U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Е, али пази тај став. Ја кад сам овде први пут дошао, имао сам 21 годину.
Сећам се Ујка Вање на пример, лик имао 60 година. Чланови су имали риспект за њега.
А сад као није форум за тридесетогодишњаке.
лолчић
evo znam ja znam ja
kaizen nije zainteresovan
kaizen nije zainteresovan
Да ли се толико обогатио да му пуца курац за страницу која има безмало милион лајкова и потенцијално фин кеш може да донесе...
Kosmo, nije ti ovo Zadruga. Clanovi mogu da procitaju temu.
Nisam ljut, ali nemoj da lazes.
Lazes jebem te usta, kazes da nisi banovala nikog mesecima.
dobro, jesam thilma
Zašto imam utisak da ovo ne piše prava Kosmopolita već je nekom dala da se svađa sa njenog profila? Nespojiv mi je način komunikacije sa Kosmom koju znam od ranije. A možda sam samo preveliki naivni idealista.
apsolutno ga ne zanima
evo ti mali trnavac, fini moderator, pristupio s entuzijazmom, pun predloga, slobodnog vremena... i ništa
Što se tog banovanja za vređanje tiče, mislim da je pre par godina Kurajber pisao kako je pao neki samoupravni dogovor između moderatora (na insistiranje plebsa, naravno) da se malo tolerišu psovke, neki blaži oblici vređanja. Parafraziram sad malo, ne znam šta se tačno dopuštalo, a šta ne, ali sećam se da je bilo nekog načelnog dogovora oko toga (a on je pričao da je to bila greška). Sad ne verujem da još uvek važe ta pravila (ni da postoje ikakva pravila oko toga šta je dozvoljeno a šta ne) već se po inerciji održalo takvo stanje.
Космо :-*
Аутор едит: хахахаха јеботе
Космо, има ли Ауроре? Ти се са њом чујеш, ако се добро сјећам. Поздрави је.
Аурора ми је иначе уплатила, како се зваше, ктитор или шта, хаха
Отишла у банку и уплатила, није могло из Босне
Samo moras da imas malo mozga u jebenoj glavi i da se prilagodis vremenu.
То.... Довољно је логовање преко Фејса или Гугл налога убацити за почетак.... А најближе што је овај сајт дошао томе је што си могао лајковати са Фејс налога (ил' је већ нешто тако мизерно било 'бем ли га)....
Vidi reddit tebra. Cek da spremim odg za Kosmo
Јес' Гамбино, али је и Редит неки комбо друштвене мреже и форума, није ни налик овоме....
Zašto imam utisak da ovo ne piše prava Kosmopolita već je nekom dala da se svađa sa njenog profila? Nespojiv mi je način komunikacije sa Kosmom koju znam od ranije. A možda sam samo preveliki naivni idealista
prava ja pišem a umela sam da budem i gora
aj sad polako da saznam ko si... kako ti mene znaš i odakle?
Koje elemente drustvene mreze reddit poseduje?
Не знам ко је вриштао по форуму ономад
ЏИМИ ОПЛОДИ МЕ!
А, Гамби?
https://i.imgflip.com/26iwfe.gif
Аурора ми је иначе уплатила, како се зваше, ктитор или шта, хаха
Отишла у банку и уплатила, није могло из Босне
pojma nemam, sto godina se nismo čule
Космо :-*
ljubim ljubim
oćeš da ti odaberem nešto?
Opušteno, sa Vukajlije, ne iz RL. Ne ličiš na onu staru Kosmo koju "znam" dok je bila običan autor pa i moderator-početnik.
pffff onda si propustio mnogo toga
Imam više novca nego svi sa ovog sajta zajedno sa majkama i očevima. Hvala i prijatno