Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Da je srece da nema nijedno zensko na sajtu

2. Ne znam zašto hvalite taj ril-lajf, kao da je ril-lajf ne znam šta, pa šta ima u ril-lajfu toliko zanimljivo? Ništa ne može zameniti osećaj kad mi neko kaže xaxaxax ili cojle, manojle, digidigi Radojle, dobra ti ova. Ili kad odem na dakle,filmovi i neko kaže kakav je ovaj film i klikneš, a ono Drajv joj, majku ti, kako se uvek pređem , a to je sve zato što verujem ljudima

3. Obrij hipstersku bradu osisaj se normalno i prestani da tripujes da si bitniji od drugih jer nisi i jebaces
    I to lagano

meni i ovako u predgrobnom stanju sasvim dobro ide tako da nije sve u izgledu već koliki ti je kurac menije mali ali sam zato poprilično bogat

4. Deje papet? Papete el ti radi dota papete?

5. Meni je isto mali kurac, ali zato nisam bogat.

6. da sam dobio 8 para svaki put kad sam na vukajliji procitao kako neko jebe imao bih do sada 426.865 dinara min

7. isto tako da sam dobio osam para svaki put kad sam procitao dobru definiciju od jebaca imao bih 8 para

8. Pare su osmobitne :)

9. Zapatu za ministra turizma, samo par njegovih reči i da viš kako bi ljudi nagrnuli na naše turističke destinacije tipa vodopad Prskalo.

E ako neko hoće šaha, tu sam još pola sata. Mada vidim da je većina u fazonu vodite ljubav, a ne šah

10. Ribe se loze na gitaru i recitovanje do 15-16 godina....posle toga ih smori budu u fazonu da se smeskaju, a u sebi kazu jao koji shonja daj mi nekog bika da me lupa po bulji i tretira ko kurvu

11. Zapatu na zastavu bugarske

12. E deku nzm u gradu sam raznosim pakete neke

13. Obrij hipstersku bradu

Лол па не живим у прошлом веку

14. Sve čega se dotaknem pretvorim u zlato. Na tarz sam bio najpopularniji, ovde pre tarz legenda, sad ovaj šahovski sajt dižem, ja sam bre Mr Wolf.

15. Pokusaj u evre da pretvoris to :D

16. Dzimi ali ipak zivis druze
    Bar tu Vukajliju oces danas jbg
    A to nemeze

17. pazi kacam se ulogovao sa jednog od 2 laptopa da se kuckam sa vama

18. Džimi daj e-mail da ti šaljem ombre-smeshno.jpg stripove kao da je 98 godina

19. inače pali serveri za dotu pa udri majku ti jebem pa udri majku ti jebem

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.