Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Ako sam bukvalista onda si otvorio temu iz sprdnje sto je bas odlika ovih koji vam ruse sajt jbg

A da pitam sve legende sajta i one koji se tako osecaju samo jedno pitanje: ako ste snajperisali ali se niste logovali jer je sitpostovanje kako se niste ukogovali kad su bile neke normalne spike, tipa humanitarna akcija za poplave je trajala mesecima? Pre ce biti da vam nije do KVALITETNIH DISKUSIJA nego bi picke neke ovde da se smejulje nak napisete JA JEMEN OMAN BUTAN

2. Да није Каизен умро?

3. Gde ste bili kad je Stevčo korenovao kao blesav?

4. Kao legenda, osećam se prozvano da odgovorim. Ja ne snajperišem redovno, jednom u pola godine ili kad se setim. A da sam video to za poplave tek bi me boleo kurac jer ljudi su govna i zajebo me svako kome sam pomogo. Tako da, ljudi, napušite mi se kurca. A i svaka humanitarna akcija je sama po sebi promašaj, ako je neko nesposoban da živi, koji mu kurac pomažeš, i dalje će biti nesposoban.

5. Ja sam bio kući i na poslu, možda na odmoru. Bavio se humanitarnim akcijama na lokalnom nivou.

6. A za kladionicu - nije ona sama po sebi loša, koliko je bzvz što je baš ona najpopularnija

To što je tebi bezveze ne mora značiti da svima treba biti bezveze, što se mene tiče otvori temu o pilićima jebenim ako te to zanima i diskutuj o njima sa peri d platapusom.

7. Eto je l' nije lakše tako biti otvoren i iz srca napistati mršte stoko. To se ceni a ne usiljeno šiljenje internet kurca sladunjavim humorom i neke retro kako je pre bilo bolje priče.

8. Generalno sam kao Tulum što se tiče tih humanitarnih akcija, inače.

9. Shomy23=kajgana niste bili dugo tu pa da se ne zbunite

10. Che-Vu pa kopirao si postove Boba Roka koji eto sipa govna po svim temama, makaronca koji je zavrsio medicinu u derventi za godinu ipo pa je puko malo, Nikolasa kojem je bas taj dan bila slava pa je odigrao malo da proba srecu, Armina koji nema prste pa mu niko ne zamera kad malo ispemuje itd

11. makaronca koji je zavrsio medicinu u derventi za godinu ipo pa je puko malo, Nikolasa kojem je bas taj dan bila slava pa je odigrao malo da proba srecu, Armina koji nema prste pa mu niko ne zamera kad malo ispemuje itd

istina

12. Mi smo se burazeru sa ovih deset prstiju izborili

dobro nemoj da si bukvalista neko se izborio i sa manje xdd

13. Izijem i Predražinjo rip

14. Ove legende kad dođu na sajt posle nekoliko godina totalno unište sliku koju sam izgradio o njima: nemojte kvariti sećanje na vas, molim vas, vratite mi moje detinjstvo.

15. A da pitam sve legende sajta i one koji se tako osecaju samo jedno pitanje: ako ste snajperisali ali se niste logovali jer je sitpostovanje kako se niste ukogovali kad su bile neke normalne spike, tipa humanitarna akcija za poplave je trajala mesecima? Pre ce biti da vam nije do KVALITETNIH DISKUSIJA nego bi picke neke ovde da se smejulje nak napisete JA JEMEN OMAN BUTAN

Океј, ајде овако, да ти одговорим сасвим озбиљно и без увијања, без двосмислености, без скривених значења између редова које мораш да тумачиш, пошто видим да ти мало слабије иде. Не кажем да си неинтелигентан, само си букивалиста и видиш оно што желиш да видиш. Немам ништа против тебе, мада си ме напушио курцем јуче. ЧеВу је рекао да си готиван, а пошто њега бескрајно ценим и поштујем као човека, вероваћу му.

Прво да се оградим: ни у једном тренутку себе нисам назвао легендом сајта. Видећете то ако прочитате моје постове поново. Други су то урадили, а мене трпате као сам се назвао тим именом. Али капирам да си свакако мени поставио питање.

Ако сам „снајперисао” сајт, то не значи да сам сваки дан долазио овде да гледам ваша напушавања. Било је периода кад по неколико месеци нисам ни присмрдео сајту.

Конкретно хуманитарне акције сматрам егзибиционизмом чистим. Као идемо да сређујемо нечију кућу, па да се сликамо како смо сви кул и добротвори. Кад желим неком да помогнем, ја уплатим паре и не сликам уплатницу да ставим на фејс да се искурчим и испаднем кул. Моје виђење те проблематике, нема везе с овом темом, али хајде да напишем. Тако да, ту се мало слажем с Тулумом.

А ово за пичке... Иако сад заиста сматрам да хумор има ту функцију коју сам поменуо, старији чланови ће ти потврдити да ја НИКАД нисам написао на сајту 'Ја јебем', нити сам икад био у том фазону. Заправо, те форе су ми биле огавне отпочетка. Никад нисам флертовао с рибама, никад ниједну нисам мувао овде на сајту. Не варам жену, јебига.

А рибе нису долазиле овде на сајт да се „смејуље” форама о јебању, него зато што им је било пријатно да бораве овде. Заправо, кад су почеле форе о јебању, мислим да је тад почео да опада број риба.

Е сад размисли. Зашто им је тад било пријатно, па су долазиле, а сад их нема?

16. А рибе нису долазиле овде на сајт да се „смејуље” форама о јебању, него зато што им је било пријатно да бораве овде. Заправо, кад су почеле форе о јебању, мислим да је тад почео да опада број риба.

beskrajno netačno

17. beskrajno netačno

Ти би знао?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.