Prijava

Хвала мешјо али могу и сам да одјебем

Него, ја то за ваше добро :)))

Ja ostavio pre dve i po godine. Ostavio na prepad, samonuveče rekao da ja od sutra ne pušim, ostalo mi pola kutije nepopušeno. Namerno sam je držao pred očima da bih znao da mogu da zapalim kad god hoću i da samo od mene zavisi da li ću to da uradim. A sve je počelo tako što sam se sasro od straha jer sam počeo ozbiljno da kašljem i da me boli u plućima kad uvučem dim.
Ne mogu da kažem da mi je bilo lako ali u suštini fora je bila što nisam sebi govorio da ostavljam cigare već onako lakonski da sam nepušač. Prvog dana smo imali goste, svi popalili cigare a meni zaista ništa, kao da nikad nisam zapalio. Krize su došle narednih dana ali su brzo prošle. Glavni problem su mi bile rutine - npr. stignem na neki posao ranije (što se često dešavalo kad me usere da nađem parking brže nego obično) i obično stavim torbu na kola, zapalim i uzmem tel da prelistam šta ima na netu. A sad odjednom nemam šta da radim, a debilno mi bilo da stojim na ulici onako.
E sad, koristi od ostavljanja cigara su došle mnooogo kasnije. U početku se dešavalo sve naopako - nikad bolesniji nisam bio nego naredne zime, ugojio sam se preko 15 kila a pluća sam počeo da čistim tek posle godinu dana.

Juče sam se napio kao dupe i nisam zapalio cigaretu. Znači, mislim da je to bila ogromna pobeda u konačnom ostavljanju pušenja.

Mjesec i deset dana :D pozz

У фебруару ће бити 24 године без цигарета.

У коложегу 17 годиница без думагијања, зз за све.

U martu će biti tačno 7 dana kako nisam zapalio.

Septembra 2018. navršilo se 23 godine bez, javljam vam se dogodine za 24 godine bez!

Stay tuned!

алилуја!

Najbitnija stvar u celoj priči ostavljanja cigara ili o bilo kojoj zavisnosti da se radi je volja.A volju i karakter nema svako , ali doduše može se istrenirati i to.Pušio sam od 14. do 23. godine , sad ima par meseci kako ne pušim nikako i mislim da sam završio za sva vremena.Motiv mi je bio to da sam postao ubedjen da će mi doći glave jer me je jako počelo gušiti i smetati nešto mi je govorilo da ću se razboleti , a okidač je bio kad sam otišao kod frizerke pogledao se u ogledalo i primetio da sam beo ko krpa da nemam boju.Došao kući bacio pljuge u kantu i nisam više zapalio.Prvih par dana je laganica znači euforija , uštedeo si crvenu dve za nedelju dana milina uz par ispada besa i nervoze nisam imao veće posledice.Prva nedelja lagano , druga još lakše a pakao mi je krenuo u trećoj i tu se najviše prelamalo a nije pomoglo ni to što svi na poslu furnjaju i što sam se napio ko bolid 2-3 puta.Ipak izgurao sam nekako.U tim momentima preporučujem da se umesto kafe pije čaj , pošto sam sportista treniranje 2-3 sata dnevno je sigurno pomoglo puno a preporučujem sklekove i trbusnjake to moze svako kod kuće.Morao sam se registrovati ne sećam se starog naloga a neće više niko da me sluša kako davim o nepušenju hoću sve da pokušam da ubedim da batale govno.Da skratim priču ...trening , zeleni čaj ,štekanje love od pljuga kao ohrabrenje i počastite se nekom večerom,velikom milkom ili viskijem nekim u gradu umesto pivčine malo za promenu.Pušio sam 9 godina ,zadnje 3 po 2 ipo do 3 kutije vikendom dnevno.plavi marlboro dugački samo i ništa drugo sa ispadima na winston zlatni nekad i sobranje refine je predrkan usta ga jebem.Neću opet počinjati i nije mi žao jebeš pljuge imam 10 puta više energije lakše dišem i spavam o čemu više dalje pričati.

E i još da dodam da sam zadnje 2 3 godine pušio maltane na silu nisam nikako uživao nego navika smaračka znači i to igra ulogu jer znam masu ljudi što stvarno uživa u toj cigari kao da je ne znam šta.Od dosade sam pušio a uživao sam samo u onoj prvoj ujutro uz kafu

16 godina pušačkog staza, prekid od 4 meseca samo i nikad više. Ujutru prva uz kafu je i posle ovolikog vremena orgazam. Sobranje je kerov kurac druže i Danhil obični crni je bolji. O Magnumu i da ne pričam

Istina je ovo što Boh kaže, ne bih da sabotiram Prova ali merak prve jutarnje uz kafu je stvarno timeless

А тек каква је цигара после “акције” јбт. Не бих никад могао да бацим кад помислим на све timeless тренутке. Нек буде и рак ко га јебе.

Prestao sam da pusim kad sam otisao u Kosovsku Mitrovicu da studiram...
Dole sam najvise pusio King plavi bez akcizne markice, najeftinija "dobra cigara" 150 din, posle 2 meseca konzumiranja poceo sam nenormalno da kasljem.
Ko zna koji sam karton pusio, dok nisam otiso pusio sam camel plavi kraci, ko hoce da ostavi pusenje preporucujem King plavi, posle 1-2 meseca prestaje da pusi 150%

Zadnja dva dana i danas ujedam. Stvarno sam ko besan bas, jebem svima sve po spisku. I nisam imao neke trigere ovih dana za bes, tako da je pitanje jel to zbog zize?