Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Ali vi ne možete da zamislite koliko je jak taj entitet zvani nostalgija. Zato su sad svi došli, ne zbog danija cigana. I ja sam temu otvorio jer sam ophrvan nostalgijom (a malo i jer sam hteo pisnuti po dnevnjaku)ne za vukom lolo kur me boli, nego zato što je vuka bila savremenik mojim lepim danima.

Nostalgija je samo akutno psihološko stanje koje se javlja u periodima kada ti je sadašnjost dosadnija od prošlosti
    Proći će kad stupiš u akciju, ne brini

2. ovo zvuči jako pametno, moj paorski mozak ne može da dešifruje

KOMPREHENZUJE

3. Nostalgija je samo akutno psihološko stanje koje se javlja u periodima kada ti je sadašnjost dosadnija od prošlosti

Е, ово већ помало звучи као стара Вукајлија.
    ЕДИТ: Напредујемо, брао.

4. KOMPREHENZUJE

to kuću ti jebem nisam mogo da se setim izraza nisam načitan ko džimi jbg

5. Makaronac
    ko je spao na to da svoj humor bazira jedino ako ima žene na sajtu, pravo neka se ubije

DA SE UKLEŠE U KAMENU PLOČU I POSTAVI NA ULAZU U SAJT

6. To Dzimi, edukuj ove seljacine, pizda im materina

7. Ne znam zasto bacate skeceve kad je kosmopolita pre 6 sati

8. Мимови од-лич-ни!
    Најбољи узимам као профилну.

9. Ja sam jednom imao brutalnu posalicu i dva dana sam cekao da nezna srna bude aktivna da je podijelim sa vukajlijasima

10. Potrebna je inspiracija ljudima da bi iz sebe mogli da izvlače maksimum, zato ste meni svi vi podjednako dragi kada kuckate nešto simpa
    I zato su mi daunovci podjednako mrski, jer te navode jedino na čišćenje pištolja i graviranje njihovog nicka na čauri

11. džimi može kad bude nežna srna aktivna ti da kažeš nešto glupo i ja da te mimujem pls

12. Stani! (Rukom je zaustavis)....da li znas gde se nalazi diskoteka Paradizo, cuo sam da gostuju sjajni izvodjaci veceras....pa je onda zagrlis, ali se brzo odmaknes i kazes jao ne mogu zaljubicu se u tebe jako, pa je onda opet zagrlis....to je bitno, da udjes pa izadjes iz prostora i tako stalno jer kad izadjes ona jedva ceka da joj se opet priblizis

13. Не знам ко је Срна. Каква је риба?
    Јебо матер, има негде списак модова?

14. Овај за поене ДОБАР.

15. džimi brt ovo je 2018 na vukajliji ne biraš po tome kakva je pička nego dal ima pičku uopšte

16. Дајте још.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.