U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
kurd je bio najbolji mod, razmodovan posle dve godine nedolaženja, a ne ko džimi posle dve nedelje
Док је Курд био мод за "јбт" и "глупи" би одлежао седам дана сине мој неначитани.
Prijatelju ja sam hteo da čitam knjige ali moji nisu imali para, zato sad kad vidim načitanog momka kao džimi što je meni bude drago
eh al je kurd bio divan baš, mene banuje mylyca on dođe pa skine ban, znalo se da je njegova zadnja
Kad je kurd mod bio mogo si na autoput u hrvacku da legneš i kola da te zaobilaze ehhhhh
Ја сам за то да се говна чисте, дај да пробамо, ко му јебе матер, ако се почисти толико да не остане ништа, шта има везе, ионако свакога боли курац за сајт, сви смо овде из навике само, све је исто јбг, чак и кајзена боли курац, њему би и лакше било, угасио би говна јер му је ово сад само расход.
Да пробамо да се уреди, форум за почетак, ето може се и оставити пичкарање на пар "прелазних" тема. Веће срање од овога неће бити, или ће се поправити или да се гаси и јебајга.
da da, odlična ideja baš, samo još da neko dođe da prati kladionica fk kk teme jer ja tamo ne znam jel se volite ili napušavate
Isto tako je ledžit na napušavanje vas arbanasa uzvratiti napušavanjem, istom merom i na pokušaj zabranjivanja učestvovanja na pojedinim temama na sajtu, ko si jebeno ti da postavljaš takve zahteve. Možda je razlog tome frustracija na živojin.com usled neimanja kontrole, reče mi Boh da si papučić
mislio je da ce da ti balavi pastrmku vitez
I nemojte da ste oftopik daj neko da pogodi ličnost hoću i ja da pogađam
Neka, Kožmo, ostavi mi taj odabir kao džoker koji ću iskoristiti za svoj rođendan i počastiti sebe
Najbolji je bio Frenki, banuje te dok kažeš voćkica
E ozbiljno, je li stvarno za to drpao pare sa “firminog računa”? Je li to samo meni smešno? Da li sam i ja bed boj ako mi je to smešno?
Ti si i dalje jedan od 50 legendi tulume :*
dušane što si kačio kurac na neku temu? nije lepo tako da se ponašaš
Možda je Gvozden revidirao listu pa je ispao u drugu ligu legendi, ne bih tako brzopleto iznosio svakakve tvrdnje u javnost
Ето ако ти је проблем да то испратиш, космополита, остави трнавцу, он је као модератор нешто упућенији у тих пар тема.
И сад тај цинизам из претходног поста како ми је идеја одлична и нема неког смисла, је л' да, кад већ постоји модератор који је активан тамо.
Jbg ponela me rijaliti tema
nisam bila cinična, aco. ideja je odlična, al treba nas troje aktivnih malo da se organizujemo i neće biti problem
Ееее, ако мислиш да сам направио библиотеку тако што су ми родитељи одвајали од радничке пензије, грдно се вараш. Него у пола шес на земунски бувљак, па се цењкај с циганима. 6 књига за 250 ђунти, то ти је један меки лаки.
НЕМА ОПРАВДАЊА ЗА НЕЧИТАЊЕ; И ДЕЧКО, ЧИМЕ САМ ЗАСЛУЖИО ОВАЈ ХЕЈТ?
Мени је смешно што дечко мота џиџу, а прогласили га за ћомана лол
20 кликова за почетак, рекох ја.
dobro, nemoj više i idi obriši sam
Најбољи мод Стефан Костић, бановао Кајзена.