Протести у БГ

1. mogu ti ih i ja navesti vjerovatno jos i vise nego ti, naravno, ono sto ljudi konstantno ne shvataju, ni na onoj diskusiji ranije, a izgleda ni ti ovde sad, jeste da ja ne podrzavam dodika, samo kazem da bi ostali bili jos gori da se docepaju vlasti, i da bi razjebali i onih 1% sto mile jos nije razjebo. a za glasove kazem samo da ima i obicnih ljudi koji glasaju iz uvjerenja pored botova, dok za vucica samo glasaju senilni penzioneri i botovi, nisam u zivotu sreo ni jednu pismenu osobu koja ima vise od osnovne skole i koja studira ili radi a da misli da je vucic dobar. ne kazem da svi glasaju za dodika iz uvjerenja, daleko od toga

2. Ti si mujo ljudski šljam. Serem ti se u tu šerpicu što ti dodik dao da prosiš u nju

dilane komplikovane su ove diskusije za tebe, idi jedi lijepak kao i ostatak djece ometene u razvoju, ne smetaj ovde

3. Dok vas jebu Vucic i Dodik, kod mene na jugu postoje samo 2 mogucnosti, da se Nisavski i Pirotski okrug odcepe od ostatka Srbije. Mozemo da budemo samostalna drzava ili da se prikljucimo Bugarskoj...

4. Baš će neko ulaziti u ozbiljnu diskusiju sa likom koji je išao da brani dodika od onog nesretnog dragičevića pizda ti materina poltronska

5. ti svakako nemas mentalni kapacitet za bilo kakvu diskusiju, ozbiljnu ili neozbiljnu, od tebe se ni ne ocekuje nista osim da odjebes

6. kako jadna prozivka svaka cast

7. ti si glup a ja sam pametan xDD

8. Dok vas jebu Vucic i Dodik, kod mene na jugu postoje samo 2 mogucnosti, da se Nisavski i Pirotski okrug odcepe od ostatka Srbije. Mozemo da budemo samostalna drzava ili da se prikljucimo Bugarskoj...

Ma Bugarska je veci kurac od Srbije. Bolje budite nezavisni i nek vam Dacic bude predsednik, makar vise nece morati da se muci da pokusava da govori razgovetno

9. da ne zaboravimo da je isto tako "matematicki" i "egzaktno" vucica u areni gledalo 30 000 ljudi u martu 2017. kad je gostovao, cinjenica da arena ne moze da primi vise od 25 000 ljudi ni da stoji covjek na covjeku je tu bila potpuno nebitna, ocigledno im je matematika jaca strana. mada ocekujem da ce ovde cifra jos da padne, puno im je i 5000

10. Arena može primiti tolike ljude:

https://www.telegraf.rs/sport/1004706-zvezda-rekorder-evrope-24-232-navijaca-u-areni

I to samo na tribinama, na teren može stati još par hiljada ljudi

11. kako jadna prozivka svaka cast

da, jer su njegove "ti si sljam" i "pizda ti materina" kvalitetne prozivke. a svakako mi nije cilj da spustam daunovca poput dilana dodatno, zato mu i kazem samo da odjebe

12. Arena može primiti tolike ljude:

https://www.telegraf.rs/sport/1004706-zvezda-rekorder-evrope-24-232-navijaca-u-areni

I to samo na tribinama, na teren može stati još par hiljada ljudi

ima li neki vise ledzit izvor od telegrafa raspalog? jer znam da su pricali kad je cola nastupao 2005-6 ili kad vec da je bilo 25 000 i da je arena bila puna do vrha, a da je inace ogranicenje postavljeno na 18 ili 20 000 da je to samo bio izuzetak i rekord

EDIT: mislim svakako, cak i da stvarno moze primiti 30 000, u sta sumnjam, vucic laze i dalje, jer se na snimcima vidjelo gomila praznih mjesta po tribinama itd.

13. Hahaha ne verujem o cemu se ovde polemise ccc
    Koga boli cose za arenu...

14. daj jebote, koga boli kurac kolko arena moze da primi ljudi, otvorite temu za to ako vam je stalo

15. Mislim da je i kelt pricao o tome jednom, treba da se menja od najsitnijih stvari odatle se pocinje, tako se menja sistem. A u dobrom sistemu ne moze vlast puno da zasere cak i da je najgora ikada

Sa ovim si pogodio u srž problema. A to je da kod nas ne rade institucije. Kod nas se svi problemi kao u primitivnim kneževačko despotovskim državama rešavaju u jednoj tački. Treba ti posao, tražiš ga od kneza. Hoće da gledaš i sport i arenu, ne može da ideš u sbb, javiš se knezu i on im naredi da daju oba, oćeš realnije cene daljinskog grejanja, u lokalnim energanama, brkate službenice te odjebu sa rečima: žali se knezu!
    Dražava da uradi nešto! A Luj kralj sunca je zauzet, uči da igra balet! Jbg.

16. Htela sam da kažem možda je ova vlast i dobra, al džaba kad nam ni jedna institucija ne funkcioniše.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.