Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Не морате се правдати пријатељи.
Reme nemoj biti decxko pls staph
Gamby, ma Stevčo je bio u onoj kurčevoj emisiji, pokrenuta je akcija skupljanja kinte za malog genija i pizde materine, onda Stevči neko ponudio šljaku preko leta, a Stevčo odgovorio brojem žiro računa ako se dobro sećam.
Uzeo neko četvrto mesto na državnom iz mate (mada je to valjda za učenike srednjih stručinh škola ili čega god, ne ono takmičenje za gimnazijalce) i proglašen bogom korenovanja jer može da korenuje random brojeve u sekundi, kao digitron - rain man fazon.
I mislim da mu je neko nudio da mu stipendira školovanje, ali opet žiro račun.
Druga je stvar što mu je dobročinitelj Bohor poslao 50e za osnovne potrepštine, a posle pola dana Stevčo napisao na valjda jadanju da je uzeo taksi u čačku i da ga bilo blam jer je skontao da je zaboravio novčanik, da li u kafani, i da je taksista hteo da mu jebe mater lolololo. I posle toga se nešto vadio da je učio sa drugaricom da je do kafane otišao da bi dao nešto njenoj kevi koja radi u kafani itd. Jebem li ga, davno bila priča.
Pseto tad nije ni dolazio a Kurajber NIKAD nije otišao po pivo kao ni ti. Išli uvek Manča i ostali klinci jbg
Naravno da jesam. Tebra, kupovao ja pivo, šta se koji kurac pravdam, Deku ne budi debilko jebeno. A bukvalno je to bilo pitaj kurac kada.
vidi ovaj deku govori nekome da ne bude nesto a 98% njegovih prica o jebanju potpuna izmisljotina
Kontam ja čavezovo, nađem šugavu kovanicu pored pisoara, pa odnesem kući, da se plati struja. Kada, zbog toga, nemam da izađem sa ortacima, sedim kod kuće, ćutim i pušim kurac. Jer, suprotno tome, imam osećaj da sam na grbači a to ne volim.
Verovatno pogrešan stav. Ipak smo drugari, majku mu.
Ali onda neću da takav slučaj bude i sa drugima, ako mogu da pomognem.
Dođi, skupićemo i da ti ostane, kevi da kupiš bombonjeru.
сјајна прича, али ништа без епилога. како нико није укуцао 300е микрофон вукајлија у гугл и добио https://vukajlija.com/forum/teme/9255?strana=225#post_3004592
Зато си ти мод, а ми нисмо.
мислим да то нема везе, али ајде нека ти буде
Ne, stvarno, ovo je najveće govno od čovjeka, ali simptomatično je kako su ovakve glave naučile da se postave da ih čovjek gleda tugaljivo i sažaljivo da bi oni izvukli minornu korist.
Iz celog slucaja moze se izvuci zakljucak da ovom drustvu fali ljudi kao Pezos, koji NIKAD nece da zaborave i prestanu da podjebavaju.
Jer, ispade da nista vise nema veze, bio si na ratistu-krio si se u podrumu isti kurac, samo sacekaj da prodje malo vremena.
Ispade da onaj vic "To je bilo dvaes godina posto se Miladin usro na maturi." nije tacan.
pa jeste
Deku pvt
A nisam video
hahah bravo trucj
jbg ne znam dal je ovo od torazlua KOMPLIMENT, mada ne deluje tako, al definitivno se nikad ne sazaljevam na ovakve bubasvabe od ljudi, uvek ih gledam sa teskim gadjenjem, na stranu kad neko stvarno nema jebenog dinara pa se grebe, al ovakvi uglavnom uvek imaju u slamarici neki stek za nesto sto planiraju da kupe. Bukvalno 9 od 10 ovakvih slucajeva imaju veci stek od vecine tih kojima se grebu, ko bubasvabe svoje stisnu, a druga stvar sve i da nema ni dinara bukvalno za ovakve njegove price je zasluzio da bude isutiran, kao mislio sam da ste vi dobri ljudi koji razumeju koliko ja volim fudbal
Lol da, ko onaj cale iz Rick and Morty, jebeno prebedno hahah
E da, Reme, hvala na opisu brt, ipak je jadna glava i ta njuska, ne bas ko Chavez ali ipak jadan do jaja onako
to se covek rodi s tim ''sta cu jadan ja'' mentalitetom koliko god para imao
Ahaha Petar Pan i Fade izdominirali replikama ovu gnjidu za post o mikrofonu jebenom
htelo dete da se igra lopte a kiseli vukajlijasi mu uskratili to zadovoljstvo ccc
https://youtu.be/vMoiNnFGqc0