то интелигенција. Шта је интелигенција по теби?

Ако мислиш само на логичку интелигенцију, налазим се негде изнад просека, али ипак далеко од генија. Мерио у више наврата, јебига. Но, логичка интелигенција је керов курац, то се одавно већ зна.

Имаш интерперсоналну, музичку, лингвистичку итд., а то је много тешко мерљиво, тако да је мој коначни одговор: не знам.

16. Ja sebe lično ne smatram legendom, jer sam em kasno došao em brzo otišao, jeste da sam imao brdo odabranih al prilično sam komercijalicu furao, kako ovde tako posle i na tarz, a angažman na forumu mi je bio nepostojeći.

Ali vi ne možete da zamislite koliko je jak taj entitet zvani nostalgija. Zato su sad svi došli, ne zbog danija cigana. I ja sam temu otvorio jer sam ophrvan nostalgijom (a malo i jer sam hteo pisnuti po dnevnjaku)ne za vukom lolo kur me boli, nego zato što je vuka bila savremenik mojim lepim danima.

If you build it, he will come

17. Baš si faca gladni
    Dižeš kola na 4 stolice, prelo, krajina, pivo, golf i slađa

Urnebesno zaista

18. Da ja sve vas pitam jedno prosto prosireno pitanje.

Da li ste vi normalni i da li mozete da malo vise okrecete na salu i komiku, a malo manje da se medjusobno posipate govinima oko virtuelne slave i zasluga?

I onda ka'e ne znamo zasto je Vuka otisla u kurac...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.