Prijava

Ostavio sam pušenje 2005 ili 2006, ponovo sam propušio 2014, ali sad mogu da pušim kad hoću, recimo sedim negde u društvu i pijem i pušim, a posle da sedim kod kuće i ne pušim, jer sam rekao ženi da neću da je trujem kod kuće, ima astmatični bronhitis. Kad sam počeo ponovo da pušim, mislio sam da neću moći taj režim da održim, pošto sam alav na duvan, alkohol i drogu, ali već četiri godine tako. Zašto ne osećam apstinentsku krizu po nekoliko dana, i onda upalim cigaru i okej mi je, bez obaveze da pripalim novu, nemam pojma, izgleda da me je Bog pogledao odozgo. A i ušteda je, pušio sam dve pakle, to je 150 evra mesečno, a sad ne više od 20-30.

Ostavio cigare 2003. Na pomalo glup način, ali šta da se radi.
Bio na nekoj svadbi i sad naravno sirotinjska spika kupio king edwards one cigarilose da se malo pravim bitan. I krenem da purnjam ono non-stop i bukvalno se otrujem od onoga. I smuči mi se sve i to je bilo to.
Sad zapalim samo na groblju bukv.

Jbg ker bio si nub to se pucka xD

imaš moju podršku.
eo isto i ja već 3 meseca nisam zapalio cigaru, po drugi put ove godine prekinuo da pušim, prvi put početkom februara kad sam fasovo neku gripčinu tvrdu, nit mi bilo do cigara nit bilo čega, tako da kad ne pušiš ali ni ne razmišljaš o pušenju par dana, želja za pljugom jenjava, ozbiljno. ali tu je ipak, i uvek vreba nekim slabim intezitetom. onda pokleko sam za prvi maj jbg.

sad valjda neću. mada sam u svom pušačkom stažu od skoro 20 godina godina isto tako prestajao i pravio pauze i do godinu i po u par navrata, znači MOŽE, i to na suvo, odjednom nema pljuga više u ustima. buksna doduše da, pljuga ne.

Ne mora ni buksna, skuvaš hedovinu u margarinu, dodaš u testo, ispečeš kolače i lansiraš se samo tako.

Danas mi bila frka. Išao gradom i malo mi falilo nekom lika iz ruke da odmem pljugu. Danas baš crave udario opako!

3. Dan je l' tako?

Mozes ti to, zvaci nicorette

Квота да ће Мики пропушит до неђеље 1.05

Nikotin nestaje iz tijela kroz 21 dan, izdrzi toliko bice sranja ali proci ce

Prove, jebote, kako ispurnjaš 3 pakle to mi nije jasno? I kako ti je cigara stvorila toliku zavisnost da bi oteo liku iz ruke na ulici lolo. Ja pušim od prve srednje, znači 8 godina, verovatno nikad nisam ispalio više od pakle dnevno, sem kad pijem, tad ljuštim dve ili tri pakle, ali posle toga ne mogu da purnjam sigurno dan ili dva. E sad, ja jednostavno gajbi ne pušim jer se usmrdi sve živo, a na prozor me smara da izlazim svaki čas, tako da ispalim 2-3 dok sam kod kuće. Na poslu takođe moram da izađem ispred da purnjam a i to me smara, tako da i tu prođe jedno 4-5 cigara za 8 sati. Obzirom da najviše vremena provedem kod kuće i na poslu, to mu dođe 10 cigara dnevno. Desi se da se toliko smorim da nemam šta da radim pa duvanim bezveze, ali onda svaka cigara ima ukus govneta. E sad, baš me to zanima, da l' ti je lepo dok pušiš svaku cigaru? Nemaš onaj opor ukus u ustima kad ispališ jednu pa za 5 min drugu? Pušio sam sve živo ali uvek se vratim na Malboro gold kratki jer je to cigara za mediokritete kao što sam ja, ali znam da Boh jede 3 pakle Davidofa crnog dnevno i ono, baš mi nije jasno.

Inače, srećno sa tim ostavljanjem, verujem da ti je pakao ovih dana. Nego ne znam što bi neko ostavljao cigare ako nema zdravstvenih problema. Ja neću ostaviti nikad u životu. Nisam od onih koji svršavaju da ukus cigare, al su realno do jaja ako ih ne pušiš nazor.

P.S. Juče sam ostavio svaki vid kocke. Mislim da je to veća žrtva nego ostavljanje cigara. Bar za mene lolo. Ali opet mi ne pada teško toliko kao tebi bataljivanje cigara. Poenta je valjda da umeš da se kontrolišeš, a ja pošto ne znam da se kontrolišem u kockanju, rešio da batalim, al' mi ne pada na pamet da otmem tiket liku iz ruke na ulici. Poz sve naj

pička mala željna pažnje

ma ja kontam da ljudi vise iz navike puse nego da je potreba za nikotinom

I heroin je samo navika nema tu neke potrebe to je urota ovih što otvaraju klinike za odvikavanje.

72% pusaca imaju niska primanja
The World Health Organization (WHO) states that "Much of the disease burden and premature mortality attributable to tobacco use disproportionately affect the poor". Of the 1.22 billion smokers, 1 billion of them live in developing or transitional economies. Rates of smoking have leveled off or declined in the developed world.10 In the developing world, tobacco consumption is rising by 3.4% per year as of 2002.9

takodje kome su roditelji pusili ima dosta vece sanse da postane pusac
nije samo do toga da je cista zavisnost, karakter i uslovi i nacin zivota igraju veliku ulogu

Stvarno si otkrio toplu vodu! Kolika je šansa da neko kratkog fitilja ne puši, ajde sad iskreno?