Pa upravo je iz stila JA JEMEN nastalo ovo sadašnje sranje na sajtu. I da ne budem shvaćen bukvalno - nisu jemenovci pobedili već taj duh groktavog horskog urlanja internih fora i uzajamnog drkanja virtuelnih kurčeva.
Elem, ribe na stajtove kao što je vukajlija dolaze iz razloga da bi svoje traume iz stvarnog života lečile upijanjem pažnje njima sličnim na račima jakim internet mudonjama - tačka
Jebeni aksiom.
Prestale su da dolaze kada je taj mit onlajn jebanja spejsom u enter razvejan jebanjem kurcem u pičku ponekad i normalno. Lično sam upoznao 30+ sajtuša različitih starosnih doba i nijedna nije istupila iz šablona. Ima ih koji su ortaci do jaja fazon oba oka pola plućo bi ti dale a ima ih koje su smradovi u duši po ugledu na naličje svoje kraterima razjebano.
Prestale su da dolaze kad i vi legende sajta jer intimno više nije moglo da se sakrije u eri cvetanja fejsbuka.
Koji paradoks: sada već matori, porodični ljudi s jedne (moje) strane bi hteli da se vrate sajtuše, a mahom malo mladji muškarci koji su u fudbal-pivo-slike golih žena fazonu samo hoće da koriste olupinu nekada velikog sajta da bi mogli da nasamo pričaju o fudbalu, pivu i slikama golih žena, u nekom svom sajber-džentlmens klubu.
Koji paradoks: sada već matori, porodični ljudi s jedne (moje) strane bi hteli da se vrate sajtuše, a mahom malo mladji muškarci koji su u fudbal-pivo-slike golih žena fazonu samo hoće da koriste olupinu nekada velikog sajta da bi mogli da nasamo pričaju o fudbalu, pivu i slikama golih žena, u nekom svom sajber-džentlmens klubu.
Рече неко јуче како „њих рибе не занимају на сајту, јер јебу у РЛ” лол
Каква фора из техничке школе.
uuu ovo nece izaci na dobro
Šalabajzer je vidim veći debil od Perice malog
Pa upravo je iz stila JA JEMEN nastalo ovo sadašnje sranje na sajtu. I da ne budem shvaćen bukvalno - nisu jemenovci pobedili već taj duh groktavog horskog urlanja internih fora i uzajamnog drkanja virtuelnih kurčeva.
Lenore, nastavi da jedeš govna.
Elem, ribe na stajtove kao što je vukajlija dolaze iz razloga da bi svoje traume iz stvarnog života lečile upijanjem pažnje njima sličnim na račima jakim internet mudonjama - tačka
Jebeni aksiom.
Prestale su da dolaze kada je taj mit onlajn jebanja spejsom u enter razvejan jebanjem kurcem u pičku ponekad i normalno. Lično sam upoznao 30+ sajtuša različitih starosnih doba i nijedna nije istupila iz šablona. Ima ih koji su ortaci do jaja fazon oba oka pola plućo bi ti dale a ima ih koje su smradovi u duši po ugledu na naličje svoje kraterima razjebano.
Prestale su da dolaze kad i vi legende sajta jer intimno više nije moglo da se sakrije u eri cvetanja fejsbuka.
Izvinjavam se na pravopisnim greškama brisao sam dupe dok sam kucao a veliko mi dupe jbg
Pricate kao da je bilo 100 riba..a zapravo bile 2 moderatkinje, 2 kosticeve drugarice i 2 pankerke i subotice....
Hahahahaha e budale
Spisak postoji
Брт, 100 риба било само на оној Суровљевој ревији, а камоли на сајту.
Aj da zovemo neke ribe...
Ajd plashimo babe xd
vrlo zanimljiva rasprava o ribama na sajtu nastavite
Kazu da je izijem jebao 23 ribe na lazni nalog dzimija
One su mislile da je dzimi a zapravo je bio izijem ej
Pa da jer mi mladji muškarci jebemo i rl
Ovde ocu da se odmorim i slusam svaki dan po jednu verziju Predražinjove smrti sa brodom
Рече неко јуче како „њих рибе не занимају на сајту, јер јебу у РЛ” лол
Каква фора из техничке школе.
ЕДИТ: Хаха, ево га Космајац. Исто то.
Nijedna riba sem mylyce i putinke nikad nista smesno nisu napisale
Apropo vas LEGENDI sajta, jedina legenda koju ja uvazavam i koji je zapravo doprineo razvoju sajta je PajkoNP, vi ostali ste shonje najobicnije
DŽimi nije fora
Obrij hipstersku bradu osisaj se normalno i prestani da tripujes da si bitniji od drugih jer nisi i jebaces
I to lagano
I nemoj se jebati u dupe isto je vazno da bi jebao devojku zensku