Aha, dobro to me ne zanima nesto, vise su mi zanimljivi bednici nego bolesnici. Kad smo kod toga, vidim svi memuju Stevca, mogu li dobiti neki info o tome, kad sam neobavesten ko da sam ometen u razvoju lol
Јован Стевић, математички геније из Чачка који је живио тешко, а може да извади корјен из незнамколкоцифрених бројева. Углавном, баш коректан лик и ови што се спрдају с њим, нису злонамјерни већ чисто пошегице ради. Појављивао се пар пута на телевизији (Првој ја мсм). Иначе, баш коректан дечко. 10/10 То је колико сам ја скапирао.
Meni je iskreno žestoko ispod časti što sam to i tražio, ali jednostavno mi je mnogo drago kad dodjem, a i računao sam da ste svi ta sorta ljudi koji kontaju u čemu je fora, al' jebiga..
Ništa, gledaću da dodjem tamo neki vikend jednom, kad budem mogao. Pozdrav.
Pa majku mu jebem bezobraznu kako ga neko nije nalupao zbog ovoga?
stevča je za ovog gmaza jevđu - gospodin čovek. Kulturan dečko. Zna korenovanje i ima memoriju malo jaču nego prosečan lik. Iz nekog razloga je zasmetao nekoj od legendi i lordova valjda gvozden pa je on sročio neke argumente protiv stevča što je pokrenulo lavinu oprečnih stavova. uglavnom sa ove distance i u usporedbi sa jevđom glavom - stevča sasvim korektan lik.
jwevđa gowno
Ја судим у недељу, дакле слободан сам да дођем сутра и да погинем у недељу на суђењу за виши циљ. Од мене неће баш бити 500 дин јер сам из Куле, али доносим гитару, тако да имате џубокс до фајронта, док не пукну жице, или док неко не затражи ЕКВ.
Hahahaha tale se za rostilj on dolazi ali naravno da nece imati 500 dinara ali hej pa donece gitaru i imaju dzuboks
http://prntscr.com/iuf8z3
Zapata, jel ti imalo lakše što se diskurs pomerio prema tuđim finansijskim nedaćama? :D
ne, iskreno, ja ovako kad se poliva neko, a ja učestvujem, mislim da će da me kazni Bog, mnogo se lepše osećam kad sam ja prozivan
Ma brt nije toliko sramota biti sirotinja koliko je biti Chavez lol
ajde sada da neko nadje onog pedofila, nešto nikola80 ili tako nešto, to sam isto ovlaš ispratio
to se ne moze naci brt jer je uglavnom prica tekla na cetu..
toliko je bila bedna prica da je svima bilo ogavno i da printskrinuju cak
Mozes li prepricati Tronozo za bracu koja nisu u toku
https://vukajlija.com/jeste-sedmi-razred-al-drugo-polugodiste/208386
to je to, ukratko xd
Aha, dobro to me ne zanima nesto, vise su mi zanimljivi bednici nego bolesnici. Kad smo kod toga, vidim svi memuju Stevca, mogu li dobiti neki info o tome, kad sam neobavesten ko da sam ometen u razvoju lol
Tu pricu za Stevcu sam propustio i ja, nisam bio u tom periodu na vukajliji, posle sam skapirao o cemu se radi otprilike, ali ne znam pojedinosti
Јован Стевић, математички геније из Чачка који је живио тешко, а може да извади корјен из незнамколкоцифрених бројева. Углавном, баш коректан лик и ови што се спрдају с њим, нису злонамјерни већ чисто пошегице ради. Појављивао се пар пута на телевизији (Првој ја мсм). Иначе, баш коректан дечко. 10/10 То је колико сам ја скапирао.
ma brate imate onu temu posebnu o svemu tome pa citajte
Meni lično stvarno nije frka da dam pare kad imam, što sam 1x i u radio.
Ništa, gledaću da dodjem tamo neki vikend jednom, kad budem mogao. Pozdrav.
Pa majku mu jebem bezobraznu kako ga neko nije nalupao zbog ovoga?
stevča je za ovog gmaza jevđu - gospodin čovek. Kulturan dečko. Zna korenovanje i ima memoriju malo jaču nego prosečan lik. Iz nekog razloga je zasmetao nekoj od legendi i lordova valjda gvozden pa je on sročio neke argumente protiv stevča što je pokrenulo lavinu oprečnih stavova. uglavnom sa ove distance i u usporedbi sa jevđom glavom - stevča sasvim korektan lik.
jwevđa gowno
Hvala ljudei. Znaci Chavez nosi titulu najvece sise i jajare
pa je li neko dao chavezu pare ili nije?
Ја судим у недељу, дакле слободан сам да дођем сутра и да погинем у недељу на суђењу за виши циљ. Од мене неће баш бити 500 дин јер сам из Куле, али доносим гитару, тако да имате џубокс до фајронта, док не пукну жице, или док неко не затражи ЕКВ.
Hahahaha tale se za rostilj on dolazi ali naravno da nece imati 500 dinara ali hej pa donece gitaru i imaju dzuboks
Da sam znao da ima ovo sa čavezom nikad ne bi mimovao Daniela
Daniele oprosti mi, kajem se
https://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=259#post_2070049
I onda sutradan saznaje da ipak nema rostilja i kao ma sta da se cimam i nosim gitaru hahahaha joj jebem ti sto ovo nisam ranije citao