Da li je uredu ubiti čoveka koji vam otme partnera ???
- l
prevari te i jos da robijas zbog nje, dok se ona hvali drugaricama kako se zbog nje ubijaju.to je naj bolja stvar koju covek moze da napravi

zato lepo naucite ove tehnike i imacete partnera kolko hocete
https://www.youtube.com/watch?v=IE1p5qOcUZ0
nisam gledao klip jer me generalno smaraju ovakvi poluamaterski klipovi, vec sam citao komentare
SilentAlien
1 year ago
Odlični saveti baćoka, vidi se da si jedan unikatni flert guru čiju snagu volje i mitsku lepotu nikako nije moguće zanemariti. Inače, tvoju metodu sam testirao pre dva dana ispred pekare i na moj pokušaj grljenja sam dobio veknu belog tip 500 hleba u glavu. Ali to nije bila bilo kakva vekna nego ona studentska što boli kao mokre novine dvadeset minuta nako pečenja. Ebiga, moraš se za pizdu žrtvovati makar tvrda leba u lobanju dobio. Hvala ti još jednom što si odvojio vreme i pokazao nama običnim smrtnicima kako se od pičke prave Nijagarini vodopadi. U zdravlje braćori i pozzzzz Niš.
P.S. Jel istina da u Nišu ljudi nemaju leba da jedu??? Baš bedak ako je to stvarno tako.- М♦
Haha krindzara jebem ti, jezio sam se od blama dok sam gledao
- PA
Ljudi poligamija bi rešila 99,9% vaših ljubavnih problema, uključujući ovaj
- P
Slazem se trifors, daj da pocnemo praktikovati poligamiju
- PA
Ma potajno je već praktikujemo jer je to naša prava priroda, samo oće ovi matičari i crkvenjaci da nas obrlate pričama o svetom braku lolo