Prijava

Cara™
Navijam za zvezdu al i za partizan kad ne igra sa zvezdom

pre 5 meseci

Pošto su polovne Tesle? Dal tu pada cena sa godinama?

Muzika je devedesetih krenula nizbrdo, zajedno sa društvom, u sve gore i gore, kako je tehnika krenula da napreduje, tako je muzika počela da nazaduje. Jer su polako padali u zaborav old skul muzičari, oni koji stvarno drdnaju i osete instrument, a na scenu stupili moderni elektronci i dizelaši koji smisle nešto a nit nešto valja a nit odrade do kraja da valja nego onako ofrlje to plasiraju, dakle manjak cenzure je dopustio da šoder sadržaj zatrpa rok i sve što je valjalo.

Da se zamenimo pet dana da shvatite malo život

Zamisli imaš malo dete, bivšeg muža koji te maltretira, nemaš posao i baš teško živiš

I diplomirao si književnost sa svim desetkama. Yep. Pušite mi kurac

AvvI ima tablice JA 10 00

Znači nasisajte se celokupne ovozemaljske kurčine i nagutajte te iste sperme. Niste makli svoje dupe dalje od kompjutera, sve filozofi u civilu jbt, bagra sa neta. Ni imena, ni lica. Sve to na rečima jako, da ga sretneš u po dana pobeglo bi u mišju rupu. Pu jebem vam seme i pleme

Ja sam se samo šalio

Sve to na rečima jako, da ga sretneš u po dana pobeglo bi u mišju rupu.

https://www.youtube.com/watch?v=_AoTJ_FoMZo

Па како би реко оно скупимо се пре града у неки кафић, кренемо лагано загревање касније се оно окупљамо у клубу сви за сепареом и ту креће хаос што би се рекло.
Чим дођем у сепаре одма се зна шта се пије, ми углавном пијемо ту вотку, наручимо вотку, уз вотку наручимо неки шампањац и ту креће оно почетак вечери, сви се заливамо са вотком и шта бих још додао на то углавно сваки излазак је отприлике исти зна се де смо увек имамо главни сепаре брате сви нас познају по граду и то је то брате.

Pa sumnjo ti ili ne druže ja bila u novinama jer sam taj isti indeks zapalila pred opštinom... Za to moje školovanje moja majka je dala sve što je imala, sve smo živo prodale, ogulile smo se od rada da bi mi pnudili mesto asistenta na kome nikako nisam mogla da se zadržim jer mi je majka poslednje godine studija ostala bez prebijenog groša a ja stan u nišu nemam niti imam ljude... niti bih mogla da živim kod nekog kao mrtva pridošlica, pola dana ne bih izdržala takv mi je temperament i evo me ovde...
Završavati onako obimnu stvar i raditi je nemoguće fizički prvo, potom na svim drugim poljima. Ma kome ja pročam