Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa da, od pola 7. Oću sup dasku sebi da uzmem na leto btw.
Generalno, i ne razumem ljude koji idu na bazen da se kupaju, brčkaju i ostala sranja. Čemu jbt? Bućneš se i plutaš sa još 120 ljudi koji mrze one oko sebe, kao autići na sudaranje.
Generalno smatram ćirilicu pristojnom sirotinjskom spikom. Šta smatrate da ste alfa sorabi ako svoja sranja pišete nerazumljivije? Historical? Tebra, slušate Cobija, Jalu, Bubu i ostale kurce. Ćirilica je poslednje utočište sirotilje.
Саци ме тригеровао са овим дебилизмом
И мене прелазим на глагољицу перманентно
Normalni ljudi: ne idem na bazen jer mi ne trebaju gljivice
Melkor: ne idem na bazen jer oko mene pluta 120 ljuštura, ali to nisu prazne ljušture, pune su gneva, one samo znaju da mrze, proklinju i sitničare
Proklinju sitničare i oće da me jebu
Umjesto zagađenja, fokus im je na Melkovom dupencetu
основни минимум на ком можеш да кажеш да уживаш на свим тим местима на којима се расхлађујеш водом је да има природног хлада, да у том хладу можеш лепо да се опружиш и да најближа особа коју не познајеш седи/стоји на бар 5м растојања.
то је минимум.
на жалост, тешко да се нађе по морима по европи у сред сезоне. или се чвариш на сунцу тј покушаваш некако да се нагураш под сенку сунцобрана и генерално се вртиш и вруће ти, или гужва. једино по неком језеру и тако то можеш да испуниш ове услове.
To važi za vas bledolike vampire, mi cigani mož ležimo na sunce bez brige. Lepo je biti crni cigan ovog jutra.
ma da se to namazati kremom i nista ti nije, al brate vruce je. kom prija da sedi po sred sunca u leto?
najbolje je hladovina. ono kad te prodje jeza kolko ti lepo kad pirne vetar ili to.
jebes to cvarenje na suncu, nisam kapirao to nikad.
Ciganin je al najcrnji
pazi ti uzivanja, lezis na vrelom pesku ispod vruceg sunca sat vremena i to kao lepo.
u srednjem veku su tako mucili ljude jbt.
Dobiješ boju, čvariš se dok si van vode pa uđeš u vodu da se razladiš pa izađeš da se osušiš i čvariš pa onda opet u vodu da se ladiš i tako u krug. Doduše osim boje dobiješ i UV zračenje i rakčinu al jebiga.
more leti je precenjeno. ceo taj koncept, vruce mi kuci pa cu odem na mesto gde ce jos vise da mi bude vruce al cu da udjem u vodu malo da se oladim :)
kapiram sve oko toga kao smisao odmora, ali ima to i bez mora.
Kaki kurac more, samo shvajcarski alpi i skijanje. kop je za skorojevicke i skorojevice
Што сте нешто свилени данас, те смета вода није дестилована, те смета сунце, те сметају људи, осјећам потребу да пишем како сам ишао у школу 7 км пјешке бос узбрдо
u oba smjera
Ovo može u sirotinjsku odma. More leti je odlično ako imaš para da ideš na more kako treba i s kim treba. I ako nisi džandrljivi starac Švaba kom je sve manjkavo. More bez para je taodje bombona, ako si klinac i ideš sa pravom ekipom.
precenjeno je. mnogo je bolji osecaj da se ide na more u zimu