Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Neinventivni i neduhoviti natripovani misevi po propalom sajtu iz svoje devojacke sobe pljuju neprevazidjene televizijske lordove satire, nadrealiste, dok cekaju da im mama namaze pastetu da ruckaju i dodje Mancester iz iksa u kec. Da, da, klasican pederski, srbijansko-kompleksaski mentalitet promasenih likova "vidi mene sto sam pametan, svi ostali seljaci i govno". Samo cekam da jos opletete po Nusicu, pa da umrem srecan.
To sto ste vi glupi da shvatite ili ste se u nekoj njihovoj zajebanciji osetili prozvanim ne znaci da su oni sranje. Nadrealiste i Kustu niko ne sme da dira dok sam ja ziv i prisutan. Ako zelite da budemo i dalje u dobrim odnosima u ovom virtuelnom svetu.
mi nismo duhoviti
Таман сам помислио да си почео да пишеш за Тарзанију, као замена за Запату, а онда си написао ово:
Боље шамар да си ми лупио. :(
Slamas mi srce.
bb show humor moje mladosti
Nadrealisti su urnebesni :DD
Kontam da vecini vas i jesu urnebesni, zato je Straja najpopularniji ovde i zato nam je Vucic predsednik
јебени надреалисти ма дај јеботе све што је дошло из босне је говно
Cekaj zasto vrijedjas?
Državni posao pa deset mesta prazno
Žorž Papadubi
Ja awangarda humora, a ti gowno
државни посо говно скоро ко надреалисти
Bukvalno. Mesavina novosadjana i bosanaca kao kad pomesam kafu s mlekom i pivo pa mi se zbucka sve i proserem se eto to sto sam prosrao to je humor njihov
A jes lud dragan TORBICA haha on kad pomene visekrunu mi popadamo od smija djecca bjeze
drzavni posao je sad sranje jer se krevelje i smaraju sa fazonima za narodnu masu, a ne vise za MENE....ali prvih par godina su bili neprevazidjeni, i cesto im fore nisu bile ha ha ha fore nego si morao malo da se zamislis. Plus sto je bilo gomila internih fora za desavanja po ns i okolini sto je zacinilo ovaj ionako mnogo duhoviti program
Ovo sto kaze Pezos
hvala druze
Lepo vam kaze Bata Sale.
Samo bez Kusturice.
Хумор је толико субјективна ствар, да нема смисла улазити у неку велику дискусију шта је говно, а шта није. Мени је напримјер смјешније кад пустим клип Александра Вељића ака дрогаша масног у којем лик снима камером од 4 пиксела неко пластично прасе са крилима како лети по стану и говори му "полети крме" оним црногорским акцентом, него кад одгледам неки авангардни скеч надреалиста о горском језику. Не знам само која је фора да на овом ионако токсичном форуму усеравамо лика какав је рецимо Бањац, а што се тиче хумора и креативности, лик је сигурно далеко изнад свих нас који овде смрдимо и пишемо (или смо писали) страјизме и измишљамо неке сленгове које јебено нико не користи (јер су они који стварно постоје већ дефинисани) зарад доброг скора на сајту са којег је чак и власник отишао.
да