Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Al kao: a stvarno nema smisla dosao sam da vas zabavim a niste mi skupili dovoljno para pa nisam mogao do ribe taksijem a daleko je za peske ima 10min (kula kao los andjeles hahaha) i otisao sam kuci tuzan jbg neka kisica rominjala hahaha pa jebem ti
@busido nije se vracao koliko ja znam
kakav bednik
https://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=168#post_2017148 haha
Sad sam hteo da linkujem taj post hahaha
Haha meni je ipak najjače kad fejzbukmanijak čini mi se popizdi i bude u fazonu ajde bre teraj se više sa tim djačkim dinarom, kako te nije sramota
I ovaj se naduri u fazonu E SAD NEĆU VIŠE DS DOLAZIM
A realno sve neki studenti i skolarci imaju 100 dinara dnevno u najboljem slucaju i onda svih sto daju da bi bili pocastvovani dolaskom caveza hahahaha
al najjaca mi je ta uboga sirotinja kad komanduje tudjim dinarom, kao to vama ne znaci nista, a meni znaci mnogo...kao svima svaki dinar pada sa neba pa treba njemu da se udeli
Nemate pojma kako je to bilo uživo hahah
ja sam dobra duša ne bih sirotinju dirao itd ali sedi nas 15ak i posle svega toga pominje se neki keš od gazde za svirku i arlovsky i fejz kreću da sikću hahaha meni neprijatno bilo jbg
A fora kand aj dajte po sto dinara i fejz kao neću hahahaha
https://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=197#post_2038273
Evo ovde kreću prve razmirice ahahah
Hahahaha da se stavi na prvu stranu xdd
https://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=170#post_2017929
Jebes mi mater ako se nije svercovao u vozu da mu ostane kinta xd
hahah deki bas sam hteo da pitam kako je taj proces predavanja djackog dinara izgledao
voleo bih da sam prisustvovao ili barem da je snimio neko iz prikrajka hahah
Ne najjace je ovo UOPSTE SE NE SALIM. Nista vise ne mora da se cita
Šanzam jbt taj lik je prejaka glava i dobar čovek šteta što nisam ostao u kontaktu sa njim.
Ali najjače mi bilo kad su mu dali 500din za taksi da bi otišao od Kule do nekog sela gde mu živi devojka, a on ušteka 500din i ispešači 15km
U redu.
I pustiti da pitam ovako. Misliš li da plaćam novac za pice za piće i kurve? Brate, to je moj jedini lični ljetni prihod, jer se sada ništa ne može učiniti. I trebam samo 1100 za voz, a 400 za autobus kod kuće. Sada, vidite, to uključuje roditelje. Dozvolite mi da vidim da postoji dobro objašnjenje zašto ste pili 1.500 rupija za 6 sati sedenja u vozu, 2 sata fudbala i sat vremena i posle vikend flaša?
Ovo uopće nije problem. Kada trebam da se raspusti, onda ću ići bez vikenda bez ikakvih problema, a sve ću vam platiti za nekoliko pića za piće. Ali zbog epskog okruženja, to neće biti dugo vremena. Pa, onda, čestitam, videćemo se tamo možda i slučajnom šansom.
hahahah sto ih kudi BILO 20 LJUDI SVI SE RAZBEZALI KAD JE NASTUPIO DJACKI DINAR
bio sam u minusu, ahahaha kakav majmun jebeni