U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
+15161
Сале, како тачно да окрећеш на шалу и комику кад нема риба на сајту?
Хумор је алат или за барење риба, или својеврсни џентлменски гест.
Коме је тачно до хумора на овом стецишту педера?
Zna li ko broj od ove ljepotice 31:07 ?
@dzimi sam si rekao da izbegavas manje inteligentne od sebe. Sto znaci da ih ima sto opet znaci da si koliko-toliko inteligentan. I nisi pomenuo na koju si vrstu inteligencije mislio tako da si takvo pitanje i dobio. Tako da seres majstore i to poprilicno seres, bolje se presaltaj na teme o sportu ovo ti bas i ne ide jer nije dovoljno koristiti slozene izraze da bi tvrdnje bile tacne.
Dižeš kola na 4 stolice, prelo, krajina, pivo, golf i slađa
Urnebesno zaista
Jel to tebi proradio kognitivni filter?
Humor je pre svega sredstvo za prevazilaženje neugodnih životnih situacija, mentalni lek
Glup si bre džimi ko kurac, a nabrijan
Pa je sveukupan utisak o tebi poprilično
Njah
Lol, nije to moj post, to je Pezosova sprdnja koja je iz nekog razloga postala mim.
ja sam legenda
Хумор је алат или за барење риба, или својеврсни џентлменски гест.
Коме је тачно до хумора на овом стецишту педера?
E ajde mrs u kurac zaboravi da sam ti se obratio uopste
Rezon ti je nakaradan, pseto ima pravo kad diskredituje tvoje stavove, jer ne može ispravan stav da proiziđe od nekog sa pogrešnim svetonazorima
sajt je na vrhuncu bio kad je na četu:kafana žajk pričao vic o kokanu iz porodičnog blaga
ko je legenda ja sam
armin je musliman npr
Pa nije nego vi ste govnarčine mrtve lečki mrav izbaci analizu neke partije šaha a debilčina gnojava bobrok pusta gif hehe ti si milhaus degenčina odvratna mrtva
+15161
x 343439
Problem nastaje kad neko pomisli da je merilo LEGENDARIZMA broj odabranih defki...pa hehehehee....samo se forum racuna i kolicina shale koju si uputio na svoj i tudji racun
Glup si bre džimi ko kurac, a nabrijan
Pa je sveukupan utisak o tebi poprilično
Njah
Осећај је обостран.
Па и ти си се ухватио тог врло маргиналног дела мог поста као пијан тарабе, а сад ме дркаш да се преформулишем, али ево, преформулисаћу јер имам слободан дан. Јебеш офтопик. Кад сам рекао 'интелигентнији људи' погрешно сам се изразио у брзини, у ствари нисам мислио ни на какву курчеву врсту интелигенције, већ на памет, знање, информисаност. Некад си нешто могао и да научиш од људи на овом форуму. Мене је, пошто имам фетиш на то, то привлачило.
ko je spao na to da svoj humor bazira jedino ako ima žene na sajtu, pravo neka se ubije
evo ako niko neće da prizna od vukajlijaša prejadnih ja ću, džimi je top 3 najinteligentnije osobe koje sam video, msm
ovo zvuči jako pametno, moj paorski mozak ne može da dešifruje
Pa dobro je poznato da sam ja jedan od najvecih poznavaoca musko zenskih odnosi i generalno zenske prirode, bukvalno nema nepoznanice za mene tu, tacno znam kako sa njima kad da ih nasmejem, kad da ih raskrvavim pesnicama kad da ih pohvalim kad da im vredjam roditelje ili brata i sestru u cilju da ih omalovazim da se osete lose, tako da ovaj deo da je jedina svrha humora kako si sam napomenuo da se IMPRESIONIRAJU devojke velika glupost. Taj deo posta bas odise onako necim "ovaj mora da je neki shonja"
https://i.imgur.com/RH0Wg30.jpg