U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Stevčo je ciganin koji je na ponuđeni posao odgovarao brojem žiro računa, haha. Potpuno lud cigan.
Sačekajte marka kad naiđe pa će da vam pojasni detaljnije, i za to i za ono kad je čavez uzeo žajku 70 dinara hah
Druže, zaista već nije lepo to što pišeš
Hahah pseto da l' si već 100 strana teme pročitao bog te jebo
hahahha jbt, zaista zanimljivo da neko ko je prodao nalog na vukajliji proziva bilo koga za cigancenje
Vau brate, kakva prozivka, evo ostavio si me bez teksta, zaista ne znam šta bih ti rekao, možda da se stidim što sam mamlazu prodao maglu, ma da bre, evo živ se jedem od blama
"You give me money and I do shit for you. Music shit." - Чавез на фб
Какав јевреј.
Pa nisam prekinuo da citam evo dva sata
https://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=261#post_2070745
Nemoj da vas nema trebaju mi pare hahahajaa
Волим онај Марков спонтани хејт који удари као гром из ведра неба, и обавезно на теме о којима нико ни не размишља, ђевђађевђа (превод: хахаха као кревељење)!
Hahahahah kaze u minusu sam 800 dinara, pa jok bices u plusu
lasta vs gubitnik
koji tim vise gotivite
Маестро је л' иде Бледсоу преко?
Ne razumem sta me pitas
Да ли ће стартни плејмејкер Милвоки Бакса, Ерик Бледсоу постићи преко 17,5 поена вечерас?
Ne pratim ja kosarku brt jedva da znam pravila igre
@zapata gubitnik jer sam igrao za njih mada kapiram posalicu
Hahahahah kad je ovo bilo jbt. Sa ove distance meni je samo krivo što nisam video kada su počeli da se svađaju FB manijak i Chavez, mislim da sam sa Kurajberom ili Psom otišao po pivo i dok smo se vrnuli, videli da počelo pičkaranje. Tek sam na sajtu saznao šta se zapravo desilo.
Pazi, meni je okej da čovek nema kintu i da mu se igra, ali do jaja je ciganisanje ono "u minusu sam osamsto kinti". Doduše, tad nisam imao neko mišljenje oko toga, tj. prilično blago mišljenje sam imao o tome, jbg, bio sam bilde. Baš ću posle da prelistam temu da vidim šta se pisalo o tome.
Помешао сам те с Армином лепи. (:
Pa nisam ja tad bio tu reme, mislim da sam posle toga poceo da dolazim
Ma Ps, ja sam se jednom ili dva puta poklopio kada je bio Chavez tu, mislim jednom. I tad nisam bio tu kada su se skupljale pare, nego otišao sa nekim da uzmemo pivo. Što je sa ove distance jako tužna stvar.
jesi ih vukao za rukav?
Pseto tad nije ni dolazio a Kurajber NIKAD nije otišao po pivo kao ni ti. Išli uvek Manča i ostali klinci jbg