Da li je uredu ubiti čoveka koji vam otme partnera ???

1. Da Turk, ja sam kriv, trebao sam odmah da je odjebem, a ne da ćutim 6 godina pa opet uradim isto, al ko je mogao znati.. zaboravljao sam koliko su žene zapravo površna bića, verovao sam da isto oseća prema meni, klasične muške zablude

2. A ovo je klasična muška sujeta, šta odjebala te nisi joj interesantan. Devojke traže muškarce a ne balavce. Treba da je braniš, a i da budeš grub prema njoj kada treba. Možda će u momentu izgledati ko da si je povredio ali kad sumira utiske samo shvati da si dečko koji ima svoje JA.

3. Sto volim da zahuktavam kontravezne teme i skocimisu sto si takva macho man sirovina

4. Samo kukate; ostavile me jer nemam puno para, ostavila me jer nisam kreten i slično. Svakoj devojci je privlačan momak sa parama pa taman izgledao ko Sheldon Cooper, jer to znači da je sposoban da i njoj osigura svetlu budućnost što je i suština braka. Miran i skladan život, a takav život ne postoji bez novca. Sa druge strane, dečko koji uvek ide po njenom je neintersantan i samom sebi kapiram a kamoli devojci koja očekuje da joj isti sutra napravi decu, odgaja ih i pretvara u ljude, kakve ljude ? Slične sebi ? Ne hvala.

5. molim vas nastavite sa pisanjem, podseca me kad sam bio glup i nisam znao nista o zenama

6. Naj jadnije mi je onokas mi dodju im:opravim racunar popravim telefon uradim tezak domaci a kad ja nesto trazim od njih onda me odjebu.......vise nikom ne pomazem bez dobitka

7. tvrd kurac i lakovane cipele ne izlaze iz mode, kako kaze jedna defka

dobar i ucestali segz odrzava vezu da se ne zajebavamo. dosad su me 3x ostaviljale cure (sa 2 sam ziveo zajedno svojevremeno, ne istovremeno da se razumemo lol), i to zbog toga sto sam uglavnom flegma i jednostavno ne zelim da me neke sitnice doticu kao sto mogu da doticu jebeni zenski mozak, a ne zbog seksa.
    Ako provalim da nesto ne stima, recimo prodje par jebanja a ona nema orgazma ili ne svrsi na onaj nacin na koji je navikla, lepo kupim od ortaka sto valjao preko neta kamagra gel i gotova stvar, nema greske. naravno da joj ne kazem za to.
    Skoro sam poceo ponovo da se vidjam inkognito s jednom apotekarkom s kojom sam pre bio u vezi, skoro izasla iz duze veze, razmisljam da ponovo uzmem kamagru i odvalim je neko vece i jutro onako ljudski pa prekinem to jer mi zapala za oko jedna neverovatno jebozovna kasirka pa ako bogda, eto meni dobre jebacine jos par meseci sa buducom zenskom.

8. Udaljio si se od teme opasno

9. Kolko ima ovih istripovanih macho menova po vukajliji. Sve nesto nadmeno agresivno ko jazavac verovatno su takvi jer nemaju druge osobine i sposobnosti.

10. Žene generalno vole da ih povremeno tretiraš kao stoku, kažem povremeno treba da balansiraš to, al ako osete da će lako s tobom, jao ti ga majci...

11. Ti bese decko tek u srednju krenuo, opasno nas ruzis. Ako ako, bolje nego da si neki mrtvac, za sad si aktivan na forumu, to je lepo

12. udaljio sam se od teme naravno, de drugde da iskazem svoj macoizam osim na mrtvom saljivom sajtu vukajlija.com

13. Dečko je na pravom putu, sa ženama treba samo na bazi quid pro quo sarađivati, izbiti im u startu iz glavice taj ružan trip da si ti eto dobar mica, sve ćeš da im činiš, a one samo treba tu da budu da te udostoje svog prisustva.

14. Brate, ti si legitimnost izgubio kad si rekao da si 170cm nizak i 70kg lak, da se razumemo.

Pa bohor je krupniji od tebe jbt. Slanine i luka da cepas pa da postanes Mister Yes.

15. LOL ne seri Tilmosave, jebo te luk i slanine ako ne možeš zgib da uradiš šunko jebena.

16. Vi niski momci nemate pravo da pricate o devojkama

17. Upravu je Thilmo, jebote jel pitas devojku koliko si visoka hahahahah zao mi vas je, jebaci na baterije

18. ne trazi svaka zena isto, ali kod vecine njih ako si zgodan i uspesan onda je riba potcinjena.e takav muskarac vodi glavnu rec zena je tu da poslusa i da se isprazne jaja.ljudi su takvi traze vodju, nekog ko ce da im obezbedi egzistenciju

19. @Pliduuu jedino što je na baterije je tvoj vibrator, dropljo. Opaaaaaa!

20. 170 cm hahahahahahahha jel te jebe kompleks midzetu

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.