Samo delimično istina. I sa ovog naloga retko dolazim pa ne vidim sve faze transformacije. Ponekad me pokrenu ovakva dešavanja kao ova tema i naročito Džimijeva poseta forumu ali me onda većina stvari (a među njima nimalo beznačajan faktor - tvoje ponašanje kao moda) opet skloni na neko vreme.
U moje vreme, dok sam bio jedna od 50 legendi dabome, bilo je nezamislivo da moderatoru kažeš lažeš jebem te usta :((((
Nisam znao da je frenki ćoman, mislio sam da je samo kockar što je za svako poštovanje. Ali da 8000 evra kroz 6 godina bude najveća pronevera na srpskom internet nebu, ahahahah, jebotebog, pa frenki zajebo kolubaru. Koliko voćkica uopšte možeš da nalupaš za 2 evra dnevno?
Pozdrav za ostalih 49 legendi, ostali nek se napuše kurca lolo
Baj d vej, zašto svi ubacuju engleske reči 5 puta u rečeni, je li to nešto sad moderno ili ste svi Majk iz Ohaja koji je pobegao od komunista pa zaboravio srpski?
evo ja apelujem da me banuje moderator jer ne želim da budem dio ovog smrdljivog sajta. Ako će to da doprinese mom banu, molim moderatora da mi naduva jaja
e vidiš, kaizen mi je ukinuo mogućnost da to vidim
lako je vama bilo džimi
išli ste na more u firmino odmaralište pa polutke preko sindikata pa sve na gotovo
Haha Saake too!
Samo delimično istina. I sa ovog naloga retko dolazim pa ne vidim sve faze transformacije. Ponekad me pokrenu ovakva dešavanja kao ova tema i naročito Džimijeva poseta forumu ali me onda većina stvari (a među njima nimalo beznačajan faktor - tvoje ponašanje kao moda) opet skloni na neko vreme.
Ako vam fali ljudi na sajtu dovest cu vam ja 1000 hrvata samo prebacite sa .com na .hr i zabraniću ćirilicu i šahovnica će biti jedina moguća pozadina
oooo jesam li i tebe oterala?
Oterala - ne. Doprinela da odem - da.
U moje vreme, dok sam bio jedna od 50 legendi dabome, bilo je nezamislivo da moderatoru kažeš lažeš jebem te usta :((((
Nisam znao da je frenki ćoman, mislio sam da je samo kockar što je za svako poštovanje. Ali da 8000 evra kroz 6 godina bude najveća pronevera na srpskom internet nebu, ahahahah, jebotebog, pa frenki zajebo kolubaru. Koliko voćkica uopšte možeš da nalupaš za 2 evra dnevno?
Pozdrav za ostalih 49 legendi, ostali nek se napuše kurca lolo
Baj d vej, zašto svi ubacuju engleske reči 5 puta u rečeni, je li to nešto sad moderno ili ste svi Majk iz Ohaja koji je pobegao od komunista pa zaboravio srpski?
IDI U KURAC ZAJEDNO SA SVIM IMBECILIMA OVOG SAJTA NABIJEM VAS NA KURAC NEMATE 3$ U DZEPU SERETE NEŠTO KO VAS JEBE TREBA VAS U GULAG POSLATI
ček ček, perice
doprinela da ti glavni nalog ode u hibernaciju ili ovaj dupli što i nije neka šteta?
jesi ti posterdžija neki?
Ц
Kosmo ko je ovaj retard sake ciji je dupli? pojave se retardi razni al ti bas dominiras decho
to je bombas reko, on ima poseban tretman, kao osoba s posebnim potrebama u firmi ili ono dete u razredu što je u inkluziji
Да, лик је баш патологијица.
ЕДИТ: Бај д веј, у ОНО ВРЕМЕ се и за капс лок бановалоло
Saake ili je master trol ili je toliko zaostao da u dvehiljadieosamnestoj kupuje CD-ove za kola i okreće nulu kad korisni fiksni
evo ja apelujem da me banuje moderator jer ne želim da budem dio ovog smrdljivog sajta. Ako će to da doprinese mom banu, molim moderatora da mi naduva jaja
daj banuj idiota vredja otvoreno
https://vukajlija.com/forum/teme/72215-koji-crbi-su-najslabiji-crbi-zelje-su-jedno-a-realnost-drugo?strana=5#post_3849728
cekaj ako vec probijamo dno da vredjamo na nacionalnoj i verskoj osnovi da navalimo?
e vidiš, kaizen mi je ukinuo mogućnost da to vidim
lako je vama bilo džimi
išli ste na more u firmino odmaralište pa polutke preko sindikata pa sve na gotovo
mi se sad batrgamo u stečaju
Da bas smo istrolovani svi kad udari sake ne moze da se oporavi sajt danima
Sviđa li ti se moja nova fotka? Kaj mislis?
Nemoj me navlaciti da ti odgovarama a onda skapiram da si me istrolovao sto radis to opet:(
evo banovan