Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Evo i stote strane, pa vi recite da nisu nedostajali lordovi sa Tarzanije, poznati i kao tarzančići ...

2. Brt razdvajajte nešto sto je prešlo svoj zenit (D. Posao) od nečeg što nikad nije ni bilo smešno (Dnevnjak).
    Jebo vas dan.

3. Poenta je da je jako teško ostati smešan u kontinuitetu. Maltene nemoguće. Svako može da blesne. Louis Ck je meni npr jedan od retkih što jebe 15 god skoro. Ali eto, i njega skembali

4. Ej aj da lokujemo temu. Upravo sam shvatio da neki ćićo i sl može da vidi temu i tako sebi prida značaj... eej 100 strana

5. Pa ti si im prvi pridao znacaj napravivsi od njih drzavnog neprijatelja broj jedan sta oces sad ti od nas uopste

6. Želim nove prijatelje :(

7. Da im zakokaš nož u ledja jeli
    XD

8. Kapiraš kao Bugarin si pa mučki nije losa foritza

9. Viš da je Frenki za dva meseca naučio da bude više Bugarin od Bugarina brt, Zap je skroz nežna osoba.

10. Istina je ovo za Zapati, milkio bih ga

11. dajte neke price o cjicji

12. Ćićo, ja vam stvarno preporučujem nekad da ga prcate komentarima na klipu, insta, bilo čemu, bukvalno svima odgovara, presujetan je

13. e to sam video, ne voli niko da mu osporava njegove SHALE.
    decko zahteva da svi moraju da postuju njegov rad

14. dajte jos ovako dobrih prica o cjicji

sta znas o natasi mrdji

15. александаркг
    Eee imam ideju kad vam ponestane ideja da budete bogovi humora možete recimo, pa ne znam, recimo da prozivate zapatu da je bugarin, pa to je uvek presmešno, i slične stvari, recimo da jebemo remea jer mu je uz zmiu mrmuna i smarka bilo vrh i ko zadnji izađe neka ugasi svetlo, ili mene recimo za prodaju naloga, e da to je top, i marka recimo za vidru, uuuu od toga bolje nema. Serem vam se u kredibilitet i sud vaš.

koji kajgana23 post kenja mi se

16. Kajgana je činjenično bila bolja pre, jer su se uglavnom jela domaća jaja.

17. Ranije isao kod lika koji drzao kokoske imao neka od 12 dinara svako bilo sa dva zumanca 1/1 ogromna jaja jebena pojedes dva i dosta jer 4 zumanca

18. Ma i što bi rekli mi vranjanci ŽUTKA mu źuća, narandžasta dođe skoro, ovo sad anemično sve.

19. Nemojte da vam dođem sad iz NOVOG SADA ja sam sad praktično polu-tarzan neke majgerije da podelim

20. Dodji do vrdnika picko

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.