Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
mada kad vidim Dream Theater i Pantera u istoj rečenici sa progresivno i revolucionarno...
Pročitaj malo bolje sledeći put, ovako samo ispadaš Boxor.
ne kapiram, kakvi kanali
ja sam mislio da su ti kanali drugari koji ti donesu kasetu ili ploču, ili onaj lik u skcu što bata sale kupi od njega album, pa mu se svidi, pa presnimi kasetu svom drugaru, ili sam nešto propustio, nisam bio ni rođen u to vreme, možda ste stvarno imali kanalizacioni sistem u kom papetov ker donosi ploču iz sijetla xd
hahah. ma ne nego nije bila priča o andergraundu kao tipu muzike, nego sama reč je pomenuta u drugom kontekstu... ako ćemo iskreno grandž nikad nije ni bio andergraund, pogotovo 90-ih kad je MTV bio majka
a ovo gore za DT i panteru i njihov KORENITI uticaj na muziku godine 1992. nemoj da si bata sale koji tvrdi da je nirvana smeće jer mu se ne sviđa xD
a dobro, priznajem da nisam fan kreštavaca, ako me to diskvalifikuje kao objektivnog neka bude
gans end rozes najrevolucionarniji bend
tolk tu mi softli
Ne kaem ja da je Nirvana smece jer se meni ne svidja, vec je realno smece, niti muzike niti teksta, samo mumlanje, prangijanje i kuknjava kako je sve govno i kako je tesko u zivotu, pa u krug. Igranje na isfrustriranost malih tinejdzera kojima hormoni urlaju i vicu. Isto kao sto su moderni reperi kurac i kao sto je turbo folk kurac. Igranje na osnovne instinkte jedi, pij i razmnozavaj se.
Nirvana je meni uvek bila bezveze, jos plus su se na to kad se pojavilo lozili sve neki daleko bilo... Neka Selma, dosla iz Bosne njihov fan bila do srzi, zapalila se u Sumaricama, od tad su mi bas omrzli, posle se i Kurt Kobejn, i tako...
Valjda kolko znam već odavno u modernoj muzičkoj istoriji važi tvrdnja da je grandž sjebo metal i udario mu poslednji ekser i da je generalno poremetio tadašnji muzički kolosek.
Pa ne, glem je ubio metal sa svojim pickastim pesmama i oblacenjem kao zene, natpiranih kosa i ne skidajuci se sa MTVja
Metal je umro kad je imidz postao bitniji od muzike.
Metal je umro lol jebeni. Samo su tokom prošle godine snimljeni albumi koji su već sad remek-dela.
Ajde rajo
Aj
Pvt
није гранџ убио метал већ је склонио депресивне асоцијалне пичкице од нас правих лучоноша
https://www.youtube.com/watch?v=I8th5LnfgxY
Ja slušam sve
Mit: Pukni zoro je pesma koju su srpski vojnici napisali za vreme Prvog balkanskog rata
Istina: Pukni zoro je pesma koju je napisao Slovenac Robert Pešut Manjifiko 2010. godine
Ma da, za film je pisao ja mislim
kako sad jbt, za ovo nisam znao stvarno....za koji film od 2010?