Jevdjic od Monaka

1. svi komentari apropo njega pokazuju kakav smo bedan narod i kako sve olako oprastamo....tipa sta ima veze sto krade bas je lep (!!??) ionako svi kradu u ovoj drzavi.....itd itd, nije najgori sta ima veze, ionako nigde nije ni spomenuo da je gladan....msm ko da nisu gledali emisiju i kukumavku onu

2. provali kako jevdjic kako emisija prolazi i oni novinari kako ga zovu sve mu je glas otegnutiji da sluti na bedu i sirotinju

3. ja se samo secam dobro jednog detalja JEL CES IMATI STA DA JEDES ZA VIKEND........tuzna faca, zagledanost u daljinu, prazan pogled, i onda blaki smesak na licu kao izguracu ja i ovo i jedno veliko NE ZNAM VIDECEMO....

i onda neko objavi komentar kako nije nikad ni reko da nema sta da jede, i svi kopi pejstuju, tj neke tekte samo to ponavljaju ko kokoske

4. Lajk ako bi i ti prevario bagru za 1000e mjesecno.

5. Moze li neko da mi isprica za Stevca i Chaveza ili baci link neki nisam bio tu jbg

6. Najjača priča za Čaveza. Ali mora Pezos da je ispriča. Njegova naracija te teme doprinosi uživanju

7. za chaveza moras sam da citas, na temi VOS jedno 20ak stranica.

suma sumarum: lik je govorio kako voli da igra fudbal, kako voli svoje drugare sa vukajlije, ali eto nema para da dolazi pa je javno predlozio da se skuplja ''djacki dinar'' za njega kako bi dolazio jer kako kaze nikome od njih nije nista da daju po 100-200 dinara da on moze da dodje i igra, a cak ce doneti i gitaru da svira hitove.
    i to je tako trajalo ljudi su mu skupljali djacki dinar, i jednom valjda nisu svi dali i on je preljut bio pa je napisao nesto u fazonu slusajte sad dobro, zbog ovoga sam sad u minusu 400 dinara jer sam morao da platim kartu, a vi mi niste refundirali to kad sam dosao, nemam posle ni za taksi kad se vratim da odem do ribe....i tako su se preganjali jedno vreme pa su mu drugi govorili kako se hvali da je radio i da ima kesa, sto onda ne plati, pa se on onda izvlacio da to mora da daje za drva kuci itd....i onda odjednom na nekoj temi se pohvali da je kupio novi mikrofon najmoderniji od 300e u keshu platio

8. uglavnom mora se licno procitati, jedno od najobaveznijih stiva vukajlije, da ne kazem LEGENDARAN dogadjaj

9. Ahaha jebem ti zivot moracu da iskopam to kad budem imao vremena. Hvala Petre na prepricavanju ukratkom.

A za Stevcu sta je to bilo, vidim da ga mimujete dupe mu pomerate?

10. Ne stvarno je to epska priča bila. Ipak sam nepravedno Zapatu stavio na prvo mesto najbednijih likova sajta. Sad kad se setim Čava ledeni ostaje na prvom mestu. Zapata će morati da se zadovolji srebrnim tanjirom

11. Ne mogu da se setim samo da li se Čavica javio da kaže nešto u svoju odbranu ili je bio prava veličina i izdigao se iznad pomahnitalog narkomana iz Pezosa

12. ne zaboravite AcuKg sa prodajom naloga i Rajdera sa Mamom

13. al dok citas i kako vreme protice, posto je to ipak trajalo neki odredjeni period, tacno mozes da vidis kako likovima dokurcilo vise da im ovaj prosi, i svaki put kad im se zavrsi vos on prvi dodje da napise neku retrospektivu kao bilo je lepo, ja sam igrao po krilu zbog svoje brzine, posle sam ja napravio stimung na klupicama sa gitarom, popili smo i pivo doduse ja sam danas pojeo samo cetiri sendvica, al to nek ide na dusu onima koji nece da daju djacki dinar nema veze ja svakako volim da dodjem da se istrcim i da vas vidim i da vam uzmem koji dinar za mikrofon

14. može link gde počinje da se iščita

15. Ahaha kakva ciganska lobanja

16. Fejsbukmanijak mu prvi rekao da nece da mu da cini mi se.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.