Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne "kažu", KAŽEM. I stojim iza svojih reči, a ako se još neko složi okej sam sa tim. Pritom ti ovde "ne sudim" već komentarisem kao ocenjivača, slozices se da su autor defki i ocenjivac tuđih defki dva različita pojma, kod mnogih itekako u koliziji...kao i kod tebe.
Po čemu to vidiš? Daj neki primer, argument...ili pričaš priču po automatizmu, samo da bi nešto napisao? Defki je uvek bilo...pa raznih. I ok - većina jesu često njah i bzvz. Ali kaži mi, keve ti, kako će tvoje minusiranje bez ikakvog komenta da poboljsa situaciju? Pani barem napise komentar, baci trol (loš, doduše, al ae)...a ti? Ono jeste, ti veliš
Znači time hoćeš da kažeš da se zabavljaš minusiranjem autora definicija na vukajlija.com jer ti nisi civilzacijski izopačen i skupio si vrhunce bivstvovanja u RL-u? Pa čemu onda profil ovde? Da nama izopačenima kažeš kakva smo govna, hnjo?
Nikakav argument u tvojim postovima, samo prazna retorika, njah.
I Boh jednu pametnu da reče...samo nisam mu ja ovde i niko drugi vreća za udaranje, jbg:)
prazna ti je priča profe. nemaš argumenata, ponašaš se siledžijski. neću da kažem da si dočekao svojih pet minuta, iako jesi.
EDIT: bez namere da vrijeđam, druže.
Ne želim previše da se mešam ali čemu iživljavanje nad nečijim trudom? Pogledajte samo odnos ocena,baš lepo.
Jebtese sto necete da me banujete.
Idem da lupam minuse sad I ja.
I to samo moderaciji.
Muskoj. Zenska je fina.
Banuju te, pa ces doci sa glavnog naloga... Ccc
mašane, priča mu je bezveze. imam puno minusa zato što sam aktivno pravio i pratio i postere i reakcije, nije mi kao nekima smrdio taj dio sajta. a da si vidio postere i reakcije razumio bi. i on razumije, samo se pravi.
0-1
+1
Све у свему одличан материјал за Парове и Задругу.
Ovaj Prof ima preko 49000 glasova.
Nista idem i ja da pravim skriptu xD
Opet prazna retorika, Pani. Ja pričam o trenutnom periodu, otpisao sam minuse tvoje za postere i reakcije, gledam sad šta se dešava i kako sad glasaš, ne zajebaj. Oćeš printove da kačim?
Bukvalno nemaš jean argument za tvoje nedrugarako ponašanje, Mešja takođe ne. Kao i objašnjenje tako oštrog kriterijuma na vukajlija.com, sajtu...sadržaja. A nekad si se i ti sprdao, sad bi i na šizenje lupao minuseve...Šta ti se desilo? :(
Pa ako mu niste vrece za udaranje nemojte de poturati
bla, bla, bla
Ja ako se ne varam ta žeđ za plusevima i popularnošću je dovela do gašenja postera i reakcija, odliva kvalitetnih autora (i stvaranja Tarzanije).
Ali hajde da se poslužimo vašom logikom i da hipotetički kažem da ste vi u pravu. Ja kažem da čitam definicije a vi da ih minusiram. Ok. To znači onda da ste i vi u prekršaju, jer sve što radite je da lajkujete. I uporedite komentare od prije neku godinu i novije, tojest vaše. Svaka sličnost sa sektom je namjerna. olol, kratež, pljus, i ostale rječce koje paraju oči i organe zadužene za realističnu interpretaciju istih.
A to što se pozivate na nezadovoljstvo sobom je tek nebuloza. Smatram se čovjek, i to živim, sa širokim dijapazonom osjećanja i htijenja, i kad bi mi to vaše hejtovanje što hoćete da mi nakačite bilo cilj, ne života, ili jedan od ciljeva, u roku od 24 časa bih izvršio samoubistvo jer bih smatrao da sam deevoluirao.
A priznajem da nisam najbolji u bodrenju, ali sve ovo što pišem je u svrhu dobronamjernog savjeta. Ja gledam ljude kao na jedinke, bilo to u pravom životu ili na internetu. A ne kao brojke. To je stvar ukusa, a neki mnogo umniji su se složili da se o tome ne raspravlja. A ja se recimo zbog mojih književnih preferenci preventivno banujem, lol. Kad su to ljudi još u istoriji svijeta radili, hm? :))
Hipotetički...
Neozbiljan si. Baš.
Ako pod neozbiljnost podrazumijevate to što pokušavam da dam svoj doprinos sajtu (nađite samo teme koji su predlozi za pospješivanje kvaliteta i komfornosti posjetilaca istog a čiji sam otvarač ja), broj predloženih definicija, prosjačkih komentara ("E obradio sam i ja nešto na tu temu, svrni mi na profajl :)"), onda da, neozbiljan sam.
Ja sam mislio uvek da se teško sprdaš sa predlaganjem definicija koje su zanimljive samo osnovcima. Ozbiljno. Draže bi mi bilo da si stvarno neozbiljan.
ozbiljno je neozbiljan
A nisu te definicije najkvalitetnije, samo smatram da su za naslovnu. I ne mislim da sam ja nešto bolji, daleko bilo, samo eto volim stvari na određeni način. Sport recimo uopšte ne pratim i takve definicije obično ne čitam osim ako nisu baš kratke, najviše iz razloga što se u tu disciplinu ne razumijem pa ne mogu da ocjenjujem. Što opet ne znači da sam protiv tog vida rekreacije, samo ga ne treba naturat drugima.
Nisam bas upratio pricu ali ako si fazon izminusirao 10 defki za redom ili u gorem slucaju 10 odabranih, onda zasluzujes kaznu. Pretpostavlja se da ih nisi ni citao, jer ne odabira samo jedan moderator. Pored toga, recimo da razumijem da su te smorile sadašnje defke jer si tu 10 godina pa si mozda malo i razocaran u sta se vukajlija pretvorila (dajem primjer) ali to nije razlog da si toliko negativan. Ni ti ni Paninaro. Iskulirajte, ako ste skapirali da vam mozda vise mjesto nije ovdje zbog takvih kurac-defki, onda ne ulazite, pratite iz offa i necete biti negativci.