Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Најбољи мод ЈТУ. Закључао тему за дукатлије с налога од Крајинг најф.

2. Dzimi kukas kako te je 15 likova napusilo kurcem i trazis pravdu, a i ti i gambi ste u poslednjih deset strana nazvali sve ostale osim vas zivotinjama, kretenima, degenericima itd

3. Nije hejt džimi brt, zabavno mi je samo, boli mene kurac šta pišeš na forumu ili da li si u koraku sa vremenom
    No hard filings <3

4. Tulumbac, koji si ti kurac

Nek ti gambi vrišti na postove, to mu je u opisu posla oduvek, ja neću

Meni si nelegendaran iako bi možda Gvozden, Dušanka i Gambi tvrdili suprotno

5. https://www.youtube.com/watch?v=MlNw6eTqfaY

Ajde da pitamo Kajzena da malo izmijeni kod pa da na ovoj temi piči ova muzička pozadina?

DŽIMBO ahahhaha boktejebo džimbo je Milić na džitri (sad bih linkovao definiciju jer je ovo RJEČNIK SLIJENGA al mi puca kurac da se debilišem kao DŽIMBOOOOOUUU) a GAMBOUUU je Ero Harmonikaš i oni tako, vidite dragi moji, sarađuju i jedan drugog podržavaju u svom naumu da stvore vrli novi svijet Vukajlije kao što Mićo i Ero stvaraju simfoniju.

6. Džimi, jesi ti Tai Lopez sa toliko knjiga? KNOWLEDGE!

7. Dok je Džimi znojio dupe da bi sad mogao da napiše post za koji moramo da zovemo Valderama da nam ga prevede, vi ste obijali trafike i pijančili po diskotekama

Šta se žalite sad, kiseljaši

8. I ovo što reče pez i za to me boli kurac, internet je ovo

9. 6 godina smo čekali na tvoje urnebesne postove, a sad nas razočaravaš
    Oštrije to malo, ili si zatupeo od silnog čitanja i postao smarač ko one ruske knjige debele

10. не могу сад да цртам графикон успона и падова вукајлије али замислите једну линију која се приближава икс оси и тачку где пише "ера модовања агилног и гарнитуре око њега са неизоставном натнат (коју је аутор: деку_аод јебо)" и ту забија надоле

11. Ko ti je tražio da vrištiš? Otkud se ti sad pojavi?

12. Dosle prdonje posle 4-5-6 godina kolko vec i tuzni posmatraju svoju zaostavstinu kako je krcme naslednici alkoholicari i kockari mrs usta vas jebem jebo vas ziva bard tako i on pokusava da bude bitan na neke stare zasluge

13. тулуме јел јебеш ти ону сисату видо сам на инстаграму да иде у скакавце код косјерића тамо имаш родбину колко се сећам

14. Dzimbo je bard a gambi je andjus pa ga gasira jos da nastavi da baljezga. Dzimbo hahaha

15. Inace se slazem sa diperom, isto sam to rekao jos danas

16. Hm, možda je fotošop. Desi ti, kako su tvoji?

17. Ja mislim da treba da se organizuje jedno takmicenje u definicijama xd

18. добро су, ја у кини свирам курцу

19. Oce da naprave baletsku sekciju ovde

20. Evo kreće dernjava u kafani. Glavni debil nadjačava muziku a kibiceri mu basiraju u transu. I tako....

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.