Prijava

ukretko, treći dan agonije. ne znam ima li uticaja što sam dan i dva dana pre agonije izvario onako jako leto, i tako me je udarilo ko da nikad nisam. ima li to uticaja?

Najbitnija stvar u celoj priči ostavljanja cigara ili o bilo kojoj zavisnosti da se radi je volja.A volju i karakter nema svako , ali doduše može se istrenirati i to.Pušio sam od 14. do 23. godine , sad ima par meseci kako ne pušim nikako i mislim da sam završio za sva vremena.Motiv mi je bio to da sam postao ubedjen da će mi doći glave jer me je jako počelo gušiti i smetati nešto mi je govorilo da ću se razboleti , a okidač je bio kad sam otišao kod frizerke pogledao se u ogledalo i primetio da sam beo ko krpa da nemam boju.Došao kući bacio pljuge u kantu i nisam više zapalio.Prvih par dana je laganica znači euforija , uštedeo si crvenu dve za nedelju dana milina uz par ispada besa i nervoze nisam imao veće posledice.Prva nedelja lagano , druga još lakše a pakao mi je krenuo u trećoj i tu se najviše prelamalo a nije pomoglo ni to što svi na poslu furnjaju i što sam se napio ko bolid 2-3 puta.Ipak izgurao sam nekako.U tim momentima preporučujem da se umesto kafe pije čaj , pošto sam sportista treniranje 2-3 sata dnevno je sigurno pomoglo puno a preporučujem sklekove i trbusnjake to moze svako kod kuće.Morao sam se registrovati ne sećam se starog naloga a neće više niko da me sluša kako davim o nepušenju hoću sve da pokušam da ubedim da batale govno.Da skratim priču ...trening , zeleni čaj ,štekanje love od pljuga kao ohrabrenje i počastite se nekom večerom,velikom milkom ili viskijem nekim u gradu umesto pivčine malo za promenu.Pušio sam 9 godina ,zadnje 3 po 2 ipo do 3 kutije vikendom dnevno.plavi marlboro dugački samo i ništa drugo sa ispadima na winston zlatni nekad i sobranje refine je predrkan usta ga jebem.Neću opet počinjati i nije mi žao jebeš pljuge imam 10 puta više energije lakše dišem i spavam o čemu više dalje pričati.

Prestao sam da čitam kod BITNA JE VOLJA. I brt imaš 23 godine niko te neće shvatiti ozbiljno

Meni je mnogo pomogao vejping. Krenuo sam od toga da nisam ovisnik od cigara, nego od nikotina. Ne bih nikada pušio cigaru bez nikotina, to je polazna tačka. E, onda kreneš sa vejpom, ne šokiraš telo naglim odsustvom nikotina, a eliminišeš smrad, pepeo, odmah imaš više kinte, pluća ti se pročiste, a možeš da počneš da uživaš u nikotinu na nekim mestima i u situacijama gde cigare više nisu dozvoljene ili normalne

Problem je samo što cuclanje te električne sprave izgleda malo debilno i što je Marić lice te kampanje, ali s jedne strane boli te kurac ako imaš jak karakter, to je samo faza na putu prema boljem sutra, a sa druge to ti daje dobar povod da smanjiš polako i vejping, ili prvo da smanjiš količinu nikotina u samom soku, a posle i sam vejping.

Jebi ga, ja sam prešao sa pakle i po dnevno / 30g nedeljno na samo poneki vejp uz piće. Ponekad stavim malo duvana u džoint ako je baš lepljiva džidža, premda izbegavam. A inače pravu cigaru nekad iz zezanja zapalim, ali mogu 2-3 dima da povučem i onda mi se gadi.

ko me na ovo natera ne znam

Pojedi 80gr cokolade iz cuga. To pomaze.

Javi rezultate.

Prove a jesi probao da čitaš onu knjigu što je svi hvale? Ima u pdf-u. Ja ovako medicinski mogu da ti pobrajam hronološki zdravstvene benefite koje ćeš imati iz meseca u mesec, al to kurcu ne vredi. Dok ta knjiga poprima gotovo totemske karakteristike kod ljudi koji su je citali i ostavili.

Ma brate, ja sam apsolutno svestan svake moguće stetnosti, tu nema sta da se prica, ali je problem sto vec tri dana gledam da nekog iznapusavam i kasnije mu razbijem picku, a inace sam jako pitome naravi. Ne znam u ovoj situaciji sta knjiga moze da promeni, ovo je u par navrata bilo stvarno psihoticno stanje brt, i to posle tri cele nedelje minus jedan cigarilos koji sam ispuckao

I da, gladan sam kao da sam na steroidima jbte

Pa jedi na silu. Xd

Neces ti sa tim stavom ostaviti cigarete.

Ti se mučiš.

Ostavljanje cigareta inače nije teško, kad u glavi odlučiš da je tako i nikako drugačije.

Moraću ovo kao neku prevaru da koristim jer nije zvanicno cigareta. Hteo dam da ubijem nekog
https://i.imgur.com/wzI2C3T.jpg

Što ti je tolko čista tastatura šta si ti neki peder

brt patološki sam pedantan

Pruve brt, ta nervoza, to ce proci za par dana, nije to definitivno.

Mozak sada na svakakve nacine pokusava da te ubedi da ti je potrebno da pusis. Zajeban je to igrac.

počeo sam da čitam ovu sektašku knjigu jebiga, dotle je došlo

ma najgore si prosao, to su poslednji pokusaji da te nagna da mu obskrbis nikotina.