Prijava

Neinventivni i neduhoviti natripovani misevi po propalom sajtu iz svoje devojacke sobe pljuju neprevazidjene televizijske lordove satire, nadrealiste, dok cekaju da im mama namaze pastetu da ruckaju i dodje Mancester iz iksa u kec. Da, da, klasican pederski, srbijansko-kompleksaski mentalitet promasenih likova "vidi mene sto sam pametan, svi ostali seljaci i govno". Samo cekam da jos opletete po Nusicu, pa da umrem srecan.

To sto ste vi glupi da shvatite ili ste se u nekoj njihovoj zajebanciji osetili prozvanim ne znaci da su oni sranje. Nadrealiste i Kustu niko ne sme da dira dok sam ja ziv i prisutan. Ako zelite da budemo i dalje u dobrim odnosima u ovom virtuelnom svetu.

mi nismo duhoviti

Neinventivni i neduhoviti natripovani misevi po propalom sajtu iz svoje devojacke sobe pljuju neprevazidjene televizijske lordove satire, nadrealiste, dok cekaju da im mama namaze pastetu da ruckaju i dodje Mancester iz iksa u kec. Da, da, klasican pederski, srbijansko-kompleksaski mentalitet promasenih likova "vidi mene sto sam pametan, svi ostali seljaci i govno". Samo cekam da jos opletete po Nusicu, pa da umrem srecan.

Таман сам помислио да си почео да пишеш за Тарзанију, као замена за Запату, а онда си написао ово:

Nadrealiste i Kustu

Боље шамар да си ми лупио. :(

Ako zelite da budemo i dalje u dobrim odnosima u ovom virtuelnom svetu.

Slamas mi srce.

bb show humor moje mladosti

Nadrealisti su urnebesni :DD

Kontam da vecini vas i jesu urnebesni, zato je Straja najpopularniji ovde i zato nam je Vucic predsednik

јебени надреалисти ма дај јеботе све што је дошло из босне је говно

Cekaj zasto vrijedjas?

Državni posao pa deset mesta prazno

Ja awangarda humora, a ti gowno

државни посо говно скоро ко надреалисти

Bukvalno. Mesavina novosadjana i bosanaca kao kad pomesam kafu s mlekom i pivo pa mi se zbucka sve i proserem se eto to sto sam prosrao to je humor njihov

A jes lud dragan TORBICA haha on kad pomene visekrunu mi popadamo od smija djecca bjeze

drzavni posao je sad sranje jer se krevelje i smaraju sa fazonima za narodnu masu, a ne vise za MENE....ali prvih par godina su bili neprevazidjeni, i cesto im fore nisu bile ha ha ha fore nego si morao malo da se zamislis. Plus sto je bilo gomila internih fora za desavanja po ns i okolini sto je zacinilo ovaj ionako mnogo duhoviti program

Lepo vam kaze Bata Sale.
Samo bez Kusturice.

Хумор је толико субјективна ствар, да нема смисла улазити у неку велику дискусију шта је говно, а шта није. Мени је напримјер смјешније кад пустим клип Александра Вељића ака дрогаша масног у којем лик снима камером од 4 пиксела неко пластично прасе са крилима како лети по стану и говори му "полети крме" оним црногорским акцентом, него кад одгледам неки авангардни скеч надреалиста о горском језику. Не знам само која је фора да на овом ионако токсичном форуму усеравамо лика какав је рецимо Бањац, а што се тиче хумора и креативности, лик је сигурно далеко изнад свих нас који овде смрдимо и пишемо (или смо писали) страјизме и измишљамо неке сленгове које јебено нико не користи (јер су они који стварно постоје већ дефинисани) зарад доброг скора на сајту са којег је чак и власник отишао.
да