Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Haha a ja sam glavni debil? Karace te bohor za to ako tako mislis
(Jesam ja glavni al nemoj to tako da iznosis kompleksira se brzo)
I jee, šta ćeš u Kini? Ima li naših? Ima li nešto kao srpska bratska pomoć gde se skupljate i nosite šajkače?
има колко оћеш, основали смо групу четници шенжен, наравно понео сам шајкачу са кокардом
Lenor zna šta može da radi, ta poruka mu od mene uvek važi. A ti što se prepoznaješ, to je tvoja stvar.
дошло нас пун курац да примамо плату јер смо белци
Peri d platapus > perica mali
Марко, јел оно предајете енглески или сте оно фазон као манекени неки тамо? Обично због тих ствари зову белце у Кину.
E svašta ću čuti, padaju li kineskinje na domaćinski šarm? Ja mislio dostanem u Americi ali vidim poslednjih par godina nam ide nikad bolje u modernoj istoriji i onda reko ajde u kurac, dosta je bilo kume, idem kući
I eto.
Tai Lopez trenira brazilsku žiu žicu, bili smo na seminaru jednom, tada smo bili plavi pojasevi, istukao sam ga.
Е због оваквих типова, као што је псето, на сајту има 15 дебила.
Јеби га, неко има заоставштину, и има за чим жалити, а неко као ти може само да прди. И то радиш. Ту је суштина пропадања сајта.
какав ја могу манекен да будем хаххаха
воле кинескиње бели курац и оће већина да проба, још ако кажеш да си американац... наравно ја нисам ни овде јебо за ових месец дана...
A dobro, u teoriji si jebo, samo još da im zadaš posledni udarac.
Poenta price je da je npr gambi banuo jedan dan i niko ga nije nasisavao kurcem ovuda jer se u principu niko ne nasisava kurcem kad dodje. Ja ne znam ni gambija ni dzimija(kako vec rekoh danas) pa nisam imao nikakvo misljenje formirano pre nego sto su poceli da se prosipaju ovuda cujes CEMU HUMOR AKO NEMA PICKI hahahaha druze pa nije smesno samo jer je jadno
5 godina ovde ljutu bitku bijem sa raznim rasnijima, bombasima, vucicupederima, dustbgdovima, sakeima, atomskim misevima, tilmoima i ostalim lobanjama i sad ste vi dosli da me prosvetlite sta treba sajtu
Ljudi su se povukli na kladionicu, filmove, kk i fk teme i te teme funkcionisu jer se retardi skoro uvek kuliraju ako ne bane gonzo da se raspravlja sa imbecilima. Otvori druze temu koja te zanima pa diskutujte (iskulirajte spemere i lobanje i oni ce iskulirati jer svi znamo cime se spemeri i troleri hrane) svi koliko vas ima. Obojica haha. Ne nego cu ja da forumujem o svedskom ded metalu jer to tebe zanima da ti natitram jajca da dodjes na sajt zvizde mi muda bas ako oces sedi tu i smrdi ako neces nikog zivog ne boli kurac legendo.
ti si boxovo kucence
Јеби га, неко има заоставштину, и има за чим жалити, а неко као ти може само да прди. И то радиш. Ту је суштина пропадања сајта.
Izvini decko moraces da sacekas gazimuda da se vrati akobogda pa s njim da diskutujes o eksel tabelama jer ti je to otprilike hajlajt ovde. ja nesto nisam u fazonu
hahaha
са данканом сам дошо иначе
Е због оваквих типова, као што је псето, на сајту има 15 дебила.
https://image.ibb.co/ejfwnx/CC7_D7688_4_DBF_4_E83_A697_A3_B23227_A79_C.png
Hajmo diskutovati.
bravo, box i kozma ce te pomaziti po repicu