Sirotinjska spika II

1. Sirotinja igra na favorite pa kad ne dodju onda teorije zavere.

https://postimg.cc/mtQxLLDK

2. Englezi igraju na duge lopte.

3. Ostrvski fudbal Miki

4. Da nema Jokića, Mari bi bio prosečan igrač.

5. Jirgen Klop najjača glava!

6. E dobro da su konacno ogranicili rijalitije od 23h, prvi korak u uvodjenju poreza na sund

7. Nemoj mi te silikonjare odvratne

8. Da moze da se zaradi na kladionici ne bi nicale ko pečurke

9. A i te maske nista ne rade, samo bacaju ljudi pare

10. kladionica je sirotinjska spika da sirotinjskije nema

11. Gde ova glovomania, reklamiraju 549 din obrok i to je kao jeftino, sta smo mi budale?

12. Ako ako, ovce su da se sisaju

13. E dobro da su konacno ogranicili rijalitije od 23h, prvi korak u uvodjenju poreza na sund

A bukvalno, udariti harac od 85% prihoda pa nek se jebu uzivo sto se mene tice

14. Solidna sirotinjska spika sevaste

15. Bukvalno lozenje i na kladionice, i na rijaliti, i na maske je presirotinjska spika

16. nosio sam masku za aerozagadjenje jos od novembra-decembra 2019. i ljudi su bezali od mene kao sidu da imam, ustajali kad sednem pored njih u busu itd
    tako da su ljudi gomila picketina kojima rts odredjuje kako ce da zive a ne zdrav razum
    a sad gledam debile po prevozu napadaju ljude sto nemaju masku

17. Solidna sirotinjska spika sevaste

jes vala, priznajem

18. ne znam kako je u drugim zemljama ali mogu se kladiti da ne forsiraju toliko te rijaliti spike a bukvalno imaju emisiju gde ljudi biraju jedni druge na osnovu izgleda dok su potpuno goli
    https://www.youtube.com/watch?v=LdXWj-2atJQ&ab_channel=NakedAttractionandOther
    zamisli ovo kod nas da uvedu

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.