Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Gledao sam drzavni posao ali su poceli samo da vrte jedno te isto. Jedan je debilko drugi bosanac a treci je djubre eto super skapirali smo u prvih 100 epizoda ne znam sta sad ocete

Mozda bi mi bilo smesno da sam iz ns i ako njima jeste samo neka rokaju meni ne smeta ali ako me neko pitao kao sto me ne pita ne nije mi smesno i to je to

2. Mene i jedni i drugi podsecaju nekako na evoluirane Kursadzije, osecam se kao da jedem stiropor kad pokusam da gledam.

3. Da je Dzimi tu da baci neku doskočicu i zavrzlamu ili čak skeč e to je humor prijatelju moj

4. ovo kursadžije-stiropor je neko izbacio 2008 i prežvakano je do 2011, al valjda gamby misli da niko ne pamti pa aj da se ponovi

5. ако баш хоћете да серете по државном послу, почели су да врте једно те исто тек послије 600-700-те епизоде, а не послије стоте, немате појма значи. ДРАГАН ЈОВЕ ТОРБИЦА ФТЊ

мадам едит: из мог је краја, зато га готивим

6. Da, i to “jove” je bas solidno smijesno.ba

7. ослије 600-700-те епизоде,

ahahha mislio sam da su prestali da snimaju posle 200 i neke recimo

8. Баш сам неки дан одгледао неку старију епизоду ДП-а, мислим да се зове 1. април или тако нешто и исмијо сам се ко хијена. Е сад не знам ове 763. епизоде, капирам да нису нешто, не пратим их толико, али опет понекад знају да направе солидан скеч. Мене више нервира кад видим монглоиде по коментарима који се ухвате за оно најнесмјешније у епизоди, па ми згаде живот.

9. Imam neki osjećaj da se vi baš trebate opustiti malo, što ste zajedljivi svi toliko?

10. Državni posao govno
    Možda je novosadjanima smiješno meni je transferčina jaka

11. sad su poceli, tj kad kazem sad mislim na neke dve i jace godine, da glume onako teatralno, prenaglaseno, jer su skontali da se vecini svidja kad se krevelje nesto i glupiraju pa svi umriju od smeha itd....a nekad su bili ko tri lika normalna koja sede i udaraju satiru

12. kvalitet je poceo da opada, ne naglo ali prilicno vidljivo onda kad su poceli da dovode publiku u STUDIO, poceli su mnogo da gube na spontanosti, jer se publika smeje, pa moraju da seku, da ponavljaju fore i onda to vec nije to

13. ali da sve ovo sto ste naveli tipa dragan JOVE torbica, visekruna itd normalno da nije nista zanimljivo, naa to se i ne smeje niko...

14. Pa to je naveo ovaj gore ja mu samo odg

15. Da reyimiramo:
    - Tarzanija - nije smešno
    - Nadrealisti - nije smešno
    - TBoK - nije smešno
    - Državni posao - nije smešno
    - Monti Pajton - tek to nije smešno
    - Čkalja - nije smešno uopšte
    - Vukajlija random definicija - nije smešno
    - Kesić - nije smešno
    - Nušić - nije smešno
    - Daglas Adams - nije smešno
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...

Lele, u kakvom mračnom svetu bez smeha mi živimo.... Srećom, ovde sve ljuti magovi duhovitosti obitavaju pa je ovaj forum oaza smeha i humora a ne sujete promašenih i frustracija malograđanskih.

16. Magovi humora obitavaju ovuda, pa mi nismo svesni koliko smo blagosiljani jer smo u ovom društvu na sajtu duhovitog sadržaja.

17. Sto se mene tice nusic i adams jesu. Kesic ume da bude kao i tbok, ckalja mi je nekad bio smesan a bio mi je jedno vreme i drzavni posao. Ovo ostalo me nasmejalo nekad ali premali procenat da bih ga nazvao smesnim

18. Eee imam ideju kad vam ponestane ideja da budete bogovi humora možete recimo, pa ne znam, recimo da prozivate zapatu da je bugarin, pa to je uvek presmešno, i slične stvari, recimo da jebemo remea jer mu je uz zmiu mrmuna i smarka bilo vrh i ko zadnji izađe neka ugasi svetlo, ili mene recimo za prodaju naloga, e da to je top, i marka recimo za vidru, uuuu od toga bolje nema. Serem vam se u kredibilitet i sud vaš.

19. Vukajlija je propala kada je Ivan Ivanović prestao da krade fore sa sajta lololo